icon

Riešenie vzťahu - názor žien

eminem21
8. sep 2016

Ahojte,nedavno som tu pisal prispevok ohladom mojho vztahu s priatelkou a ako sa veci naju. V skratke, posledne tyzdne neboli dobre,bola chladna,prislo odmietanie sexu atd.. Vyvrcholilo to hadkou a hlavne jej placom, ze nevie co chce,ze ma tazke obdobie.. Ja som vtedy odisiel a chcel to nechat vychladnut. Zacala sa mi ozyvat ako jej chybam,volala mi,prisli odkazy za stieracom atd.. Nakoniec po tyzdni, hlavne preto ze ju stale lubim,som sa ku nej vratil. Chcel som verit ze sa to zmeni k lepsiemu,a aj tak naoko bolo. Zrazu bola pritulna, chcela sa tulit,bozkavat,ako jej chybam a taj..
U man bol ale uz problem v dovere a viem,ze to neni dobre. Totizto nejaky cas predtym sa zacalo podozrivo hrat s mobilom,najprv som si to nevsimal ale zacalo sa to stupnovat. Tak som raz vylozil karty na stol,ci je nejaky problem,ci sa nieco deje.. A samozrejme ze povedala raznie NIE! Takze asi viete kam tym mierim. Ako som povedal,posledny tyzden zijeme zase spolu( ja 29 a ona 25), naoko bolo vsetko ,,krasne,, z jej strany. Potom som vsak urobil nieco,za co sa vlastne hanbim a nikdy som to neurobil,ale stalo sa. Isiel som do jej mobilu(bohuzial takto somnsa ponizil), a nasiel tam spravy od chlapa,az ma pot zalial.. Radsej som to ani cele necital,stacilo ked som videl obojstranne slova ako ,,zlatko,, a podobne. A navyse mu poslala aj zopar steklivych fotiek.. Hrozne,co vam poviem. Akoby ma niekto bodol dykou.. To bolo vcera v noci ked spala. Neskutocne emocie som prezival,ale povedal som si ze sa musim na to vyspat(ak sa to da tak nazvat). Dnes rano,ked odchadzala do prace,este ma pocas toho ako som lezal vyobjimala,vybozkavala.. A vo mne to vrelo. Takze asi tak. Kazdopadne,moj pohar pretiekol,ale je to hrozne pretoze ju stale lubim a to je na tom najhorsie. Koli nej som sa prestahoval do Ciech,nasiel si tu pracu a toto sa mi dostalo,super..
Preto ma zaujima Vas nazor, co by ste robili teraz Vy? Rovno jej to vyhodili na oci alebo? Nechat to tak a cakat kym sa prizna preboha? Ako mam vedla niekoho takeho spat a existovat?!
Ked jej poviem ze som bol v jej mobile,samozrejme ze to obrati oproti a ja budem ten najhorsi. Fakt je to na draka

eminem21
autor
14. sep 2016

@marina24 vsetko pisal som to vyssie tak urob kuk 🙂 a co sa tyka bytu,bol na mna lebo predtym sme chvilu byvali u jej rodicov kym sa nenasiel tento byt. Kazdopadne diky za prispevky, aj zeny nad tebou.. Jasne ze kazda si myslite svoje-dozrety/a resp nedozrety/a. V pohode beriem. A co sa tyka toho ze som nevedel komunikovat,pisal som davnejsie ze uz som cosi tusil,vsimal si jej spravanie. Ked som chcel komunikovat, tak som dostal odpoved ze nic jej nie je alebo co furt riesim?! Takze si urobte zaver sami.. Presne v tom je ten rozdiel v zmyslani,dozrievani..ze ma sa vsetko riesit a nie sa takto spravat. Ale uz je to jedno,to len aby ste vedeli. Uz je to skoro tyzden a tak nejak uz fungujem ako samostatna jednotka :D Jasne ze ma to mrzi a myslim na to, ale kazdym dnom to odznieva a je to lepsie a lepsie, ved to poznate 🙂
Ale diky za nazory este raz 🙂

eminem21
autor
14. sep 2016

@mandevilla pekne povedane vsetko, trefne 🙂

marina24
14. sep 2016

@eminem21 máš na viac chlapče 🙂 vážiť si ťa bude iná baba, nie táto. Ver mi. MNohé ocenia, že si taký citlivý /i ked zrovna nemusíš plakať :D/ale život ťa sám naučí, že taký byť nesmieš, sorry za vtípky že telenovela a tak,ale keby si si to po sebe čítal tak :D

jamika27
14. sep 2016

@eminem21

dúfam, že ťa tou trápnou smskou nedostala. To musela dlho vymýšľať takúto story-výhovorku.

