icon

Riešenie konfliktov v manželstve a zmierenie s partnerom

7. okt 2025

S manzelom mame spoločnú firmu, ja nikdy neurobim žiadne rozhodnutie bez neho. Vždy sa poradím s ním. On niekedy urobi rozhodnutie bez toho aby som s tým súhlasila. Vid vcerajsi prípad. Ja pri papieroch a on “cely chod” pozmenil. Akonáhle som sa ozvala urobil randal, že prečo by to tak nebolo. Ale my sme sa dohodli na niecom inom. Nemala som chuť si s ním robiť výmenu názorov. Pretože sme boli v pracovni, doma boli deti. Avšak v obývačke úplne na mna vyšiel, vykričal mi take veci 🙏 že bolo zbytočne v tom momente mu niečo vytknúť. Jasne deti počuli…Úplne mi bolo zle a protivno z jeho slov. Nachvíľu som išla preč lebo som ozaj nezvládala pocuvat čo na mna hovoril. Večer to však pokračovalo a už som nebola ticho ani ja. A teda tak ma urazil až som mu povedala nech vypadne. Samozrejme dnes deti a pracovne veci boli na mne. On odisiel do inej prevádzky. (tam mame i byt) V podstate druha noc čo nieje doma. Bez čo i len vysvetlenia deťom. Dcéra sa ma pýta môžem ocinovi zavolať? Vravím áno. On ma blokol. Nedovolala sa. Takze on ma pouraza, poníži a nakoniec on sa citi byt najviac urazeny? Predpokladám zajtra je doma akoby nič. Toto neurobil po prvý krát. Ako mu dať pocítiť, že toto je cez!!

Strana
z2
terry658
7. okt 2025

@anonym_autor vymeň zámky a blokni ho tiež. Keď sa domov nedostane tak mu to trkne.

anonym_b0e4ce
7. okt 2025

Hovoris, ze to neurobil po prvy krat. Preco Ti to potom zrazu prekaza? Tym padom to zas bude tak, ako predoslych x razov, ak sa nezacnete k sebe normalne spravat a toto (navyse pred detmi) predvadzat.

anonym_0b4e86
7. okt 2025

@anonym_autor no tak asi rozhovorom? Hocičo čo urobíš , odídeš , zduješ sa atď...na konci týchto rozhodnutí bude aj tak debata. Proste keď bude kľud a budete za dobré, vysvetli mu ako sa cítiš, celé ako to máš v hlave mu prerozpravaj jednoduchými vetami , jasne , stručne lebo je to chlap a rázne. HLAVNE!!! ( viem že sa tomu niekedy nedá vyhnúť) nech to necítia deti dlhodobo , lebo si to budú dávať za vinu aj keď to okolo nich ani nešlo. Tým začni. Stoj si proste za svojím my tvojho nepoznáme.

autor
7. okt 2025

Vždy mi to prekážalo ja som nikdy nič podobne neurobila. Áno rozhovor on sa opravedlni a očakáva že ja bude opäť ok.

biba_18
7. okt 2025

bohovsky stabilné prostredie pre deti…

anonym_d37042
7. okt 2025
@anonym_autor

Vždy mi to prekážalo ja som nikdy nič podobne neurobila. Áno rozhovor on sa opravedlni a očakáva že ja bude opäť ok.

@anonym_autor to bude taky natlakovany papinak, co? Su jeho excesy ojedinele, ci coraz hustejsie? Akoby len cakal postuchnutie, aby mohol vysoptit.🎇.. Nema frajerku, alebo poruchu oneeeho? erectus home..

sevrin
7. okt 2025

Daj mu výpoveď 😂

autor
7. okt 2025
@sevrin

Daj mu výpoveď 😂

@sevrin 😂😂

autor
7. okt 2025
@anonym_d37042

@anonym_autor to bude taky natlakovany papinak, co? Su jeho excesy ojedinele, ci coraz hustejsie? Akoby len cakal postuchnutie, aby mohol vysoptit.🎇.. Nema frajerku, alebo poruchu oneeeho? erectus home..

