icon

Pustili by ste priateľa na párty s kamarátom na Ibizu?

30. apr 2022

Pustili by ste svojho priateľa s ktorým ste 6r na Ibizu s kamarátom na párty?

1lucinka123
30. apr 2022

Pustila. My si dôverujeme a nemáme problém ísť niekam jeden bez druhého.

jaskolka
30. apr 2022

Mne je čudné že v dlhoročnom vzťahu nejdete na dovolenku obaja spolu. Jedna vec je urobiť si pánsku jazdu par hodín dakde na pive a druha odtrepať sa kamsi na Ibizu..
Ako pri viazať ho o radiátor nemôžeš, ale ja som asi zo starej školy, skrátka mi to je čudné, aby partneri trávili dovolenku oddelene

thoughtfulweirdo
30. apr 2022

Samozrejme. Nie sme zrastení, občas ideme na dovolenky oddelene a prospieva nám to 😁 avšak ak je tvoj priateľ typ, že sa nachlasta nad mieru a potom nevie, čo robí, v takom prípade chápem, že s tým máš problém.

dager
30. apr 2022

@lala123 no toľko, že pevný vzťah je ako most, ktorý stojí na dvoch pilieroch - dôvere a úcte. Keby môj muž musel chodiť za zábavou a oddychom niekam bezo mňa, pýtala, by som sa, co mu vo vzťahu chýba, že mu to nevie poskytnúť. Predsa pevný vzťah je bezpečný prístav. To je tá dôvera a tá úcta. Úctu málokto pozná, ťažko sa vysvetlujeyreba ju zažiť 😉 alebo aj inak - z akého dôvodu voláme babky na rodinné oslavy a svadby? Lebo je s nimi skvelá party, alebo preto, že sú súčasťou nášho života a chceme si ich tak uctiť?

lejusinka
30. apr 2022

@dager my mame s partnerom uctu a velmi radi sa zabavame a travime cas oddelene. To neznamena ze nie sme radi spolu a nevieme sa spolu zabavit. My sa stale smejeme a bavime. Niekolko krat som bola na vylete bez neho. Podla mna nie je zdrave pre vztah ak ludia nevedia byt aj bez seba, stavaju sa zavisly od seba.

diamond007
30. apr 2022

@maca1984 dôverovať si môžte, ale ak nevieš čo je Ibiza tak ver že tam by si nebola nadšená ani tvoj keby šiel.... Môže muž ženu akokoľvek milovať, v opojení alkoholom a rozumom v gatiach majú smolu. A to teda stačí sa pozrieť na to v bare, nie to na Ibiza Párty 👊😑😑😑

diamond007
30. apr 2022

Milá autorka, tieto žienky asi nemajú informacie čo je Ibiza párty 😶 takže ber to s nadhľadom. Keby šiel na dovolenku do Chorvátska, nepovedala by som nič, ale na Ibizu.. ďakujem pekne 😑
Každá jedna čo tu píše že muž chodí kam chce, netuší, že by sa im zavrela ritna dierka keby im zazrel manžel, že tam ide s kamošom 😀
Keďže je to partner a má ,,nesprávneho kamoša,, tak by som v takom vzťahu nepokračovala. Nič dobré do budúcnosti

sissy27
30. apr 2022

A ako ho chceš “nepustiť”? Zavrieš ho do pivnice bez okien v putách a tam bude kým nezhnije? 😂 či ako sa to robí? 😂 sme dospelí, svojprávni, môže ísť kam chce, nemusí sa pýtať, ja tiež nie. Ak ma bude chcieť podviesť, tak to urobí aj ked ho budem 24/7 držať za penis 🤷‍♀️

diamond007
30. apr 2022

@vilma7 ale ty si žena, vždy sú ženy čo ,,dajú,, 😉 vec pohľadu ... Ja som toľko nevery videla aj len v Bratislave že mi z toho bolo ťažko.... Večer čo večer....