Za mňa - je úplne v pohode že si šiel do mobilu. Na jednej strane budú niektoré tvrdiť že súkromie, ale ak niekto pozná zdravú hranicu tak je to ok. Myslím to tak, že môj chlap aj ja jemu hocikedy vlezieme do mobilu, za účelom kuknúť foto, zavolať známym, zdvihnúť hovor ... Neprehľadávame si blbosti. Ale ak by si skrýval mobil a správal sa ,,na náš vzťah,, neštandratne - tak súkromie nesúkromie idem do mobilu. Je to normálne u ľudí, ktorí spolu žijú.

podobne nepopulárny mám aj názor na neveru. Fyzická nevera niekedy menej ublíži ako tá iná ... Je maximálna nevera a neúcta voči partnerovi keď posielam nahotinky a ,,flirtíky,, inému. A neverím, že ťa nepodviedla a ak náhodou nie ... tak môj zlatý určite by tak urobila keby má príležitosť.

ťahá ťa za nos, asi jej vyhovuje, že je mimo rodičov, žije u teba v byte, parádička a keď nájde niečo lepšie ... adiosss

takže už od teba nechcem počuť žiadne bláboly o láske ... buď chlap a nekontaktuj sa s ňou. Tým sa paradoxne staneš pre ňu príťažlivejší a bude ťa kontaktovať ešte viac a ešte viac ťa prosíkať a ty si vždy len spomeň na moje slová 😉

hľadaj si novú partnerku pre seba ;) !!! a normálnu

20tatianas
14. sep 2016

@eminem21 zacni byt manžel roka dokaž že si lepsi kvety cokoladky romantika sice to bude strasne na figu pocit ale treba prekusnut ak ju lubis ak sa neuvedomi do mesiaca povedat jej zlato videl som to co si pises s tym a tym...viem to mesiac snazil som sa ti dat najavo ako ta milujem ale bohužial nevažiš si to a odist...ak začne prosikat skusit dat sancu ak nie vies aspon že nestala za to 🙂

20tatianas
14. sep 2016

@jamika27 tiež jedna z možnosti zaleži od jeho povahy 🙂

jamika27
15. sep 2016

@20tatianas tvoja možnosť je tiež ok, ale podľa mňa v inom prípade. V dlhodobom sťahu-manželstve, kde sa niečo pokazilo, príde nevera a jasne že to nie je OK riešiť razantnými krokmi.

Ale pán tu už jednu diskusiu založil a z toho celého vyplýva,že sú spolu krátko a za ten krátky čas už nejedno odlúčenie a samé problémy, nedôvera. Vlastne ktovie či sa to plnohodnotným vzťahom dá nazvať.

A tiež si nemyslím, že ju za tak krátku dobu tak strašne miluje. Väčšinou to býva skôr vášeň, strach i si niekoho nájde, lebo to chce čas, tak mu. Lebo láska má iné hodnoty z oboch strán...

eminem21
autor
15. sep 2016

@jamika27 ahoj a diky za nazor. Myslim ze mas pravdu, aj s tym mobilom a tak. Na 1 strane je vsetko o dovere, ta je zaklad..ale ked ma clovek pochybnosti (z nejakeho dovodu a je to proste zle znamenie), tak urobi aj co som urobil.. Kazdopadne nelutujem.
A jasne ze nekontaktujem, ani nic podobne 🙂 Ako som pisal tak pomaly sa to lepsi, aj ked to samozrejme mrzi, hold ked sa chce sa vsetko da, len sa musi chciet a na to treba dvoch.. Ona je uz asi davno myslienkami niekde inde a mozno aj realne, takze ako hovoris, zivot ide dalej, nebola prva ani posledna a svojim sposobom mi to urcite aj pomohlo, taka facka..

