Riešenie partnerských konfliktov: Ako zvládnuť bolestivé slová?
Ako by ste sa zachovali, keby váš manžel ( 13r manželia, 18r.spolu) vám povedal, že je alergický na každé jedno vaše slovo? Mňa to strašne zabolelo a povedsla dom mu, že teda ak to mal tak, tak nech podá žiadosť o rozvod, on povedal, že hej, strašne sme sa povadili. Máme 1 školopovinné dieťa. Opakovane od neho počúvam - že keď som bola na služobke, ako im 2 bolo dobre, že je im lepšie bezo mňa, potom to previedol na srandu, ale opakovane som už to od neho počula. A teraz toto. Teraz som bola pár dní mimo SR a keď so sa vrátila, tak mi povedal, že ani veľmi na mňa nepomyslel, ani sa o mňa nebál…A ja v strachu, ako oni to zvĺadnu, aby sa nič nestalo….2 dni, odkedy mi povedsl s tou alergiou na kazde slovo sa s ním nebavím, miestami mi je do plaču, miestami cítim hnev. On proste neznesie, keď mu človek niečo vytkne, pre ozrejmenie aby ste si nemysleli, že nič iné mu nehovorím, ale je veľmi ješitný v tomto smere, keď mu niečo poviem, tak jeho odpoveď začína v zmysle- ozvala sa najmúdrejšia, najschopnejšia, najlepšia apod… Neviem, čo bude
Ak jeden partner chodí na týždňovky alebo na služobky a tomu druhému je bez neho dobre (a ešte mu to aj dokáže povedať do očí), tak sa niečo (nie dobré) začína diať. Radšej sa pripravuj na pomalý začiatok konca...

@eliska13 hmmmm, ja keď toto tu čítam, začína má bolieť hlava, že to nebodaj príde aj k nám. My sme tiež kazdy deň 24/7 spolu. To nie, že ráno on do práce ja do práce, ale vstávame súčasne do firmy, ideme spolu v aute, počas dňa sme spolu, večer spolu a kolotoč. Nejako sa nehadame, nemáme čas. Všetko je o komunikácii si myslím. Práve včera mi sesterka čo bola na ☕ vravela, že veľa jej znamych sa rozvádza, lebo si muži našli mladé milenky.