Riešenie rozvodovej drámy: Ako zvládnuť nevšednú situáciu?
Zdravím vospolok, počas nášho rozvodového konania si polovička našla známosť.bol to môj kamarát už od základnej.boli sme už od seba, majetok vysporiadaný až na deti.ako vtedy mi to vôbec nevadilo a aj som im to prial kvôli deťom... Slušnák,žiadny debil, žiadny alkoholik.behom chvíle sa požiadalo o späťvzatie návrhu o rozvod.dovod boli deti.manzelka sa znovu prisťahovala ku mne.moj plán bol hrať šťastné divadlo pred deťmi kým trochu vyrastú a ako tak by chápali život.podmienka z mojej strany bola, že už keď si tu,tak hovor čo bolo.ja nebudem žiť pod vlastnou strechou v nevedomosti...boli spolu pár mesiacov,stovka sms denne, návštevy u nich doma po 22:00 - potom ako si on uložil frajerku spať, darčeky atď.(Jej slová plus čítal som sms)
Na podmienku čo dostala mi odpovedala:
Že ona si nevšimla lásku z jeho strany lebo ho brala iba ako môjho dobrého kamaráta a morálnu podporu v ťažkých rozvodovych časoch.ona k nemu nechovala vraj vôbec žiadne city a jeho úmysly si nevšimla.tym pádom ona mi nemusí vôbec nič podstatné hovoriť, lebo zaľúbený bol on a nie ja.ona S TÝM NEMÁ NIČ SPOLOČNÉ... a ak niečo chcem vedieť,tak sa mám ísť jeho pýtať

Nemyslim si, ze @fantaziq sa este ozve. Asi odpovede neboli podla toho co on ocakaval...