@20tatianas To u mna uz nehrozi 🙂 Za prve - ja nie som ten co by sa mal extra snazit momentalne a nebudem robit zo seba ,,debilka,, . A za druhe - urobil som viac nez dost pocas celej doby ,,vztahu,, a este som bol ten zly. A za tretie - Sam by som to vlastne ani uz nechcel, cisto sedliackym rozumom je jasne, ze nebola ta ,,prava,, . Len si to musim este spracovat chvilu

marina24
15. sep 2016

to, čo u tu niektoré radíte, aby sa jej ešte išiel podlizovať takej....tak to je vrchol..sa spamätajte. On už urobil VELA pre ten vzťah, ona je nenormálna. Zaslúži si to, čo má Ondreja a nie tohto chalana,

mima.k
15. sep 2016

@eminem21 ona nebola ta prava🙂) Jasne, a ty si pan dokonaly. Asi si vstupoval do vztahu s predstavami, ze ked popoluska stretne svojho ocarujuceho princa, budú žiť šťastne až naveky. No ak príde k nezhode a láska sa vytratí, Tvoj prijatý mýtus hovorí, že si vstúpil do vzťahu s nesprávnou osobou a buď budete po celý život nešťastní, alebo sa rozídete....Pojem ako budovať vzťah na pevných základoch Ti asi nič nehovorí, a zrejme ani Vám ostatným, ktorí ho stále zastávate, len pre to, ze on predsa neverní nebol.

jamika27
15. sep 2016

@mima.k nemyslím si, že by si ho zastávali. Všetci reagujú na jeho diskusiu, žiadal o radu. Samozrejme že nikto nie je bez viny a nie je asi dokonalý, a určite urobil aj on kopec chýb, ale načo to viac rozoberať? Dopracoval sa k takémuto stavu s ňou a myslím, že na základe ním podaných informácií bolo najlepšie čo urobil, že to ukončil.

Určite by sa dalo diskutovať, že aké mal nároky, predstavy ... ale povedzme si na rovinu: kto alebo koľký vstupujú do vzťahov s ,,čistou,, hlavou??? 90% ide do vzťahov bezhlavo z poblúznenia ... vášne a potom sa to vyvinie a človek vytriezvieva....

🙂

landsmanka
22. sep 2016

@salfusco síce neskôr ti odpisujem ale snáď vieš na čo 🙂 ona ho miluje akurát tak slovami mám pocit. O láske nesvedčia slová, ale činy 🙂

eminem21
autor
23. sep 2016

Ahojte a diky za nazory vsetci. Uz su to nejake 2 tyzdne a tak nejak sa snazim ''zaradit'' do ostravskeho zivota. Okrem prace zatial kamaratov nejako nemam, kedze vsetci ostatni boli nasi spolocni a potrebujem sa aspon zatial od nich odstrihnut tiez, aby mi ju nepripominali (aj ked su to super ludia a nic mi nespravili). Kazdopadne... zijem 😀
Nekontaktujem absolutne, neviem o nej nic a snazim sa zit bez nej, aj ked mam tazke chvile, ked sa cloveku premieta vsetko pekne, o co prisiel, co by zmenil a tak, ved to poznate. Na vikendy chodim na SVK, tak aspon pridem na ine myslienky. Asi to chce trosku casu este, ale snad bude dobre.. To len aby ste vedeli 🙂

lubkavargova1
23. sep 2016

@eminem21 No vidis, nakoniec si zistil, ze to nebola ta prava. Pozri, to ze som ti pisala, tak ze si sa "jezil", to nebolo vzlom. Len jednoducho, zenam to ide trosku na nervy ked citaju a vidia ako sa z chlapov stavaju babovky co placu pokope. Ja som stara skola, a astary dinsaurus, ale ja si myslim, ze chlap ma byt muz cinu a proste taky co ma charakter a vie si stat za slovom. To bohuzial v dnesnom modernom svete akosik nie je IN. Teraz skor duhovsky a farebny a uplakanci su IN...ale teraz fakt bez urazky. Pozri, si fesak, mas pred sebou tie najkrajsie roky zivota, mas pracu...tak to zvladnes. Priatelov nemusis selektovat, oni za to nemozu ze ona bola pixa a len ta pekne tahala jak na nitkach....srdiecko preboli a najdes inu. Len teraz si vyberaj a preveruj..a casom si najdes aj nnovc priatelov a ani nevies ako najdes aj tu svoju 😅 .

