icon

Rande po rozvode - prosím názory hlavne chlapov

28. feb 2021

Ahojte. Rozviedla som sa. Mám 37 rokov. Na jednej zoznamke som stretla chlapa, týžden sme si volali a písali, on bol mnou očarený, predsa len ja vzdelaná a on iba taký jednoduchší robotník. Ale mne to nevadilo, lebo ako chlap bol super, vo všetkom sme si rozumeli, okrem práce, tak mi rozumieť nemohol ani ja. Ale inak sa javil ako inteligentný muž. Tvrdil mi, že ma ľúbi. Prišli sme na rande, najskôr mi dal kvety, objímal ma a povedal mi, že ma ľúbi. Ale keď ma začal bozkávať a ruky mu blúdili kade tade, s čím som ja nesúhlasila moc....tak mi povedal, že je sklamaný, lebo som veľmi tlstá. Že vedel, že som pevnejšia, ale že toto je už moc. Pritom si nemyslím, že som obézna, áno nemám 90-60-90 ale mám 85 kíl pri 170 cm, ale ja som mu vravela, že nie som štíhla, ale mám nadváhu. On mi v telefóne tvrdil, zlatinko neboj, to spolu dáme dolu, budem ťa podporovať. Bola som v šoku. Zablokovala som ho v telefóne a kvety aj keď to bola krásna veľká kytica som hned ako odišiel vyhodila do smetného koša. A teraz otázka - aký je váš názor, to ozaj musí mať žena 50 kil a nosiť XXS aby sa mužom páčila? Lebo keď sa prejdete ulicami, vidím mnohé ženy aj oveľa mladšie odo mňa, ktoré sú silnejšie, mnohé aj obézne alebo na hranici obezity a chlapov pri sebe majú. Poraďte mi, teda rada si vypočujem aj kritiku, akékoľvek názory, ale hlavne z mužského hľadiska. Ďakujem

Strana
z2
autor
28. feb 2021

@panelacikova áno mám nadváhu možno obezitu, ale ver tomu, že táto nemilá skúsenosť ma tak naštartovala ako nikto nikdy...do roka dám dolu 30 kíl a to prisahám aj na svoje dieťa, aj keď by som mala konáre stromov.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
autor
28. feb 2021

@zuzubb007 nepleť sem rozvod s mojím exmanželom, to čo som si zažila ja, by som nepriala ani najväčšiemu nepriateľovi.

panelacikova
28. feb 2021

autorka.... tak potom čo riešiš? bol aký bol, smrdel a nepáčil sa ti.... čudujem sa ti, že si ho bozkávala. mne keď niekto smrdí, tak ho obídem oblúkom

beata_k
Odpoveď bola odstránená
autor
28. feb 2021

@beata_k nič som nečakala a vlastne som bola šťastná že to rande skončilo, pocítila som úľavu, ale dotkla sa ma jeho urážka. To je celé. V práci mám asi 3 kolegyne čo sa vrátlili z materskej a každá má cez 100 kilo a majú normálne vzťahy, partnerov, manželov.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
panelacikova
28. feb 2021

možno majú navonok normálne vzťahy atď., ale ver tomu, že ak majú chlapov aspoň trošku atraktívnych, určite ocenia, keď ich polovičky dajú nejakú tú váhu dolu. čo sa týka randenia, som v nemom úžase, že si s tým nepraštila ihneď, ako si ho zbadala. to nič v zlom, ale mňa by taký muž odradil okamžite, akého ty opisuješ, teraz myslím vzhľad.

hankm
28. feb 2021

@autorka randenie za slobodna bez deti je ine ako rozvedena s dietatom. Tym ta nedehonestujem, iba konstatujem. Priprav sa, ze to bude ine. K podstate, nic ti nebrani to zhodit, bez ohladu na fešiho co ta lubi po troch dnoch. Len pozor na to, aby ked sa ti to podari a opat sa objavi feši co ta bude chciet pretiahnut, aby si si to opat nevylozila nejako svojsky. Musis sa naucit zit s tym, ze stretnes este mnoho muzov, ktory budu chciet iba sex. A to aj ti realny mimo internetovej zoznamky. A ano, muzom sa pacia stihle zeny, ale aj silnejsie, vysoke, nizke...a ak im to mas za zle, tak rovnako mozu muzi ma zle zenam, ze absolutna vacsina zien preferuje vysokych muzov !!!! A nizsi je uplne no go zona.

