Reakcie mužov na obriezku syna: Skúsenosti a rady
Ahojte, zeny ktorych chlapci museli podstupit obriezku, zaujimalo by ma, ze ako to prijali vasi muzi. Lebo mna z toho mojho uz porazi. Starsi syn bohuzial musi obriezku podstupit (ma skoro 11) a muz stale tvrdi, ze uz nebude chlap, ze sa mu budu smiat, ze bla bla bla (samozrejme nie pred synom). Proste zaseknuty v 16.storoci. Dnes som sa s nim uz skaredo pohadala, ked sa syna pytal, ci aj hovori, ze na aku operaciu ide. Ze nech to nehovori. Strasne ma nahneval. Ani argument, ze smiat sa budu len hlupaci a ze ani zena, ktora pride o prsniky neprestane byt zenou nezabera. Zevraj tomu nerozumiem…ani mna to netesi, ale beriem to tak ako to je… uz s tym nic nespravim bohuzial.
Preto ma zaujima ako to brali aj ini muzi… lebo uz fakt neviem co robit…
Dakujem
@koniarova no to je 😡
@januska12323 bol 🤷♀️ ale fakt je ako decko (sedlak chudak asi nie je 😀)
@ivik4 on to vravi len mne. Nie synovi. Ja som sa so synom o tom rozpravala. Co sa bude diat ako to bude prebiehat. Nastastie je velmi rozumny. Vsetko chape a tiez to berie ako vec co podstupit musi
@idemo vidis, tento argument som nepouzila. Dakujem. Pouzijem
@20erika07 ja tiez nechapem. Vravim, zaseknuty v 16.storoci v tychto veciach
Nemám slov. To by bol radšej nech ma chlapec problémy? Mimochodom myslím si že mu to neobnažia úplne ako sa to robí z náboženských dôvodov ale odstránia menej len na konci, takže to možno ani nebude poznať že mu niečo robili.
Moj byvaly frajer si ju dal spravit uz dospely ked sme spolu chodili, lebo mal pri sexe problem...nikdy mi to neprislo ani cudne ani nic sam s tym bol vyrovnany a v pohode....dal si to spravit na odporucanie lekarov🙈🙈
boli ste v Trenčíne za Sokolom ? Ten rieši tieto stavy a vcelku úspešne.
Skús mu povedať, že to nie je o ňom a o tom, čo si on myslí. Syn jednoducho musí ísť a bude to najmä pre syna veľmi zaťažkávajúce, a určite už aj teraz je, že musí chodiť po urológoch atď. To je iba manželov názor, možno sa nájde pár blbcov, ktorí by sa na tom smiali, ale takým ľuďom sa v živote celkovo nevyhneme. Že mal by myslieť nie na nejaké predsudky, ktoré má on v hlave, ale najmä myslieť na to ako môže syna podporiť, ako otec, ako muž, dodať mu istotu a sebavedomie, lebo niečo závažné sa s jeho telom deje. Svoje obavy, názory a stereotypy nech potlačí do úzadia, ako vravím, syn a jeho zdravie, budúcnosť, prežívanie, zvládnutie tejto situácie je na prvom mieste. Ale taktiež by som to nikomu na počkanie nevravela, je to veľmi chúlostivá záležitosť
@lenicka999 no urologicka sa vyjadrila, ze tam ma malo koze, cize ciastocna nebude mozna 🤷♀️ ale ja to vobec neberiem ako tragediu. Jedine co ma sere je narkoza a tak. Toho sa bojim 😅
Dámy a vám sa páči pepeš s tou kožkou naviac 😅🤷 že to vaši chlapi berú ako niečo super ...
@muchacici to som mu vsetko povedala. Ako vravim, on je velmi rozumny a starostlivy, chalanov lubi a venuje sa im. Preto som prekvapena a znechutena z jeho postoja. Vobec som to necakala… prvykrat mi vyrazil dych… a dnes to zas vytiahol a to uz som vybuchla ako sopka…
Ja ako zena mam radsej muzov s obriezkou, mozes odkazat muzovi ( btw statisticky som ich teda stretla viac 🤷♀️ a boli to vzdy medicinske dovody. Prveho neobrezaneho som sa doslova zlakla 😬) Viem ze sa to uplne nehodi pisat k zakroku tvojho dietata, ale ked bude starsi bude mu uplny fuk nazor muzov podobnych jeho otcovi... hlavna vec co si budu mysliet frajerky 🙃
Snad som ta kusok rozosmiala. Malemu drzim palce nech to neboli a otec by sa mal zamysliet, ze odmietat indikovany lekarsky zakrok je stupidita.
@dharmasanata vies co, ja som ineho nevidela, ale asi by mi to bolo jedno 😅 nie asi urcite. Ja si na muzoch vazim ine veci
Neviem, ako to berú muži, ale za ženu môžem povedať, že v tom nevidím rozdiel
Tvoj muž je divný ved, keď má zdravotný problém tak mu to len pomôže.nech to tak neprežíva.A to, že si budú obzerať penis pri močení to je fakt gól.
Mala som obrezaneho partnera a nevidím jedinú nevýhodu.Pri prvom sexe nie so mnou krvácal a mal veľké problemy.Lepsia hygiena atď...tvoj muž strašne preháňa.Miliony chlapov to podstupujú už by som sa s ním o tom ani nerozprávala, keď má taký nazor
Baby a to mu urologicka povedala, ze este sa vam jeho partnerka podakuje za dlhsiu vydrz 😅
Tvoj muž sa len o syna bojí. Daj mu čas. Jeho to prejde.
Povedz mu ,že obrezany penis je najkrajší
Určite. Podľa tvojho opisu muž nevyzerá ako debil. Len sa mu to musí uležať v hlave. Argumentuj pokojne a nehadaj sa s ním. Daj mu čas.
@viestta tiez pravda😅
a kto sa mu akože bude smiať? To bude chodiť s holým vtákom po ulici či ako?
@sasa1310 😂😂😂😂😂 tiez som sa ho pytala. Zevraj v spolocnych sprchach, na wc… nechapem ci oni si to tam obkukavaju ci co 😂
Tak vies, ako matku hypospadika, ma vie nazor tvojho muza riadne vytocit.
no mne by to smiešne nebolo, mať hentakého chlapa doma.

Nooo….ja by som sa manžela spýtala či chce aby mal syn potom problem so sexom. Lebo to bude mať ak ma problem s predkožkou. Snáď nech ma syn kvalitný sexualny život a nie že bude mať problémy s dievčatami- to bude podľamna horšie.