Rady pred vstupom do manželstva
Neviem kde mam zaradit tuto otazku😂🤦♀️tak som ju dala sem.
Caka ma o par tyzdnov svadba, som po 30ke, aj snubenec. Obidvaja doteraz slobodni, bezdetni.
Ale rady by ste mi dali pred vstupom do manzelstva?
Manzelsku nauku sme nemali kedze brat sa budeme na radnici.
Co by ste poradili "ako svojej kamaratke" pre stastny manzelsky zivot?
Dakujem❤️
Aby si stale mala na pamati, ze zeny su z Venuse a muzi z Marsu, a este NIKDY necakaj, ze sa muz po svadbe zmeni
Mate spolocne zaujmy/zaluby? Robit ich spolocne. Robit pracu spolocne. Jest spolocne. Nechodit manzelovi do mobilu. Sexovat. Nenadavat si. A nerobit to, co nechces.
@vikes no toto poznám, ale neplatí to vždy. Napr. otec môjho manžela sa správal otrasne, píl, nerobil, nestaral sa o deti, proste katastrofa. Môj muž je jeho pravý opak. Miluje má veľmi a je neskutočne pracovitý, deťom sa venuje, nepije vôbec, atď.
komunikovat...lepsie konflikty kt sa riesia ako neriesene problemy vo vztahu..
Ze manzelstvo je "križova cesta" a na to sa aj pripravit. Dovera, komunikacia a spolocne smerovanie, ciele, zaujmy, neustale spoznavanie a prehlbovanie vztahu su asi take naj. Aj ze treba prestrihnut pupocnu snuru s rodicmi a mysliet na to, ze si neberies len jeho, ale aj jeho rodinu.
Ze vaše chyby tu zostanú, a treba si vopred uvedomiť, ci ich zvládate tolerovať... A tiež pohľady na zásadné životné rozhodnutia, ak nie sú rovnaké, do akej miery to zvládate..
Mne moj muz povedal, ze by som nemala byt na neho taka makka 😄 lebo ked on nieco chce, ja sa mu smazim vo vsetkom vyhoviet, aby bol spokojny. Sam povedal, ze potom sa nevie vpratat do koze
Ja by som povedala len správny vyber partnera, pokazené veci sa snažiť opraviť a nie hneď zahodiť cely vztah a prijať, že o pár rokov to bude úplne iný vztah, keď už pominu motýle v bruchu a príde realita života. Treba sa potom každý deň znova zamilovať do svojho partnera. A ešte komunikovať, lebo nememu decku ani vlastná mater nerozumie.
rady su podla mna zbytocne treba si najst niekoho s kym to proste bude fungovat uz aj pred svadbou, kedze ta je prakticky len formalita

K tvojmu príspevku dnes o 16:38... Nesud človeka ak nepoznáš celý jeho životný príbeh. Toľko moja rada. Do života.