icon

Riešenie problému so sarkastickým manželom

13. apr 2024

ahoj,
môj muž je veľmi sarkastický, stále podpichuje, robí si srandu, niekedy aj cez čiaru aj pri ľuďoch, ktorých až tak dobre nepozná. viac krát som mu povedala že by si mal dávať pozor na svoje reči, pretože sa ho ľudia budú strániť, ale vždy na mňa vybehne, že on sa bude chovať tak, ako on uzná za vhodné. častokrát sa mi ho nechce brať von, trpnem aký zase bude. priateľov veľa nemá a tých pár čo má, tak majú spolu presne takýto "sarkastický" vzťah, len sa navzájom doberaju, uťahujú si a zhadzujú sa. máte s tým niektorá skúsenosť?

Strana
z2
katka700
13. apr 2024

Sarkazmus je forma pasívnej agresie používaná zakomplexovanými jedincami na zvýšenie ega.
Sarkasticky humor je ok medzi kamarátmi čo sú na rovnakej vlne a neberú sa príliš vážne. Len idiot s eq 🧷používa sarkasticky humor na verejnosti medzi ľuďmi ktorých povahu nepozná a nevie ako zareagujú.
Toho chlapa radšej nechaj doma, časom pôjde všetkým na nervy a ľudia sa vám začnú vyhýbať.

jana_eyre_2
13. apr 2024

@zuzanockamt čiže urážať druhých je akože humorné? 🤔 Tak to ja budem radšej nudná, nikdy som takýto nadradený "humor" nepochopila a nemyslím že problém je na mojej strane..

ivangeline
13. apr 2024

@0silvia0 … haha, dôvody určite písať nebudem ale láska je liek. ;) Kto chce ubližovať tým, ktorých lubi?

cacianka
14. apr 2024

@ankare ak ja som taká, ukecana, podpichujem, srandujem, irónia, obrátenie na srandu, ale len keď viem že si to dovoliť môžem a robím to aj na svoj úkor, aj to beriem.

Strana
z2