@anonym_d37042 musím uznať ojedinelé

autor
7. okt 2025

Poviem vam úprimne kiežby aj týždeň bol preč, nebude tu neporiadok, nemusím toľko variť, v tv si pozriem čo chcem…len deti. Počuli…dnes mi došlo tak z neho, žeby som ho najradcej prefackala keď mu dcéra chcela volať a on bloknuty. Skratka on môže na mna sypať popol, nielen pracovný ale keď začne na mna ist aká som ja matka, len chyby na mne hľadať a potom keď už nezvládnem … tak toto on nepovedal. To si vymýšľam a vtedy už natlakuje mna…musím povedať, že toto sme už nemali veľmi dávno.

anonym_d37042
7. okt 2025

A stala ta pracovna pleticha aspon za to, vymenu nazorov, nejde o zivot, ide o hov... Stale ty v prave, ci mal on kusok pravdy, aj ked reagoval ako pacient z Cajly. ⚡⚡

autor
7. okt 2025
@anonym_d37042

A stala ta pracovna pleticha aspon za to, vymenu nazorov, nejde o zivot, ide o hov... Stale ty v prave, ci mal on kusok pravdy, aj ked reagoval ako pacient z Cajly. ⚡⚡

@anonym_d37042 my sme sa na niecom dohodli a o styri hodiny to už nebola pravda lebo on to dohodol inak a zmenil. Úplne som cítila z neho, že kto som ja a čo sa do toho pletiem…ako sorry. A potom z neho už vyletelo všetko a šiel ako mlatacka, a len moje chyby a on on je aký úžasný. Toto už bolo cez… on vidí seba ako najideálnejšie. Presne viem ako čo teraz citi, čo som si ja dovolila mu povedať aby vypadol z nášho domu. Jasne vytresrat ma zablokovať sa, mať pokoj. Ale mna týmto teda nijak netrestá. Lenže ako sa spravat keď príde domov? Dlho toto už nebolo. Dávno si takto na mna nedovolil a urobiť takéto teatro.

tundra
7. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_d37042 my sme sa na niecom dohodli a o styri hodiny to už nebola pravda lebo on to dohodol inak a zmenil. Úplne som cítila z neho, že kto som ja a čo sa do toho pletiem…ako sorry. A potom z neho už vyletelo všetko a šiel ako mlatacka, a len moje chyby a on on je aký úžasný. Toto už bolo cez… on vidí seba ako najideálnejšie. Presne viem ako čo teraz citi, čo som si ja dovolila mu povedať aby vypadol z nášho domu. Jasne vytresrat ma zablokovať sa, mať pokoj. Ale mna týmto teda nijak netrestá. Lenže ako sa spravat keď príde domov? Dlho toto už nebolo. Dávno si takto na mna nedovolil a urobiť takéto teatro.

@anonym_autor nemate ponorku?Netravite spolu prilis vela casu?

letfenixa
7. okt 2025
@biba_18

bohovsky stabilné prostredie pre deti…

@biba_18 ale rodinu treba pre deti zachovať.

deti95060810
7. okt 2025

on sa ospravedlní - to je fajn, lebo poznám aj takých čo ani nevedia čo je osprav.
určite hneď ako príde by som mu všetko "vypľula" do tváre. aj to že sa mu dieťa nevedelo dovolať a trestá aj jeho.

anonym_d942c3
8. okt 2025

Ak pride domov spytala by som sa ci si prisiel vymenit spodky a nech si zoberie aj tie spinave. Trvala by som na tom svojom vypadni. Ked si ho raz poslala stoj si za tym.
A tiez by som trvala na tom ze doma len o sukromi a v praci o praci. Niekedy si treba povedat ze keby ste manzelia neboli ako by ste to riesili? No zvolanim porady, idealne za zavretymi dverami aby zamestnanci nepoculi. My sme to tak mali. Respekt musi byt aj poriadok.

moonlight1210
8. okt 2025

@anonym_autor naspat k startovnej ciare vasej hadky - bola ta jeho zmena prinosna (vizionarska) pre firmu, ci blbost, co bude stat firmu iba peniaze?

Ja by som neriesila princip (mame dohodu…, ja by som ti to nikdy neurobila… atd), ale toto.
Priamy prinos/stratu pre firmu.

anonym_d12976
8. okt 2025

Nechaj podnikanie na ňom a ty si nájdi normálne zamestnanie, pri ktorom vypadneš z domu a možno sa vám aj vzťah oživí, trávite spolu veľa času, čo tiež nie je najlepšie. Mne na tomto stroskotal 15 ročný vzťah, neskoro som pochopila, že spoločné podnikanie je blbosť. A pri každej hádke ohľadom podnikania utekal k milenke 🤣 zlatý

anonym_446acf
8. okt 2025

Taká typická tradičná rodina kde deti trpia lebo rodičia nemajú spracované emócie...ale mať dve mamy alebo 2 ocov to je tragédia pre deti

anonym_d37042
8. okt 2025
@anonym_446acf

Taká typická tradičná rodina kde deti trpia lebo rodičia nemajú spracované emócie...ale mať dve mamy alebo 2 ocov to je tragédia pre deti

