icon

Riešenie konfliktu ohľadom kamier v spoločnom dome

ssimpsonka
12. júl 2025

Ahojte ,
Potrebujem radu …ako je to s kamerami ,keď v dome bývajú dve rodiny a jedna ich tam dala …druha nechce kamery …dá sa to nejak riešiť ?

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_72d0ef
12. júl 2025

@ssimpsonka Kamery v spoločných priestoroch by mali byť nainštalované len so súhlasom všetkých vlastníkov, a ak nesnímajú len váš súkromný priestor. Ak došlo k nejakému bezpečnostnému incidentu, môže to byť opodstatnené, inak sa to vníma ako zásah do súkromia. Najlepšie je situáciu vyriešiť dohodou, prípadne sa obrátiť na Úrad na ochranu osobných údajov.

ssimpsonka
autor
12. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub dom je napísaný na Tetinu dcéru (teta tam ma dozivotne pravo byvat )a pravezesu všade okolo domu ,aj v dome …

ssimpsonka
autor
12. júl 2025
@anonym_72d0ef

@ssimpsonka Kamery v spoločných priestoroch by mali byť nainštalované len so súhlasom všetkých vlastníkov, a ak nesnímajú len váš súkromný priestor. Ak došlo k nejakému bezpečnostnému incidentu, môže to byť opodstatnené, inak sa to vníma ako zásah do súkromia. Najlepšie je situáciu vyriešiť dohodou, prípadne sa obrátiť na Úrad na ochranu osobných údajov.

@anonym_72d0ef Dakujem

mirokub
Odpoveď bola odstránená
bielasovicka
12. júl 2025
@ssimpsonka

@anonym_72d0ef Dakujem

@ssimpsonka a kto ich tam dal, teta alebo dcéra?

ssimpsonka
autor
13. júl 2025
@bielasovicka

@ssimpsonka a kto ich tam dal, teta alebo dcéra?

bielasovicka
13. júl 2025
@ssimpsonka

@ssimpsonka no teta musí nahlásiť niekde, asi na polícii, že tam nechce mať kamery, a ešte v dome, to načo potrebuje ta dcéra natáčať co sa deje v dome? To natáča tu tetu ze kedy co robí? Véd to je hrozné.

billy_jean
13. júl 2025

Vlastnikom celeho domu je dcera, ta dcera, ktora si tam dala namontovat kamery?

ssimpsonka
autor
13. júl 2025
@bielasovicka

@ssimpsonka no teta musí nahlásiť niekde, asi na polícii, že tam nechce mať kamery, a ešte v dome, to načo potrebuje ta dcéra natáčať co sa deje v dome? To natáča tu tetu ze kedy co robí? Véd to je hrozné.

@bielasovicka presne tak sa vyjadrila ,aby videla čo robíš s ujom …oni sa spolu nebavia

bielasovicka
13. júl 2025
@ssimpsonka

@bielasovicka presne tak sa vyjadrila ,aby videla čo robíš s ujom …oni sa spolu nebavia

@ssimpsonka ty brdo, ved to je choré 🤦🏼‍♀️

motylik2559
13. júl 2025
@ssimpsonka

@ssimpsonka Ahoj, a ta teta je nejaka agresivna alebo arogantna voci ujovi, ked dcera povedala,ze aby videla co s nim robi? Ujo je nejaky utiahnuty pred tetou? Lebo po tejto vete co si napisala mi vyplyva jedine to,ze dcera ho chce kvoli niecomu pred tetou chranit🤷‍♀️

anonym_c3541a
13. júl 2025
@motylik2559

@ssimpsonka Ahoj, a ta teta je nejaka agresivna alebo arogantna voci ujovi, ked dcera povedala,ze aby videla co s nim robi? Ujo je nejaky utiahnuty pred tetou? Lebo po tejto vete co si napisala mi vyplyva jedine to,ze dcera ho chce kvoli niecomu pred tetou chranit🤷‍♀️

@motylik2559 mne napadlo jedine, ze dcera chce vystvat tetu, co ma dozivotne pravo uzivania...

bielasovicka
13. júl 2025
@motylik2559

@motylik2559 to si nemyslím. Ved to by autorka hneď povedala ze kvôli tomuto.

motylik2559
13. júl 2025
@bielasovicka

@motylik2559 to si nemyslím. Ved to by autorka hneď povedala ze kvôli tomuto.

@bielasovicka Tak tazko povedat z tych malo informacii ake vztahy tam panuju medzi sebou🤷‍♀️ Moze aj nemusi to tak byt...preto som sa autorky pytala,ci by to nebola jedna z moznosti. Takto my tu mozeme mat rozne dohady, ale ktovie ako to tam skutocne medzi nimi navzajom funguje🙂🤷‍♀️

bielasovicka
13. júl 2025
@motylik2559

@bielasovicka Tak tazko povedat z tych malo informacii ake vztahy tam panuju medzi sebou🤷‍♀️ Moze aj nemusi to tak byt...preto som sa autorky pytala,ci by to nebola jedna z moznosti. Takto my tu mozeme mat rozne dohady, ale ktovie ako to tam skutocne medzi nimi navzajom funguje🙂🤷‍♀️

@motylik2559 presne tak. Môžeme len dedukovat 😄