Riešenie záhady cudzieho rukopisu na liste
Môj bývalý je vo väzení už pol roka. Pred mesiacom mi volal že mi napíše list. Vravím si okej možno mi ma ešte čosi povedať. No a v stredu mi prišiel list respektíve mi ho dala jeho mama. No a na obálke bol iný rukopis ako obsahoval list. Môj bývalý škaredo píše takže list nemohol písať on a ani to nemohli byt jeho slová. Mňa len napadá že list písala jeho mama aby ma udržala pri ňom, aby som čakala na neho. Som už zmätená. Keby chcel zavolal by mi nie ?
Ako to podľa vás mám zistiť? Mam mu poslať ten list naspäť?
Hod do kosa na nerieš.
Prerušila by som s ním všetky kontakty
Venuj svoju energiu a čas niekomu inému, nie nejakému basmanovi
Sama vieš či s ním chceš byť zase bez ohľadu na list. Ja by som nebola.
Keď je bývalý tak načo riešiť?
Matka pre syna urobí čokoľvek, ak sa ho spýtaš tak ti môže klamať že napísal, ak mu to vyhovuje že mamička má riešiť jeho problémy.
To že ťa obaja klamú by si zistila tak ak sa spýtaš na niektoré veci z listu (nepovieš čo presne tam napísal) ako to myslel alebo akú má predstavu na fungovanie/riešenie a on si už nebude pamätať čo tam mama napísala tak vieš že žiaden úprimný list nebol.
Ale škoda času tomu venovať a analyzovať.
Tak je bývalý, a radšej nech ním aj ostane.
Tak kludne to mohol nadiktovat, kedze si je vedomy svojho rukopisu... tebe to moze byt uplne jedno, ked je to ex...
Hod do kosa na nerieš.
Prerušila by som s ním všetky kontakty
Venuj svoju energiu a čas niekomu inému, nie nejakému basmanovi
@done si si ista? Naozaj nikto sa na neho takto nepozerá?
Opytaj sa príbuzných malého Tomáša ktorého zrazil a zabil
@done nie nikdo na neho tak nepozerá určite, ja teda pozeram na to tak, spýtaj sa rodiny čo zabil ich dieťa, ty by si s tým bola v pohode hej?, kto raz sedi je kriminálnik je jedno či šoféroval bez vodičáku alebo ukradol rožok
@done nie nikdo na neho tak nepozerá určite, ja teda pozeram na to tak, spýtaj sa rodiny čo zabil ich dieťa, ty by si s tým bola v pohode hej?, kto raz sedi je kriminálnik je jedno či šoféroval bez vodičáku alebo ukradol rožok
@done tu čo tu splietas? Téma je o niečom úplne inom?
Máš nejaký problém? Oslov odborníkov
A už mi nepis, ďakujem.
@done a áno, dúfam že Kralevich pôjde sedieť, zabila 18 ročne dievča
@done áno mali by si to odsedieť, keby bolo na mne dám ich do basy hned za zabitie si ma človek odtrpiet
Píšeš, že je bývalý, tak list hoď do koša, a nech zostane bývalým aj naďalej.
@done preco je Dara stale povazovana za vrahynu?
ja si pamatam na tie uplne plne spravy, chlapik sa vyhybal vymolu, vosiel jej do drahy, mala par sekund ked mohla zareagovat, doslo k nehode, privolala zachranku, zraneny bol este zivy ked prisli zachranari, zomrel tusim az po prevoze. nebola opita, nebolo to z nedbanlivosti, proste to bola nehoda.
list mohol pisat socialny pracovnik vo vazeni, oni takto povzbudzuju vaznov, aby udrziavali kontakt a napravali vztahy.... preto aj deti v dd dostavaju raz za pol roka pohladnicu, lebo je aktivny socialny pracovnik a deti nemozu byt pravne volne, lebo rodic udrzuje kontakt.
kazdopadne, ty vies preco sedi a preco je byvaly, tak nech zostane byvalym.
Viac by ma zaujímalo čo je v liste a nie písmo.Mozno to písal niekto kto je s ním to je jedno...veď sa ho spýtaj.
@done preco je Dara stale povazovana za vrahynu?
ja si pamatam na tie uplne plne spravy, chlapik sa vyhybal vymolu, vosiel jej do drahy, mala par sekund ked mohla zareagovat, doslo k nehode, privolala zachranku, zraneny bol este zivy ked prisli zachranari, zomrel tusim az po prevoze. nebola opita, nebolo to z nedbanlivosti, proste to bola nehoda.
@heln Podľa posledných informácií zo súdu Daru Rolins uznali vinnú pre NEDBANLIVÚ JAZDU V PROTISMERE, pri ktorej vrazila svojim autom do motocyklistu, čím mu spôsobila smrť.
Viac by ma zaujímalo čo je v liste a nie písmo.Mozno to písal niekto kto je s ním to je jedno...veď sa ho spýtaj.
@luccija dve básničky z internetu o láske a dokopy nič viac a 2x moje meno plus oslovenie dráha ale ani raz ma neoslovil menom keď sme boli spolu
Tak zalezi na tom za co tam sedi a ci chces byt s nim, ak s nim byt nechces vyhod list a viac neries a ak k nemu nieco citis, tak sa opytaj.
Možno mu v base dolámali obe ruky, tak Deži s Kremom napísali ten list za neho.
chce machrovať, že aj on má komu napísať. ale ak je ex, nerieš ho, je ex. aj ked tak trochu záleží, za čo sedí.
chce machrovať, že aj on má komu napísať. ale ak je ex, nerieš ho, je ex. aj ked tak trochu záleží, za čo sedí.
@cacianka krádež,bitky
@rozkvet1 nehovorím že bol zlý ale táto situácia mi nesedí, prišiel mi list s iným rukopisom, čudný obsah a jeho mama povedala ze on chce moje fotky a poslala som mu a vraj ďakuje aj to preco mi nezavola ale hovorí akože svojej mame o mne ? Nesedí mi to
si sa pomiatla? načo mu posielaš fotky?
To má v base mobil ?! Nesranduj.
Nad hocijakymi fotkami. Reálne ženy, dievčatka, herečky a modelky z časopisov, z erotických stránok, je to klasický žiadaný tovar v base.
Kde žiješ ?! Je ex, tak prečo mu posielaš fotky ? Keby ste neboli ex, alebo nie je v base, tak ma nejaké fotky zo spoločných časov..ok.
ale posielať do basy, lebo mamička chcela, lebo cudzí rukopis, debilný obsah listu, a ty pošleš. Mamenko skakava, udrie presne.

Spýtaj sa jej, alebo jeho, každopádne hádam máš rozum a nezostaneš s kriminálnikom, správ hrubú čiaru a hotovo, žiadny kontakt