Rakovina v rodine
Baby idem sa aspoň k Vám vyžalovať... :-/ Áno, už aj moja rodina čelí tejto zákernej chorobe.... malo to strašne rýchly spád, z "bezvýznamnej" bolesti nález neoperovateľného nádoru, ktorý možno liečiť iba ožarovaním.... Akurát, že otec po stanovení diagnózy úplne prestal jesť, teda niečo poje, ale úplne iba minimum.... je tak slabý, že už pomaly nerozpráva... kým nezosilnie, tak ho ani liečiť nemôžu, lebo by neprežil.... má 57rokov.... Nepomáha dohováranie, podľa lekárov môže normálne prijímať potravu, no on stále tvrdí, že nemôže.... Mamina plače, celá rodina je z toho úplne na prášky.... mám 100 chutí mu už normálne vykričať všetko.... myslela som, že je to silný chlap a on jednoducho akoby odmietal bojovať a už všetko zabalil.... ak zomrie ani vnúčatá si ho nebudú pamätať, proste ešte celý život pred ním a on to len tak vzdá...
@marina24 vďaka za komentár.... otec ani nestihol bojovať.... po 4týžňoch od prvej návštevy lekára a zistenia diagnózy odišiel do neba.... mal nejakú agresívnu formu rakoviny, metastázy sa šírili neskutočne rýchlo po celom tele... nemal proste ani šancu.....
@pkolpor asi by bolo vhodné prečítať si čo sa píše nad tvojim príspevkom :(
@pkolpor Dakujem velmi pekne, zial u nas bola nevyliecitelna forma agresivnej rakoviny... ani Vasa liecba by isto nepomohla

pre krista pána...nedá mi nereagovať .
viem,že si v strese,zakladateľka,nevieš,čo máš robiť a tak,ja mám okolo seba samú rakovinu,či už v rodine,alebo žiaľbohu moje najlepšie dve kamošky majú leukémiu.ony sa však nevzdali ,a bojujú nejako,hoci sú už veľmi slabé,a nezvládajú to,rozožiera ich toa počuvať to,to dáva zabrať ..a v rodine rakovina bola trikrát smrteľna,ale nemôžeš preboha takto hovoriť,že neuvidí vnúčatká....a podobne..vieš ,ako sa on cíti ?????????? dokážeš si predstavoť,čo preboha on prežíva ???ked má rakovinu,je mu strašne zle,má bolesti,sa nečuduj,že neje,ved komu by aj chutilo,ked visí nad tebou smrť !! ja by som na jeho mieste urobila to isté,je choré od neho niečo teraz žiadať .poznám z vlastnej skúsenosti ...
mne tiež dvakrát hrozila rakovina v živote a neprajem to najhoršiemu nepriateľovi,nikomu na svete ...
najhoršie je kričať nanho a hnevať sa ....
ty si ani len nedokážeš predstaviť,čo to je,ked je človek takto chorý :(:(:(