icon

Riešenie hlučných susedov

stelly652
28. jún 2025

Ahojte chcel bi som vedieť od vás či aj vy mate podobný prípad a mali ste problémy s nočným kľudom.....u našich susedov vyhrávali a hulákali do 3:15 hod.do rana a ľudia na ulici nesú poriadne vyspatí lebo mladý tínedžery žúrovali na dvore hlasite a s hudbou nahlas a nesom zato vyspatí.....Musel som ja zakročiť isť von a kričať po nich aby sa zbalili a odišli preč aj tak spravili a odišli.....A chcem sa spýtať ak zase prídu žurovať dnes zas mam ich napomenúť abo zavolať políciu?....☹

laurinka27
28. jún 2025

Volaj šandare

stelly652
autor
28. jún 2025
@laurinka27

Volaj šandare

@laurinka27 no ja už mam číslo pripravene na obecnú políciu keď neposlúchnu tak volám

pasomnica
28. jún 2025

Však bol koniec školského roka, čo sa čuduješ

andrejka1974
28. jún 2025

@stelly652 pokiaľ to nerobia denne tak ich nechaj

cacianka
28. jún 2025

Ešte sa pýtaš ? Mal si volať už 22,15. Alebo teda ich najskôr napomenúť, a ak nepochopia tak volať 158 a159. Že to ani nikomu zo susedov napadlo ?! 🤦

betulinka1
28. jún 2025

@stelly652 normalne chod za mladými co tam bývajú. Povedz im, ze ok zurka do pol noci 1-2x za leto sa da akceptovat, o desiatej nech sa presunu dnu a nie ma dvore. Ideálne, ak nahlasi vopred aby ste boli pripravení aspon susedia vedla. Po pol noci volas obecných. Za mna je vzdy lepsi priamy rozhovor rovno so susedom. Ved spolu bývate na jednej ulici. Tiez som tak urobila a fungovalo to, o pol noci vypli hudbu. Aj ked sme neboli hned vedla ale naozaj opitu zenu spievať Kaliho a spol. do mikrofónu nemusim rano o druhej.

stelly652
autor
28. jún 2025
@cacianka

Ešte sa pýtaš ? Mal si volať už 22,15. Alebo teda ich najskôr napomenúť, a ak nepochopia tak volať 158 a159. Že to ani nikomu zo susedov napadlo ?! 🤦

@cacianka oni prišli ešte neskoro okolo tej 23:30 hod akurát v ten čas jak som už zaspával a oni vtedy začali hulákať ale určite zavolám na nich políciu

cacianka
28. jún 2025
@stelly652

@cacianka oni prišli ešte neskoro okolo tej 23:30 hod akurát v ten čas jak som už zaspával a oni vtedy začali hulákať ale určite zavolám na nich políciu

@stelly652 bože, tak si mal volať riešiť 23.45

macka1996
28. jún 2025

@stelly652 no ja som včera spala u Mami na dedine kde sú postavené nové domy . Taká jedna ulica a tam rodiny sa stretli s deckami a začali po 22 hulakat nahlas pesnicky na repraku a ešte vrieskali do mikrofónu.. Museli sme si okná zatvárať. Mne dcera chvalabohu zaspala nejako ale rusilo ju to . a ako aj maminho muža ktorý ráno o 4 vstaval do roboty dnes . Som vravela ze teda dosť neohladnych susedov majú. Vravela mamka ze to u nich často býva ze sa tal stretnú na ulici dajú si tam stoly a jedlo pitie a hučia do rána..

bielasovicka
28. jún 2025
@macka1996

@stelly652 no ja som včera spala u Mami na dedine kde sú postavené nové domy . Taká jedna ulica a tam rodiny sa stretli s deckami a začali po 22 hulakat nahlas pesnicky na repraku a ešte vrieskali do mikrofónu.. Museli sme si okná zatvárať. Mne dcera chvalabohu zaspala nejako ale rusilo ju to . a ako aj maminho muža ktorý ráno o 4 vstaval do roboty dnes . Som vravela ze teda dosť neohladnych susedov majú. Vravela mamka ze to u nich často býva ze sa tal stretnú na ulici dajú si tam stoly a jedlo pitie a hučia do rána..

@macka1996 no pekne. Ale asi to nikomu nevadí, ináč by volali políciu.

jankaa26
28. jún 2025
@macka1996

@macka1996 ako keby ste vraveli o nasej ulici 😀 ohladuplnost sa vytraca uz naozaj...

cyberk
28. jún 2025

Ak to je raritne neriesila by som, ak sa to opakuje tak kludne aj policajtov. Strasny autik mi prides. Nie len preto, ze mas zensky avatar a hovoris v muzskom rode, ale taketo primitivne veci nevies riesit o.O

vanilkovazmrzka
28. jún 2025

Mas zavolat policiu