icon

Reakcia ex

14. dec 2021

Dievčatá potrebujem poradiť, či správne vyhodnocujem situáciu. Stretla som sa so svojím ex. Po pár rokoch. Mali sme k sebe predtým veľmi blízko, v podstate sme sa nebavili celé tie roky, bolo to medzi nami striedavo oblačno, poznáte to, emočne náročný koniec, nedovysvetľované veci. Stretli sme sa, lebo odchádza natrvalo preč zo SK. Stretnutie inicioval on, s tým že sa malo niesť v kamarátskom duchu, hneď na začiatku on sám povedal, že nemá nič ,,zlé” za lubom. Všetko bolo fajn, v kamarátskom duchu to aj prebiehalo, aj keď z jeho strany padla nejaká poznámka o uzatváraní vecí predtým ako začnú nové, ja som sa na to ale nechytila. Potom som mu dala darček na rozlúčku. Dala som mu niečo, čo je vlastne spomienkou na náš prvý sex. V tej chvíli ma objal, chvíľu zaváhal a dal mi pusu na líce. Neodvážim sa za tým vidieť nič viac, iba obyčajnú slušnosť. Ale mám z toho zvláštne pocity, či mi nechcel náhodou povedať niečo viac. Čo vy na to?

Strana
z2
katkami123
15. dec 2021

A na co by ju inak volal? Určite ho chcel, len možno nechal iniciatívu na nej. Toto je klasika prečo sa chlapi radi vedia ozvať byvalkam. Žiadna nie je po ruke, tak sa ozve na istotu tej, ktorú pozná. Neverím tomu, ze keby ho pozvala ku sebe domov, tak by odmietol.

autor
16. dec 2021

@spadnutaslivka vieš niečo čo ja nie? 😂 Ja som o sex s ním záujem nemala, keby ho inicioval, odídem. L

spadnutaslivka
16. dec 2021

prepáč, ale aj keď som zaťažená na spomienkové kadečo, tak nie, nedala by som chalanovi pri rozlúčke spomienkovú vec na prvý sex, ak by som za tým nevidela niečo viac. nechápem, čo si tým teda chcela dosiahnuť, načo si mu to dávala. ale je to tvoja vec ;)

autor
16. dec 2021

@spadnutaslivka vidíš, to si ty, ale ja som mu chcela dať len niečo pre šťastie, keďže sme boli naozaj aj veľmi dobrí kamaráti a v tomto smere mi bude aj chýbať. 🙂 Ale neznamená to, že sa mu idem vrhať do postele. Tá kapitola je už nenávratne preč.

Strana
z2