eminem21
autor
23. sep 2016

Jasne v pohodke, neurazil som sa a ani nic take 🙂 Ale asi na tom nieco bude co hovoris. Diky za podporu a ako sa hovori..nejako bolo a nejako bude 🙂

marina24
23. sep 2016

@eminem21 ty pôsobíš takým citlivým dojmom veľmi.Konečne si "telenovelu"( neber to v zlom) vyriešil. Uži si Ostravu, je to krásne mesto plné jedinečných možností🙂 Na nu zvysoka kašli, nezaslúžila si ťa nikdy , musíš kráčať dopredu so vztýčenou hlavou. Bude dobre niekedy. Uži si tam život, párty..ostan dakedy na víkend a chod s nejaký kolegom sa zabaviť na Stodolní a nejakú si tam nájdeš inú 🙂 prípadne v práci. alebo sa vráť na svk 🙂 prajem veľmi veľa sily.

lena888
23. sep 2016

@eminem21 hlavne sa nesnaz zmenit na tvrdasa, co ta po tom. Si aky si a najdes si taku, ktorej to bude vyhovovat. Drzim palce.

mandevilla
23. sep 2016

@lena888 presne ;)

eminem21
autor
23. sep 2016

Diky zeny, asi to tak posobilo z prvych prispevkov (emocie a tak..) :D

eminem21
autor
6. okt 2016

Ahojte, mozno to nikoho nezaujima ale chcel som sa podelit s Vami po dalsom case.. Tak uz su to nejake 4 cca tyzdne od rozchodu, hm a co clovek necakal, minuly tyzden sa mi zacala ozvyvat, akoby sa nic nestalo. Najprv som dlho nereagoval, nedvihal mobil, zacala vypisovat a tiezsom neriesil.. az po tom, z nejakeho dovodu som jej odpisal a asi som to nemal robit. Chcela sa v klude porozpravat, nechcel som a povedal jej, ze nestojim o vysvetlenie/ospravedlnenie a nech si nerobi 'starosti'.. Bola neodbytna a nakoniec z nej vypadlo, ze uz je na ceste za mnou a za 5 min pride. Strasne ma to sralo, ale zase, z nejakeho dovodu som si povedal ze to vydrzim a tak prisla. Ja som si medzitym nasiel spolubyvajucu(doslova), a ked to zistila tak sa isla ''zblaznit', zacalo mi to vycitat, nechapala ako mozem po tom vsetkom, ze ju tam budem 'sulozit' a podobne. Bolo mi to aj do smiechu, ze co teraz riesi take blbosti a nech sa pozrie na seba co robila POCAS vztahu.. No komedia. Kazdopadne, ten vecer skoncil tak, ze sme sa konecne porozpravali ako dospeli ludia, vysvetlili si par veci, aj to jej vypisovanie s tym jednym ( ze ju to strasne mrzi, ze to bol ulet a bla bla bla..) ale zaver bol taky, ze si strasne praje aby sme boli spolu, ale ze potrebuje cas, ze nech na nu netlacim a podobne. A zacala sa tulit ku mne, bozkavat..ze jej chybam a tak. Ja som ale bol celkom chladny, len som drzal. Potom sa mi 2-3 dni ozyvala, aspon sms-kami alebo aj zavolala, nevedel som co si mam o tom mysliet. No a potom seknutie. Ani obraz ani zvuk, uz je to tyzden. Zacinam si uvedomovat, ze som asi spravil chybu, ze som vtedy povolil a stretol sa snou, uz som si myslel ze sa z toho ako tak dostavam, a potom pride akoby sa nic nedialo, dava ti nadeje a ja si pripadam ako cisty idiot, co mi urcite teraz date vsetci pocitit.. no co Vam poviem..
Takze asi tak sa maju veci, snazim sa nemysliet, kazdopadne nekontaktujem a nic o nej neviem. Len niekedy to je tazke, ved to poznate asi vsetci. Hovorim si, ked si chce nech si ide, len to cloveka samozrejme mrzi.. ale niektore veci proste neovplyvnime

mandevilla
6. okt 2016

@eminem21 vacsinu totak byva, ze sa zacnu plazit nazad. Ale netreba povolit, z casu na cas by opat vymyslala. Aj ked si sa snou stretol..nevadi. Pokracuj dalej akoby to stretnutie nebolo. Inak ti poviem, ze riadna manipulatorka a uz si zase hned davala podmienky, aby si na nu netlacil, potrebuje cas atd..a odkial zobrala take sebavedomie, ze ty by si ju chcel nazad? 😀 Mozno sa ti takticky neozyva, aby si sa ozval ty..navnadeny poslednou navstevou. Kaslat na nu 🙂

