Riešenie konfliktu: Frajer napadol otca pri obede
Jeden den sme sa ja, moj frajer a moja rodina (mama, otec, sestra) zisli pri obede u mojich rodicov. Nalada bola dobra, az dokym sa chlapi nezacali rozpravat o politike. Hadali sa kto je vo svete lepsim atd.. proste politika. Vystupnovalo sa to az do takej miery, ze moj frajer z nervov udrel mojho otca do tvare. Moj otec padol na zem a poranil si pri tom ruku. Ked dorucil uder, nechal ho uz na pokoji. Samozrejme som ho ja a moja rodina vyhodila, ja som sa nanho nasrala a uz mu neodpisujem tyzden.. Pise mi ako ho to mrzi a vsetko.. Neviem co si o tom mam mysliet.
@samikk1 len ty ticho pocuvaj a rob si poznamky, ked hovoria mudrejsi. 🙂
@modravilazneba Naco by ti bol taky agresivny chmulo? Bud rada, ze sa vyfarbil skor, ako ste stihli svadbu/dieta.
Neviem,ale niektorým ženám sa niekedy zatemnuje mozog...čo milovať na chlapovi,ak sa dá tak nazvať, ktorý udrie pre politiku, podotýkam, člena rodiny? Nechápem normálne 🙄
ideálny partner do života, rodičov si váž a hýčkaj, k ním budeš často utekať ak s ním ostaneš
Keby mi toto urobí vrazila by som mu nazad a vykopla z dverí. A ty povieš, že ho miluješ? Normálny človek by sa zdvihol a odišiel keď to nevládze počúvať.
Ja keby môj frajer udrie aj svojho otca, alebo to je jedno, svojho kamaráta, alebo aj cudzieho človeka na ulici pri hádke, tak už to nie je môj frajer. Násilie je jedna z mála vecí, ktoré su neodpustiteľné... A nie to ešte keby udrie clena moje rodiny. Z takého človeka by mi bolo zle, a nie ho ešte milovať
Keby mi frajer udrel otca takú mu vrátim až by mu zle bolo. Rodina je rodina.
Fu tak to je silna kava. Sa tes, ze sa teraz vykristalizoval a nie vtedy, keby si s nim bola zobrata alebo mala s nim nedajboze deti...To bolo znamenie....Mala by si mat ROZUM
Nemysli uz o tom nic a Zabudni.
Vlastne pred kazdou svadbou by mohol byt takyto filter😃ako mlady zareaguje, ked sa nejde podla jeho videnia sveta. Bud rada, ze schytal tatko, ten nieco vydrzi a nie ty, jednu vo dverach obden na materskej.
@modravilazneba to co urobil, nie je normalne. Navysena to nemal ziaden dovod, okrem toho, ze mal nezvladnute nervicky.
Mohol sa este aj otocit a odist z navstevy, ked mal pocit, ze ho tie opacne nazory urazaju. On volil nasilie. Okrem toho nejavi volu sa ospravedlnit, okrem toho, ze vypisuje tebe.
Naozaj je otazkou casu, kedy raz ti povie, ze si sama debilna, lebo si z debilnej rodiny, on uz vtedy vedel, co ste zac a ze tvoj otec si facku zasluzil. A zasluzis si jednu aj ty.
Toto je vec, ktoru ked nechas len tak vysumiet do stratena, tak ju v jeho ociach bagatelizujes a casom sa to obrati proti tebe.
@autorka neviem ani, nad cim uvazujes. to co spravil tvoj priatel je neospravedlnitelne. to, ze ho milujes, je jedna vec, ale taketo spravanie by som neakceptovala. teraz to spravil niekomu z tvojej rodiny, neskor to mozes byt ty..
@modravilazneba prepáč, ze to napíšem takto, ale ani jeden z nich mi nepríde normálny. Akože dvaja dospelí chlapi sa povadia až do bitky kvôli takej somarine? Kvôli politike? A keď bude dačo vážnejšie, co vytiahnu nože a sekery?
No ak si dovolil udriet tvojho otca- je len otazkou casu kedy udrie teba. Hned ako povies nieco, s cim nebude suhlasit. Tu by bola konecna- aspon pre mna.
Mate pravdu.. Len ja ho vazne milujem a ja ked sa na niekoho priputam tak sa mi dava tazko zbohom
Koncia prázdniny 👌 toto je fake tema...b
Neverim že by jedna lucidna žena po tom, co vidí, ako jej frajer uderi otca, vobec len v kutiku duše zvazovala ostat s ním. Keby je to preto že ten otec by např niekoho udrel, tak ok. Ale kvôli politike?!
Omg!
@pink_lady kiezby to bolo fake
@modravilazneba politika sa na rodinnom obede neprebera, ani otazky viery ci ine kontroverzne temy, a hlavne ak maju diskutujuci opacny nazor. Ved zvysok rodiny sa ani nevie zapojit, ci co, budu dva tabory ako v Slunce, seno...?
Nech idu chlapi do krcmy a tam pri pive nech sa pobiju kvoli politike, dosli by domov s monoklami a ani by nepipli.
@tykat co ti poviem.. to su chlapi
Tak tu už niet rady a neskôr ani pomoci 🤨. Milujte sa a otlkajte sa. Budúce detičky z toho vynechajte.
Tak teda nám este povedz za koho kope otec a za koho frajer 😉
Riešiť akúkoľvek nezhodu fyzicky, s kýmkoľvek, je pre mňa stopercentná stopka. To robia len psychoši, nie normálni ľudia. Máš na viac.
Zmen prosim nazov na Moj byvaly frajer mi udrel otca. Dakujem.
tvoj otec a mama boli jeho hostitelia, bol pozvany na navstevu, dali mu pohostenie a on takto? Tak ked s otcom nesuhlasil, mal povedat, ze tema ide do konfliktu a navrhnut aby sa o politike nerozpravali. Bolo to od neho velmi nasilne a neslusne. Necudujem sa , ze rodicia ho uz nechcu za buduceho zata a hlavne ked sa ani neospravedlnil.
vies si potom s nim predstavit dalsie vztahy a navstevy v rodine?
Keby aspon suchal nohami a nasledne hned po incidente sa ospravedlnil a doniesol mame kvety a otcovi tiez nieco, ze mu je to velmi luto...atd. a nie ze, len tebe vypisuje. Ved ublizil hlavne hostitelovi, nie tebe.
Zienky, otvorili ste mi pravdepodobne novu cestu. Velmi vam dakujem. Nechapem co to donho voslo.. moj frajer je cholerik a ku mne sa sprava ako ku zlaticku a keby mohol, tak mi da aj modre z neba. Viem ze ma velmi miluje a viem ze ho to mrzi, ale neviem ci mam este silu nato, mu dat druhu sancu.. otvorili ste mi oci
Islo o politiku,neslo o to,ze ta pred niekym branil,takze islo o uplnu stupiditu a on sa nevedel ovladat. Co ked ho vytoci placuce dieta?🤨🤯
aj keby bol k tebe neviemako dobrý, ale udrel tvojho OTCA! Vôbec si neviem predstaviť, že by nejaký hulvát s nekontrolovateľnými emóciami položil ruku na môjho otca. V tom momente by bola všetka láska k nemu preč

@samikk1 takze rozdielne nazory budeme riesit fackami? Toto moze napisat len primitiv a este vyskocit na @simsalabim
@modravilazneba ked ten chruno zdvihol ruku na starsieho je otazkou casu ked ju zdvihne na teba aebo kohokolvek ineho.