Randenie v dnešnej dobe - názory a skúsenosti

aadaa66
3. aug 2021

Ahojte, hlavne baby. Potrebovala by som počuť vaše názory a skúseností ako randite vy. Mala som dlhoročný vzťah a teraz začínam znovu randiť. Chodíte na drink, kávu, kino a tak? Ako často sa s dotyčným stretávate.
Ďakujem. 😊

elizabet173
3. aug 2021

@aadaa66 ako ti pomôže, keď ti niektorá napíše, že sú spolu takmer každé popoludnie, lebo bývajú v jednom meste, keď vy ste napr. od seba 80 km? Káva, drink, kino, večera je taká klasika. Potom možno nejaký výlet, ale je to individuálne, podľa toho, k čomu pár inklinuje. Ak sú cyklisti, vodáci, budú preferovať takéto trávenie voľného času, ak majú radi galérie, divadlo, na bicykel asi nepôjdu.

betty_image
3. aug 2021

Ahoj, my sme začali prvou večerou v UFO restaurant, potom sa previezli po meste a išli az na kopec do Hainburgu na večerní výhľad. Pekné, príjemné prvé rande, pre mňa aj krásny zážitok. Teraz ako pár randíme rôzne, ideme sa prejsť do Horského parku, večer do kina, predtým na večeru, výlety, napr. Viedeň, Praha, Zochova chata, Mikulov, Oponice, keď sme v BA pokojne večerná prechádzka na hrad/Slavín. Máme radi umenie, radi chodíme do galérii, múzeí, na zaujímavé miesta...Občas ideme napr. do Sky baru či do Mirror baru na drink, ale to len občas, nie sme príliš barové typy. A samozrejme, občas sme len doma, pustíme si film, oddychujeme, nič nerobíme, rozprávame sa, uvaríme si niečo spolu.

katka13katka
5. aug 2021

@aadaa66 ja som si po dlhoročnom vzťahu, nechala čas pre seba. Neriešila vôbec mužov. Mala som čo robiť, kým som sa spamätala zo vzťahu. Ale ak sa už na to cítiš, kľudne zajdi na kávu, večeru, do kina. Možno na prechádzku. A uvidíš. Ja som bola na xyz nevydarených stretnutiach ale potom jedno vyšlo a bolo ďalšie a ďalšie. 🙏