kitycat
30. apr 2022

@dager akoze ucta a dovera nic? Treba si pytat na vsetko povolenie? Moj frajer chodi takmer kazdy bozi den niekam. Na trening futbalovy, voleybalovy. Poker night, pivo.. Ide s kamosmi na 4 dni na bicykle, lozit na hory na tyzden. Bol sam na useku cesty SNP. Presne viem. Co tam robil a ani mi to nemusi hlasit. Sportovali a pili pivo... Keby chcel tento mlady muz podviest svoju priatelku tak nemusi kupovat letenku na Ibizu... To ze sme partneri neznamena, ze na sebe budeme od prveho rande nezdravo visiet a budeme snad posadnuti tym druhym a kontrolovat a nedoverovat

Autorke: Vsak nech zakali na Ibize, ked je kreten aspon sa ukaze hned. Alebo mu Zbal mu kufor, ze nech sa ani nevracia a ty si najdi domaseda bez zaujmov a kamaratov.. Hmm?

nurielka
Autor odpoveď zmazal
dager
30. apr 2022

@lejusinka no vidíš, podľa mňa zasa to, že chcú a vedia byť stále spolu zasa neznamena, že sú od seba závislí. Závislosť je niečo celkom iné ako dôvera a úcta. Keď niekoho ľúbim, chcem sa s ním o všetko deliť.

dager
30. apr 2022

@kitycat neviem, čo si sa tak nabrusila 😉 nikto tu nehovorí o podvadzani, okrem teba.. Teda ja určite nie. Len verím tomu, že ak je vzťah v poriadku, vzájomne zdieľanie a blízkosť sú na mieste. Považujem za toxické pre vzťahy práve tie večné cestičky úniku a potrebu mat zadné vrátka. Už len ten spôsob úvahy ze púšťať - nepustat je zle nastavený, podľa mňa. Keď všetko funguje dobre, takáto otázka ani nevznikne. Ľudia, co sa ľúbia, chcú všetko svoje šťastie zažiť spolu. No viem, že dnes to nie je móda, ale z hľadiska histórie je to overený fakt a ja to považujem za jediný správny spôsob, ako vzťah dlhodobo udržať. Človek bud chce, alebo nechce. Neexistuje nič medzi tým pre mňa.

joesvk
30. apr 2022

@lala123 To som odpovedala na príspevok. Asi z mojej odpovede nebolo jasné,čo tým myslím 😜že podľa mňa nie je neúcta, ak sa zabaví bezo mňa.
Ja považujem za neúctu, keď žena rozhoduje, či muža "pustí".

ja_nika
30. apr 2022

Mas obavu/y z niecoho? Je to o vzajomnej dovere a ucte. Mozno ta party preveri vas vztah..nieco ako skuska ohnom..

marisoul
30. apr 2022

@diamond007 tak treba hľadať mužov čo rozum nenosia v gatiach, ale v hlave. A môže byť na Ibize od rána do rána aj mesiac.

ndrag
30. apr 2022

Mna moj muz "pusta" kazdy rok na labuznicky pobyt s mojimi kamaratmi. Jeho by nieco take nebavilo, tak ho nebudem tyzden niekde tyrat 😁. Nechapem preco by partneri nemohli travit aj obcas dovolenku aj jeden bez druheho, ci si neverite?

tykat
30. apr 2022

Hej, pustila... a ty zober kamosku a chodte na Zanzibar, kolegyna bola pred koronou 3x a nevedela si to vynachvalit, za par € sa tam citila ako kralovna 😉💞💕💘

ckocka
30. apr 2022

@dager Lenže takúto predstavu ideálneho vzťahu môžeš napĺňať iba s človekom, ktorý to má nastavené rovnako ako ty. A nie spôsobom nepustím a prikážem.

dager
30. apr 2022

@ckocka no veď práve. To je pointa môjho prvého komentára. Na otázku čo by som robila, odpovedám - zistila by som, či sme nastavení rovnako. A od toho by sa odvíjal ďalší scenár. Pritom nemám na mysli žiadne radikálne ultimátum.

