Rešpektovali by ste dcéru?
Baby , v podstate už viem aj čo a ako spravím , a ja som sa rozhodla ju rešpektovať, ale páči sa mi rozdielnosť pováh , takže prečítam aj vaše názory ..
Bude mať oslavu dcéra , a má strach ,že keď prídu iné detičky(oprávnené)z rodiny , tak jej donicia hračky,tak sa rozhodla že si niektoré schová.. samozrejme , že v izbe hračky zostanú , ale niektoré si chce proste schovať ,aby sa s nimi nik nehral..
Trošku mám problém s tým , že tie deti vedia, že v tej izbe ,tie hračky boli , že čo im povedať ,keď sa budú na to pýtať ..
Bola som naučená ,že sa treba zo všetkým podelit , ale zas prečo nie, je to jej majetok , keď to takto chce a má mať strach počas oslavy ,že jej niečo rozbijú ,alebo pokazia ,tak nech si to vyrieši aj takto ..je prváčka na základnej ..
Môj muž si ako decko schovával tak autíčka 🙃 a je myslím normálny zdravý chlap.. aspoň vidíš,že si veci váži
Aj my to tak robime bezne. Mame priatelov ktori nekupuju az tak vela hraciek detom. A ked pridu k nam nevedia co zo sebou. Dcerka zbiera schlaich koniky a vsetko k nim. Jednoducho sme to odlozili a ked sa pytali kde su tak som povedala ze je to zbierka a hotovo. Vobec som to neriesila
Moja dcéra ma 10 a doteraz si hračky, ktoré nechce dať schováva. Máme tri veľké boxi hraciek ktoré sú vyčlenené len pre návštevy. Tie deti dostanú a ine nič. Ona je neskutočne posadnutá tým aby jej niekto niečo nepokazil. Popri to má vždy všetko čo chce, dá sa kúpiť nové ale ona nie. Ona chce to svoje a nie nové (myslím tak že ak by sa niečo zničilo.) Dokonca keď mali prísť sestrine deti tak sme detskú izbu zamykali a tak sme ich nepúšťali. Oni strašne všetko ničili. Prístup rodičov bol vždy, však si kúpiš nové, a smiech 🤦♀️🤦♀️ nešla som vysvetliť ze ona nové nechce ale chce mať to svoje. Tak potom sme to vyriešili tak že sa vybralo par hraciek do boxov a dávajú sa len tie. Sú to hračky ktoré už len dožívajú 😄😄 už prežili 5 detí ale stále vedia zabaviť.
Nic by osm nepovedala, proste ich uz nemate a hotovo. Ako jedno jej treba uznat, ze si hracky vazi, a to sa pri detoch v tejto dobe si myslim, ze len tak nevidi. Ja by som jej rozhodnutie niektore teda schovat plne respektovala

Určite dcérku rešpektuj. Ona si hračky šanuje a váži, a druhí jej to donicia? Dobre robí!