icon

Ako plánovať randenie vo vzťahu na diaľku?

Včera o 07:33

Ahojte. Zacala som randit s chlapom z Česka stym ze keby to bolo dobre tak sa k sebe nastahujeme. Lenze ako casto je dobre sa stretavat ak je to na dialku ? Teraz sme boli spolu par dni a povedal ze pride v septembri. Nieje to neskoro ?

anonym_04c5a8
Včera o 07:35

@anonym_autor však seprember máš za 2 týždne. Ak by si mala chlapa zo svojho okolia a chodil by na 3 alebo 5 týždňové turnusy, vidíš ho ešte menej. Buď trpezlivá ako sa vzťah vyvinie a uvidíš

petamich
Včera o 07:53

Nechapem, to existuje nejaky standard ako casto je akurat a v poriadku sa stretavat? No tak asi ako casto sa vam da a dava to zmysel. Asi je rozdiel, ci chodite z Brna do Bratislavy alebo z Prahy do Kosic 🤷‍♀️. Vztahy na dialku su bezne na obrovske vzdialenosti, tak ti sa asi tiez nevidia kazdy vikend a k tomu jeden vecer cez tyzden.

anonym_d7e342
Včera o 07:59

Ak byvate napr. Bratislava Brno je to neskoro. Ak napr. byvate Humene Karlovy Vary nie kedze jeden cely den len precesrujes a naspat druhy nato treba viac volna ako cca 3 hodinky vratane spiatocnej cesty do Brna z Bratislavy.

januska12323
Včera o 07:59

Predsa ako často to vyhovuje vám dvom, bez ohľadu na republiku.

stellarstar
Včera o 08:04

@anonym_autor to koľko máš prosím ťa rokov že sa na to pýtaš?

kitycat
Včera o 08:24

A ma to vyznam? Ako ste aa spoznali a. Akych ste lokalit? Tazko posudit tu vasu frekvenciu navstevovania

Este skusim tipnut, ze ty si studentka a on ma svoju prvu robotu a na cestovne naklady vam nevychadza

anonym_f360cf
Včera o 08:31

@anonym_autor kamaratka ma takyto vztah 6 rokov a su spolu len preto ze si uzivaju dovolenky a vylety. Ak by spolu zili uz davno su od seba.

anonym_96830c
Včera o 08:47

Za študentských čias sme tak chvíľu fungovali, žili sme BA a Praha a rodiny sme mali obaja v iných menších mestách na stredom a východnom Slovensku... niekedy sme sa videli aj každý víkend, väčšinou raz za 2, mimo semestrov sme boli spolu mesiac vkuse, ale boli aj obdobia kedy sme sa mesiac nevideli vôbec... neexistuje na to univerzálny návod, záleží od mnohých faktorov a nie je to vzťah pre každého

anonym_a25725
Včera o 09:00
anonym_b8968d
Včera o 09:01

Ľudí je na svete ako sračiek, vysvetli mi, prečo si myslíš že jediný vhodný pre teba sa nachádza od teba stovky kilometrov :D

anonym_05b826
Včera o 09:37

No a presne preto takýto vzťah nemám. My sme boli spolu cez víkendy, každý druhý týždeň, a to pre mňa nie je vzťah. Rovnako ani neplánujem žiť svoj život na cestách.. mne to vydržalo 2x 3 mesiace a stopla som to.

anonym_623790
Včera o 09:38

take vztahy su o nicom, jasne, ze je to malo, pevne puto sa takto nevytvara

muchotrafka298
Včera o 10:13

Ja som taky vztah mala niekolko rokov a uz by som do toho znova nesla. U nas to ale neboli desiatky ani stovky km, ale tisice. Cize aj ta logistika bola zlozitejsia, hlavne ked on nemohol mat dovolenky kedykolvek a vacsinou to boli miesta, kam sa nedalo ist letecky za hodinku/dve a tocit kazdy vikend. Aj z hladiska financii to nie je uplne lacne, ak treba cestovat dalej alebo drahsie. V kazdom pripade je dobre si to to zvazit, ci to stoji za to, ked niekoho,koho len spoznavas uvidis raz za 1-2 mesiace alebo aj menej casto. To je k nicomu, lebo si vztah nevybudujete ani v zaciatkoch.

anonym_1e2b96
Včera o 15:50
@anonym_04c5a8

@anonym_autor však seprember máš za 2 týždne. Ak by si mala chlapa zo svojho okolia a chodil by na 3 alebo 5 týždňové turnusy, vidíš ho ešte menej. Buď trpezlivá ako sa vzťah vyvinie a uvidíš

@anonym_04c5a8 lenže je iné keď si s niekým pár rokov a chodí na turnusy do roboty a iné na začiatku takto fungovať. Ani si nevytvoria blizky vzťah ani sa poriadne nespoznaju vždy keď pride raz za čas je to ako prvé rande a cudzí chlap. Ešte takto možno mať vzťah s výhodami ale tiež byť s niekým sem tam nemá zmysel načo byť vlastne sama s niekým

podvody
Včera o 21:34

@anonym_autor majd otestujem a poviem ti 🙂