petkasaurus
30. apr 2022

Nepustila by som, aj ked mu verim.. Mne stacilo, co som videla na Mallorce, nieto este na Ibize..

lejusinka
30. apr 2022

@dager nas vztah je vsetko len nie toxicky 😂 ucta sa prejavuje inak ako obsmietanim sa len tomu druhemu za zadkom. Je pekne ze to tak mate vy nastavene a funguje vam to ale nie zhadzovat ine vztahy ze su bez ucty len preto ze funguju inak. My nestaviama svoje stastie na tom druhom a dava nam to velku slobodu v zivote. Ja chcem ist do USA a on nechce, budem teraz plakat do vankusa doma? Nie kupim si letenku a pojdem sama. On chce ist na bicyklovy vylet ktory ja fyzicky nezvladnem, budem ho teraz brzdit a zakazovat mu? Alebo mame teraz sediet doma na gauci a kukat na telku a ani jeden nebude spokojny? To nie je o unikoch. Ja nepotrebujem pred nicim utekat. Nemam problem byt s manzelom aj kazdyd den cely den ale nemam problem aj travit cas uplne niekde inde. S uctou to nema ze vobec nic spokojne. Praveze ked mam k nemu uctu nebudem mu robit sceny ze chce ist niekde.

filipka250
30. apr 2022

Paaaanecky, ze ,,pustit". Chudak chlap.

mamutka
30. apr 2022

Mne sa to tak páči, ako sa tu všetky pretekajú aké sú demokratické, ako dôverujú svojim partnerom, ako je úplne v pohode keď chlsp ide niekam sam 😅 pustite si dámy na večer video, Ibiza party, potom si predstavte ze vám chlap povie, že nejde do Rumunska, Prahy, Bardejova, ale na Ibizu. A samozrejme ho potlapkajte, že sa aký dobrý nápad, sak za pamiatkami a horami sa veru tam chodí 😁 jojo, hrdinky. Myslim, že je dosť divne, keď chlap nevezme ženu na party dovolenku, ale ide s kamošom. Je slušné povedané naivne, čakať, že sa tam o nich rýchlo niekto nepostara. Ale ved preto tam idú

mikadooo
30. apr 2022

A prečo nechce ísť s tebou ale s kamarátom? 🤔 Ja by som ho asi pustila a hneď by som si vymyslela program na 6 dní s najlepšou kamoškou 😄. Kľudne aj na ibize či mallorce či havaji či kdekoľvek 🤭.

ckocka
30. apr 2022

@mamutka Ak tam bude chcieť ísť a ja ho nepustím tak potom budem spokojná že som si vybrala toho správneho partnera?

vilma7
30. apr 2022

@diamond007 ale zažila som ozaj minimum chlapov, čo im išlo o sex. Väčšina sa ozaj prišla zabaviť s partiou, kamarátmi atď. Takže neviem, kvôli čomu tam ten jej priateľ ide...to vie asi len on.

A autorka: 5 dní pred dovolenkou s ním sexuj 5x denne a na to na Ibize ani nepomyslí, bude od žien utekať ako len bude vládať a tešiť sa domov.
Alebo mu dať tučné vreckové, nech si užije alkohol a potom už nebude ničoho schopný 🤣🤣🤣

mamutka
30. apr 2022

@ckocka keby môj povedal, že ide na dovolenku na Ibizu, je mi jasné, že mi serie na hlavu, lebo vie, že sa tam ide spit a ani si nebude pamätať, čo všetko pretiahol. Lenže nepovie, ja takeho nemám, chvalabohu. A veru nesedí mi za zadkom, každý z nás má kopu času pre seba, staráme sa tak o svoj vzťah. Toto co vymyslel spomínaný pánko je ale úplne iný level.

mamutka
30. apr 2022

@vilma7 takto sa snaží jedna bloncka z okolia ustvat muža, kým ide na firemny víkend. On sa smeje, že super, aspoň sa dobre naštartuje a užije si kolegyne. Takže toto nepomáha

akbara77
30. apr 2022

Pustila, ale nech sa ku mne už nevracia.