mima.k
6. okt 2016

Ja viem ze ta to mrzi.hlavne,ked sa stale otvaraju rany. Samemu,aj ked je to na vyliecenie zlomeneho srdca potrebne,sa zabuda tazko. Ja som to nedokazala a vhupla som hned do noveho vztahu.ale taketo riesenie nie je spravne,lebo novy partner je potom naplastou, nevyriesene problemy sa opakuju a pridavaju sa k nim este aj nove. Keby som zostala chvilu sama a premyslala,koho vlastne hladam a vyjasnila si zivotne priority,usetrila by som si tym more casu a nemusela by som teraz vsetko dobiehat.ale to uz je na hlbsie uvahy.

eminem21
autor
6. okt 2016

@mandevilla mozno mas pravdu, mozno ''vyckava'' a mozno ma na na haku.. Kazdopadne ,musim ist dalej. Ono vzdy to tak byva, ze rozum hovori jasne- vyser sa na nu, najdes lepsiu atd... ale kym je to relativne cerstve a je v tom aj ''srdce'' tak casto clovek kona inak, namysla si, stale veri a podobne. Okrem tych par zlych chvil ku koncu, vidi hlavne tie pekne a snazi sa to oprasit, ale druha strana ani vlastne nevie, alebo vie a nechce sa vyjadrit hmmm

eminem21
autor
6. okt 2016

@mima.k to mas pravdu, to ja nechcem spravit, vhupnut do dalsieho vztahu. Ako vravis nevesti to nic dobre. A fakt je niekedy tazke, som tu sam a dni sa mi len tak prelievaju, spominam na to pekne.. ale treba verit ze bude lepsie, inak to nejde

eminem21
autor
6. okt 2016

Ale diky zeny za nazory/prispevky.. celkom fajn si takto ''pokecat'' a clovek ma pocit ze v tom neni sam 🙂

kiwi3
6. okt 2016

@eminem21 nemyslim si, ze by to bola chyba, ze si sa s nou stretol. ked nad tou celou situaciou prevladne rozum, co sa stava vzdy po case, chvalabohu, tak to pre nu bude len dalsie minus. cize lahsie pre teba, aspon si si potvrdil, ze si spravil dobre. dievca by asi malo rado istotu, ze ju niekto ma rad a zaroven nie je spokojna, takze je to take nezrele. mohla mat pekny vztah a takto nema nic

mandevilla
6. okt 2016

@eminem21 jasne, ved nie sme stroje a urcite to je tazke, ked to clovek realne preziva. Este si to zivo pamatam ako to vie boliet. Aj druhu sancu som dala, aj tretiu 🙂 no ale vsetko mi to posluzilo ako skusenost do noveho vztahu. Uz som urcitu typologiu spravania netolerovala..a tak mam to co som vzdy po svojom boku chcela. U manzela to bolo to iste so mnou. A tak sme sa nasli a vazime si, ze to tak je. Lebo obaja vieme, ako sa da lahko tomu druhemu ublizit a ako to boli. preto si nerobime nic, co by toho druheho zranovalo. Mozno by to tak nebolo, keby sme to vsetko nepocitili na vlastnej kozi.

eminem21
autor
6. okt 2016

@mandevilla tak nejak by to malo byt, takze drzim palce nech Vam to ide minimalne tak ako doteraz 🙂 Samozrejme, ze urcite aj u Vas pridu niekedy ''zle'' dni, ale aj to treba, a hlavne, na konci dna viete ze sa mate radi a chcete byt spolu.
Ake jednoduche.. 🙂

eminem21
autor
6. okt 2016

@mandevilla a ako hovoris, ako clovek casom aj zreje, tak si vsima aj urcite vzorce spravania na tom druhom a uz vie, co bude a nebude tolerovat. Lebo sa uz popalil a to su prave tie zivotne skusenosti

monusik73
6. okt 2016

@eminem21 Ja byt na Tvojom mieste by som uz naozaj nic neriesila ziadne sms, telefonaty ani stretnutia jedine co by som jej napisala ze nech konecne pochopi ze je medzi Vami rozchod a ze ty uz nechces trpiet, nech si vymaze vsetko fotky sms aj tvoje cislo a nech neotravuje netreba sa dat manipulovat ..... Vsetko chce cas, a mna rozchody len posilnili a vzdy som si povedala pride ovela lepsi muz 😉