Pustili by ste dieťa k babke, ktorá nepoužíva bezpečnostné pásy a ani autosedačku?
Ahojte,
Mam dceru 9 rokov, chudsej postavy vaha cca 22 kil. vyska cca 132cm.
Mala by ist k babke na jarne prazdniny. Problem je autosedacka a babka. U nas sedi v autosedacke na pas do 36kil. Babka vsak odmieta kategoricky autosedacky aj pasy, nezapasa sa ani ona.. okrem toho, viac krat, ked bola mensia za mojim chrbtom ju viezla bez, v zadu nezapasanu,alebo na kolenach. V tomto smere jej proste nedoverujem. Slubila vsak, ze jej da podsedak, lenze vzhladom k jej slabsej konstitucii sa o nu dost bojim,ze to nedodrzi, alebo bude na podsedaku ale nezapasana..alebo zapasana bez podsedaku.. cakalo by ich 500km cesta tam aj spat. A urcite aj neake vylety aj do hor. Pustili by ste?
Kedze ide o dieta a zrejme, o mentalne retardovanu babku, tak by som s nou dceru nepustil.
Rodic je zodpovedny a rodic rozhoduje.
A keby babka protestovala, tak by som jej proste surovo povedal, ze kvoli nej nechcem prist o dieta a mat na svedomi aj ju, lebo keby sa mojej dcere nieco stalo, tak jej zlomim vaz.
Mam znamu, ktorej zomrel dospely syn a viem, co to s nou narobilo, ta zena je chuda psychicky uplne na dne a je z nej uz len troska a rozhodne by som tak nechcel dopadnut, kvoli mentalne retardovanej babke.
A co to dieta?
Taku obrovsku stratu, nenahradi nic.
Nálož ju do auta, a hned zavolaj políciu nech jej dajú aspoň 300€ pokutu a už ju bude zapínať vždy... ja by som to spravila🙂 ved na to je zákon to nie je výmysel ľudí.

@oblecenie99 toto keď čítam až mi je zle. 😱🤦🏻♀️ Ja som taká šťastná že mám normálnu rodinu a že toto chápu. Svokre stačilo raz vysvetliť že tým že sa vzadu nezapne neohrozuje len seba, ale aj ostatných. My sme kupovali skoro 400e sedačku len kvôli 3 týždňovej dovolenke v zahraničí u rodiny. V autopožičovniach o protismerných sedačkách ani nechyrovali a do podsedáku alebo polystyrénovej sto ročnej vydratej sedačky by som syna nikdy neposadila. Ešte keby mi do toho niekto hučal tak sa asi neudržím. 🤨