icon

Rešpektovali by ste dcéru?

25. nov 2022

Baby , v podstate už viem aj čo a ako spravím , a ja som sa rozhodla ju rešpektovať, ale páči sa mi rozdielnosť pováh , takže prečítam aj vaše názory ..
Bude mať oslavu dcéra , a má strach ,že keď prídu iné detičky(oprávnené)z rodiny , tak jej donicia hračky,tak sa rozhodla že si niektoré schová.. samozrejme , že v izbe hračky zostanú , ale niektoré si chce proste schovať ,aby sa s nimi nik nehral..
Trošku mám problém s tým , že tie deti vedia, že v tej izbe ,tie hračky boli , že čo im povedať ,keď sa budú na to pýtať ..
Bola som naučená ,že sa treba zo všetkým podelit , ale zas prečo nie, je to jej majetok , keď to takto chce a má mať strach počas oslavy ,že jej niečo rozbijú ,alebo pokazia ,tak nech si to vyrieši aj takto ..je prváčka na základnej ..

Strana
z5
ankare
27. nov 2022

Určite dcérku rešpektuj. Ona si hračky šanuje a váži, a druhí jej to donicia? Dobre robí!

elizita
27. nov 2022

Môj muž si ako decko schovával tak autíčka 🙃 a je myslím normálny zdravý chlap.. aspoň vidíš,že si veci váži

majkamasar
27. nov 2022

Aj my to tak robime bezne. Mame priatelov ktori nekupuju az tak vela hraciek detom. A ked pridu k nam nevedia co zo sebou. Dcerka zbiera schlaich koniky a vsetko k nim. Jednoducho sme to odlozili a ked sa pytali kde su tak som povedala ze je to zbierka a hotovo. Vobec som to neriesila

monca1310
28. nov 2022

Moja dcéra ma 10 a doteraz si hračky, ktoré nechce dať schováva. Máme tri veľké boxi hraciek ktoré sú vyčlenené len pre návštevy. Tie deti dostanú a ine nič. Ona je neskutočne posadnutá tým aby jej niekto niečo nepokazil. Popri to má vždy všetko čo chce, dá sa kúpiť nové ale ona nie. Ona chce to svoje a nie nové (myslím tak že ak by sa niečo zničilo.) Dokonca keď mali prísť sestrine deti tak sme detskú izbu zamykali a tak sme ich nepúšťali. Oni strašne všetko ničili. Prístup rodičov bol vždy, však si kúpiš nové, a smiech 🤦‍♀️🤦‍♀️ nešla som vysvetliť ze ona nové nechce ale chce mať to svoje. Tak potom sme to vyriešili tak že sa vybralo par hraciek do boxov a dávajú sa len tie. Sú to hračky ktoré už len dožívajú 😄😄 už prežili 5 detí ale stále vedia zabaviť.

jancazvalova
28. nov 2022

Nic by osm nepovedala, proste ich uz nemate a hotovo. Ako jedno jej treba uznat, ze si hracky vazi, a to sa pri detoch v tejto dobe si myslim, ze len tak nevidi. Ja by som jej rozhodnutie niektore teda schovat plne respektovala

Strana
z5