@anonym_446acf pravda, taku vychovu by zvladol aj havko vlavo hore (irony off)

doriiis
8. okt 2025

Smutné. Rozbijate si rodinu a robíte traumy deťom iba kvôli práci. Iba kvôli peniazom. Stojí to zato?
Nikdy by som nechcela dopadnúť takto. Aby boli peniaze, firma a práca dôležitejšie ako láska a rodina

hipuska
8. okt 2025

No, povedala by som, ze si o dost rozumnejsia...takze si zacni pekne pomalicky tunelovat firmu ....

zuzanita1609
8. okt 2025
@tundra

@anonym_autor nemate ponorku?Netravite spolu prilis vela casu?

@tundra Tiež mi to hneď napadlo,že ponorka.
Pretože aj v práci spolu,aj po práci...asi by to chcelo dovolenku a možno každý zvlášť.

anonym_690427
8. okt 2025
@anonym_446acf

@anonym_446acf Dieťa vždy bude mať matku aj otca, či ho budú vychovávať homosexuálne páry alebo nie. Lebo homosexualné páry sa nehádajú a nerozchádzajú, že

anonym_690427
8. okt 2025
@zuzanita1609

@tundra Tiež mi to hneď napadlo,že ponorka.
Pretože aj v práci spolu,aj po práci...asi by to chcelo dovolenku a možno každý zvlášť.

@zuzanita1609 toto nie je ponorka. Nečítala som komentáre, ale zablokoval si aj dceru, tak to je kus kkta
Nie je po ňom, tak oheň na streche. Nevyzrety blbček

anonym_d37042
8. okt 2025
@anonym_690427

@zuzanita1609 toto nie je ponorka. Nečítala som komentáre, ale zablokoval si aj dceru, tak to je kus kkta

@anonym_690427 v tom bude frajerka vypoll mobil a hodil roha tu "zadrapku" starostlivo zinscenoval...!?)

osky
8. okt 2025
@anonym_446acf

@anonym_446acf prosim ta,co sem zase pöeties?
To je uplne od veci...
Homosexuali sa nehadaju?
By si sa cudovala...nepatricny komentar,naozaj...

anonym_58c2d6
8. okt 2025

Nebola tu včera téma od milenky, že dva roky čaká kým on odíde od rodiny a on ostáva pre firmu s manželkou? Nebude toto ten istý príbeh z druhej strany?

anonym_7a5776
8. okt 2025
@anonym_690427

@anonym_690427 on nezablokoval dcéru, ale manželku..dcéra chcela volala z jej mobilu.

osky
8. okt 2025
@anonym_autor

Ako sa spravat,ked pride domov...
No ,ja osobne by som s nim nestratila ani pol slova.
Uplne vy som zapla ignor program....
Byvali casy,ked som pri hadke vybuchla ako sopka....ale presne to sa cakalo,cize normalna reakcia...
Ignor ho vyvedie z miery.to necaka.buse cim dalej nervoznejsi....a ty si to vychutnas.
A po pol dni,alebo aj dvoch,troch....to uz je na tebe,kolko vydrzis...
Ja max 2-3 hodiny...
Ale potom ked uz sa zda,ze je vsetko ok a zacneme viest debatu......no,ja hadzem atgumenty a proste zvysujem automaticky hlas,bez toho,ze by to bolo cielene.
Proste vsetku nepravost sveta zo seba vyplujem....a je klud.
Moj muz mi väcsinou neoponuje,sklopi usi,ved vie,ze to posral....

Potom je asi hodku klus a fungujeme uz v pohode.ja gram estw trochu nastvanu,ale on vie,ze ho len natahujem...
No u nas sa toto stava max. 2x v roku a to uz ozaj musi byt riadny preslap z jeho strany....

V tvojom pripade nie je mozno ani tak dolezite o co islo.
Ide vsak o princip.
Na niecom ste sa dohodli a on si to bez tvojho komentu odobril....
Cize co si ty?
Nula?
Poskok vo firme?
Lacna pracovna sila???
Ak ste obaja v rovnakej pozicii,potom nema co rozhodovat sam...
Tu ide aj o to,ze mu nemozes verit.
Fohodnete sa a on urobi inak...to nue je dobre.
Ani v beznom zivote,vo vychove deti...

Strana
z2