autor
28. feb 2021

@hankm dakujem za tvoj názor, neboj sa, ja to zhodím, som finančne zabezpečená takže si nájdem toho naj naj trénera, ktorý mi v tom pomôže. Ja schudnem, ale on ostane sprostý degeš naveky.

katkami123
28. feb 2021

Na dieťa ani žiadneho človeka sa NIKDY neprisaha, to bolo teda hlúpe.

sense
28. feb 2021

Autorka keby mi chlap smrdel a vyzeral úplne i ak ako sa prezentoval sa po ďakujem a odídem, nenechám sa bozkávať a detto nie obchytkavat... ...
A takýto chlap by ženu kt nie je zúfalá nemohol uraziť...
A nikdy by som neprisahala na vlastné dieťa...

sella38
28. feb 2021

Ako jediný problém tu vidím to, že ti odfúkol jednou strelou korunku z hlavy a ty si nenormálne urazená pyšná princezná teraz... lebo ináč fakt nechápem, čo riešiš. Tučný, plešatý, zapotený... otočila by som sa na opätku, ani by ma pozdraviť nestihol a nie to, čo si mu ty dovolila. Tak sa nehraj na dámu, ktorej sa z pánka pretočil žalúdok, lebo ak by to tak bolo, tak by nemal šancu sa ťa ani dotknúť, nie to ešte skúmať špekáčiky a skonštatovať, že si tlstá... Takže všetci sme sa dozvedeli, že si vzdelaná, sebavedomá, krásna, bohatá, nájdeš si najlepšieho trénera a dáš dole 30kg... ešte s niečím sa potrebuješ pochváliť, aby naskočila naspäť princeznovská korunka na hlavu? 😉

sante81
28. feb 2021

Ja chcem len reagovať na vetu - ja vzdelaná, on jednoduchši robotník. Myslím že ste obaja vrana k vrane..

0silvia0
28. feb 2021

Tak ja ti to vysvetlim, na sex by mu nevadila aj tvoja nadvaha ci obezita ci co to mas. Ale kedze si odmietla sex, tak si pre neho prestala byt zaujimava a svihol ti jeho realny obraz o tebe rovno do xichtu. Ved aj ty si si uz ulavila na jeho adresu uz dost, tak ste si kvit🤝

jana_eyre_2
28. feb 2021

Preboha, na prvom.rande ti povedal že ťa ľúbi, obchytkaval ťa a potom ti povedal že si tlsta? Grcala by som z toho že som s takým človekom vôbec zabila nejaký čas..

karelova
28. feb 2021

Vy si fakt nemate co vycitat. Ty si zranila jeho ego odmietnutím, tak sa ti 'pomstil' narazkami na tvoju vahu, co sa ta prirodzene dotklo. Tak ty ho teraz sundavas rovnako 😀
Nech to je akokoľvek, zaprisahavat sa na svoje deti (🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️) ze schudnes kvoli magorovi, ktorý si na tebe akurát ukajal svoje zranene ego mi príde už úplne mimo. Venuj sa radsej deťom, sebe a trochu pokory by neuskodilo ani tebe.

hankm
28. feb 2021

Chudnutie nie je o najdrahsom a najlepsom trenerovi, a ani o zostatku na ucte. Je to o vnutorno nastaveni svojej vlastnej motivacie, nie externej. Nie je ciel schudnut XXX kg, je to iba zaciatok. Najdolezitejsie je dosiahnut trvalu udrzatelnost aktivity, kedy sa aktivny pohyb stava absolutnou sucastou kazdodenneho zivota. A skus popracovat aj na inych zlozkach osobnosti.....

virbonus
28. feb 2021

Chceš počuť môj názor? Krása ženy vyžaruje z jej vnútra, pričom nezáleží na tom, koľko má kg. Dôležité je, aby vyžarovala spokojnosť a vyrovnanosť. Vyzretý muž vie, že to najkrajšie na žene je fyzickému zraku ukryté.

desore
28. feb 2021

@stanulienkat Prepac, ale mas nespravne info. Tato vaha je definovana ako lahka nadvaha. Si netaktna voci autorke prispevku.

moonlight1210
1. mar 2021

Neries ho.

