icon

Rekonvalescencia po obriezke: čo očakávať?

12. mar 2026

Ahote chlapi (a ženy), ktorí ste absolvovali (ktorých partneri absolvovali) obriezku. Ako prebiehala rekonvalescencia po zákroku? Kedy sa rána úplne zahojila a aké bolestivé to bolo? Čaká ma to a veru sa na obdobie hojenia po zákroku neteším.

anonym_063693
12. mar 2026

@anonym_autor mužovi robili tento zákrok. Bolestivé to veľmi nebolo, len to bolo citlivé, pár dní to krvácalo. Musel nosiť takú akoby vložku. Kúpili sme v DM pánske inkontinenčné. Bol doma asi 3 dni a potom už normálne fungoval (okrem sexu samozrejme, to bolo dlhšie, nepamatám ako dlho). Mysleli sme si že to bude horšie.

anonym_2d6592
12. mar 2026

Syn bol, uz bol starsi... ako pise kocka vyssie, hojilo sa to takmer dva tyzdne, krvacalo asi dva-tri... cikal prve dni v sprche, v nemocnici mu namiesali vazelinu s nejakym liekom na bolest, tym si to natieral. Zahojene to ma podla lekara pekne.

autor
12. mar 2026
@anonym_063693

@anonym_autor mužovi robili tento zákrok. Bolestivé to veľmi nebolo, len to bolo citlivé, pár dní to krvácalo. Musel nosiť takú akoby vložku. Kúpili sme v DM pánske inkontinenčné. Bol doma asi 3 dni a potom už normálne fungoval (okrem sexu samozrejme, to bolo dlhšie, nepamatám ako dlho). Mysleli sme si že to bude horšie.

@anonym_063693 Bola aj na PN-ke? Ak áno, koľko?

anonym_063693
12. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_063693 Bola aj na PN-ke? Ak áno, koľko?

@anonym_autor nie, 3-4 dni doma, potom už normálne do práce. Ale nemá fyzicky náročnú prácu.

autor
12. mar 2026
@anonym_063693

@anonym_autor nie, 3-4 dni doma, potom už normálne do práce. Ale nemá fyzicky náročnú prácu.

@anonym_063693 OK. Ani ja, ale pre istotu by som šiel na PN.

anonym_8455db
12. mar 2026

@anonym_autor Tak bolo to náročné u syna prvé dni. Bol už starší . Ale naozaj poctivo si močil v repiku a nejako to zvládol.
Všetko sme robili ako bolo povedané pri prepustení.
Najviac ho to bolelo pri cikaní a nesmelo sa mu dotýkať nič .Ešte aj voľné bocerky mu vadili.
Prvé dni musel ležať bez..alebo voľné boxerky a odkrytý.
Mal aj lieky od bolesti ,ale nepoužil.
Trvalo to cca 2 týždne.
Mal úplnú obriezku.

anonym_8455db
12. mar 2026
@anonym_063693

@anonym_063693 U môjho syna horšie. Ale mal úplnú. A veru prvé dni ho to veľmi bolelo,stipalo,bolo to veľmi citlivé .Poctivo repíkoval a potom sa to nejako vyhojilo.
Detská mu povedala keď išiel, že to nič nie je,že za týždeň aj zabudne,že bol.
Neskôr veru priznala ,keď mu predpísovala lieky, že sa mýlila.
Už je to pár rokov a je to ok a má pokoj .

autor
20. mar 2026

Tak, Ozivujem túto tému. Som 2 dní po a žaluď je strašné citlivý. Fakt neviem, co mám robiť. Ani slipy si neviem natiahnuť.