Riešenie konfliktov s rodičmi: Ako sa s tým vyrovnať?
Čo by ste hovorili na to keď vám niekto napíše že nemusíte nikam do kopy chodit s rodičmi a mama na vás je tak nejak zlá. Veď tiež nie je zdravé chodit niekam s niekym stale. Ja neviem napríklad minule mi bolo písané že nemusím napriklad ísť tam a onam....ako stýmto mam pracovat?som velmi citliva na nejaké témy... navyše som chcela koncert...ale na ten môžem vraj zabudnúť podľa ocina..... cil nejdeme ani na dovolenku
Mas 14? Ak ano, tak este raz napis kazdu vetu ale tak aby jej bolo aj rozumiet. Ak mas 24 tak sa odstahuj, budes o sebe rozhodovat sama. Ale aj sama sa financovat
Mas 14? Ak ano, tak este raz napis kazdu vetu ale tak aby jej bolo aj rozumiet. Ak mas 24 tak sa odstahuj, budes o sebe rozhodovat sama. Ale aj sama sa financovat
@anonym_39c6aa nie nemam 14 mam 27
@anonym_39c6aa nie nemam 14 mam 27
@tina356 tak chod na dovolenku sama, listky na koncerrt si kup zo svojho a chod. Odstahuj sa od rodicov, budes sa sama zivit, sama rozhodovat o tom co kedy a skym budes robit. Si uz na to vsetko dost stara. Ale ked nie si schopmna na seba zarobit, tak budes robit to co povedia rodicia, pretoze oni ta zivia. Smola. Sloboda v rozhodovani stoji peniaze, tie si treba zarobit

S matkou sa ani poriadne nerozpravam
@tina356 uz sme ti pisali, ked sa ti nepaci doma, tak sa odstahuj. Kym sa neodstahujes, dovtedy budu o tebe rozhodovat. Za co by si chcela ist na dovolenku? Mali by ti ju rodicia zaplatit? Preco by mali platit dovolenku svojmu dospelemu dietatu?
Uz sme ti pisali, ze mas prispievat na domacnost. Osamostani sa, nebude ti vadit, ze sa mama s tebou nerozprva, otec ti hovori co mas alebo nemas robit a nebude ti vadit, ze ta mladsi brat buzeruje. Ked sa odstahovat nemozes, tak tisko suchaj nozickami a bud rada, ze mas strechu nad hlavou, mas co jest a v zime mas teplo.
@tina356 mas zlu optiku, si velke dospele decko s psychiatrickou diagnozou, ktore si mysli, ze sa okolo neho bude krutit svet. Tak asi nie je zaco ist na dovolenku, nie? Na koncert peniaze mas?
@tina356 uz sme ti pisali, ked sa ti nepaci doma, tak sa odstahuj. Kym sa neodstahujes, dovtedy budu o tebe rozhodovat. Za co by si chcela ist na dovolenku? Mali by ti ju rodicia zaplatit? Preco by mali platit dovolenku svojmu dospelemu dietatu?
Uz sme ti pisali, ze mas prispievat na domacnost. Osamostani sa, nebude ti vadit, ze sa mama s tebou nerozprva, otec ti hovori co mas alebo nemas robit a nebude ti vadit, ze ta mladsi brat buzeruje. Ked sa odstahovat nemozes, tak tisko suchaj nozickami a bud rada, ze mas strechu nad hlavou, mas co jest a v zime mas teplo.
@anonym_39c6aa ale ja ich nenútim aby zacvakali celú dovolenku za to ze je niekto ini hned nemusí vedieť čo hovorí? Ako prepáč ale hľadám len pomoc , odsťahovať ma brzdili že si mam rozmyslieť či cjcem byvat tam alebo tam tak potom aky to ma zmysel?
@tina356 mas zlu optiku, si velke dospele decko s psychiatrickou diagnozou, ktore si mysli, ze sa okolo neho bude krutit svet. Tak asi nie je zaco ist na dovolenku, nie? Na koncert peniaze mas?
@anonym_841620 a fo ste posudili s akého hladiska?ste nejaký doktor alebo čo akoze?
Ty ziadas od rodicov aby ta vzali ma dovolenku? Ci oni chcu a ty nechces ci v com je problem?
Preco ti vsetko zakazuju?
Ty ziadas od rodicov aby ta vzali ma dovolenku? Ci oni chcu a ty nechces ci v com je problem?
Preco ti vsetko zakazuju?
@anonym_941550 ja neviem prečo mi všetko zakazuju,nie neziadam ich ani lebo viem že sa môže ísť aj cez cestovku .....ale to mi zas povedia ze sama nikam nechodím a blbosti
@anonym_941550 ja neviem prečo mi všetko zakazuju,nie neziadam ich ani lebo viem že sa môže ísť aj cez cestovku .....ale to mi zas povedia ze sama nikam nechodím a blbosti
@tina356 oni istotne vedia preco sa k tebe spravaju takto. S tym ti my nepomozeme. Zial.
@anonym_941550 a viete mi poradiť ako na nich?
@tina356 dost je to tu toxické a mám dojem akoby so mnou aj matka manipulovala.... myslim to tak ze sesternica ma frajera a blabla no. A isli si iba jej mama s bratom a s jeho otcom vyraziť a ja som sa to tak snažila vysvetliť mojej mame ..neviem ako to mám vysvetliť..proste
@tina356 dost je to tu toxické a mám dojem akoby so mnou aj matka manipulovala.... myslim to tak ze sesternica ma frajera a blabla no. A isli si iba jej mama s bratom a s jeho otcom vyraziť a ja som sa to tak snažila vysvetliť mojej mame ..neviem ako to mám vysvetliť..proste
@tina356 tak to nejako myslím aj z dovolenkou
@tina356 moja matka sa na takéto hned oduje ked jej to loviem alebo ze menim hned nálady ale myslím ze meniť názor a nálady je rozdiel podla mna

Čo ,nerozumiem ?