Proste si odmietla sex (asi sa na to tesil, mozno dokonca iba kvoli tomu na rande siel), tak sa ho to dotklo, nuz ti to vratil.
A vybral si k tomu jednu z typickych veci c. 124, co zeny takmer urcite vzdy zamrzia - vahu, potazmo postavu.

Keby si bola stihla ako lan, tak okomentuje tvoju tvar, povahu, cokolvek typicke, co byva aj zdrojom humoru vo vtipoch o zenach.

Proste dotknuty chlap nespriada siete, mysli jednoducho, ide hned na vec, vybafne prvu standardnu urazku.
A dufa, ze sa ta to dotkne presne tak, ako urazeny sa citi on.

Netrap sa preto.

Ak ides chudnut, tak fajn, ale nie kvoli nemu. Chudni Kvoli sebe. Lepsiemu pocitu.
A neupriam sa len na to, lebo vzdy sa najde niekto, kto aj keby si vyzerala ako bohyna sexu, ta “opluje”.

Vzdy mysli na bajku O liske a kyslom hrozne.
To je presne pripad tvojho “napadnika”.
Zistil, ze ta nemoze tak lahko mat, tak ta ofrflal.

anita6666
1. mar 2021

Tu vôbec,ale vôbec nejde o to,že si "tučná", jednoducho si natrafila na totálneho primitiva a vieš čo? Ak máš vzdelanie,tak by si mala mať aj isté nároky a nie si začínať s primitívnym robotníkom, ktorý si chcel len zatr*kat,no nevydalo,tak si svoje sebavedomie musel na niekom zvýšiť,že si ho zvýšil cez tvoje kilá,je jeho primitivizmus a to by si mala pochopiť ako prvé. Začať si s takýmto ch*jom je čisté zúfalstvo,čo z teba piští a debil to vie rýchlo využiť. Vzťah ani sex ani príťažlivosť ani chémia nie je kilách,ale o niečom inom. Rozmýšľaj nad sebou.

majka4555
6. mar 2021

Nooo mna skor ako Ti povedal, ze si tlsta na rande, zaujima to, ze Ti tvrdil po tyzdni, ze Ta lubi..ok sla si bola si zvedava nic zato nedas...no zrejme to, ze Ta zacal bozkavat a obchytkavat Ti doslo, ze to nebude ten pravy ci? A ten zaver s tou tlstou....? To povedal podla mna uz len preto lebo si mu nebola povolna ako si predstavoval....takze keby je normalny rozhodne neriesi vahu a toboz Ti to nesplechne priamo do oci...sedlak..chlapovi, ktoremu ide o sex sa snazi hned na zaciatku zenu hyckat aby dosiahol to co chce...neviem aky bol rozvod, ale hlavu hore, zivot ide dalej, pozeraj po chlapoch so spolocnym konickom....

lolazmola
6. mar 2021

No ja ti neviem celý ten príspevok je divný.... Prezentujes sa ako inteligentná žena a zároveň sa stretneš s chlapom, ktorý ti po týždni povie ze ta ľúbi??? Povie mi toto chlap po týždni a ešte bez osobného kontaktu vedela by som ze je zle 🙈 na prvom stretku sa necháš osahavat... Ze proti vlastnej vôli?? 😯😯 A ešte tie jeho komentáre blbé... No ja by som takého chlapa vôbec už neriešila ani minútu, jedine by mi bolo ľúto ze som mu venovala môj cas

Strana
z2