Riešili by ste sviatky keby bolo vaše dieťa po operácii?
Baby ,riešili by ste sviatky keby bolo vaše dieťa po operácii ? Naši sú sklamaný trošku , ale bojime sa s mužom aby švagrovci s deťmi nepriniesli chorobu..moji rodičia však sviatky berú veľmi vážne , ja neviem čo robiť 🤷 ...sú sklamaný
@cicikmicik Asi chcu vase dieta vidiet po operacii a povzbudit ho, ak je to tak, nariadila by som rúška alebo respiratory v zaujme zdravia dietata, inak ak je dieta po vaznej operacii, tak by som sviatky vobec neprezivala, dolezitejsie je nech ma doma klud na zotavenie.
@dazdovka nie je to vážna operácia avšak máme zakázané ochorieť
@cicikmicik ja by som to zatrhla v zarodku, dieta ma regenerovat po operacii, navstevy su nevhodne, kto to nepochopi, zrejme je mu zdravie dietata ukradnute...
@dazdovka veď my sme povedali ok nech príde dedko , ale nie všetky deti z rodiny , avsak nejak sa to nepozdáva starkovcom , ktorý proste sviatky uznávajú , ja nevravím ochorieť môže aj tak ale bežať tomu oproti neviem no, môj muž zásadne proti
Sklamany nesklamany, je to vynimocna situacia, nie vas rozmar.... ja by som nedovolila, za to riziko to ozaj nestojí... 2 roky dozadu co robili, ked bol lockdown a zakazy cez okres na velku noc....?? prezili. Preziju aj odklad navstevy
@rora vtedy sme nešli ,bol len dedko tu ale nik iný ani deti ani nik iný ...bali sa
@rora ja len že zas urazený budú ,že moc okolo toho robíme 😏
@cicikmicik ak sú pre starých rodičov sviatky dôležitejšie ako zdravie vnúčaťa, tak by ma netrápilo, že budú urazení.
@cicikmicik myslim ze 8m to treba blizsie vysvetliť.. Zjavne "nepocuvaju", ze nemoze ochorieť, tak mozno treba viac prízvukovat, ze sa to neda a uvidíte sa potom po sviatkoch, aby neprisli ziadne komplikacie pooperačné... "Odrazia potom" 😉 tieto sviatky maju byt duchovného charakteru a nie len návštevy a návštevy... Návštevy môžu byť celý rok 🙂
Sa divim, ze sa ako mama nad tym vobec zamyslas, ze bude niekto urazeny..🙄 to ma fakt fascinuje.
To by bolo to posledne co by ma trapilo, kebyze moje dieta ide na operaciu
a oni zase 'robia okolo sviatkov'....vsak stretnut sa mozte potom hocikedy, nemusi to byt zrovna na Velku Noc....nech sa urazia...vsak sa odrazia..a ked nie,ich problem....vsak ked je dieta po operacii,tak nech oddychuje doma a nie 'navstevy' na povel..
@cicikmicik a čo sa stane ak budú trochu urazení? Veď majú kopec vnúčat, tak čo nech sa venujú a tešia z tých a Vás ako rodičov rešpektujú že chránite dieťa
@mila23 ono my sme známi tým že tieto sviatky veľmi neriešime ,proste môj muž k tomu vedený nebol , nechodili po návštevách , presne brali to že na návštevu chodia počas celého roka , proste nechodili ...neviem či si nemyslia že hlavne kvôli tomu nechceme
@hederamonstera tak aj to je moja rodina ,tak mi to premelie v hlave, pretože my sme všeobecne veľmi zaťažený na svoje deti a každý to vie a tým pádom si niektorý myslia že proste prehaname
Určite by som nešla s dieťaťom ktoré nemá ochorieť do detského kolektívu, nech sa na mňa hnevá kto chce ako chce. Starí ľudia už strácajú niekedy zdravý úsudok. Spravte si pokojne sviatky a buďte dona
@denda007 nie sú taký starý nemajú ani 60😄 proste neviem či si nemyslia že prehaname 🤷 som povedala že nech prídu len oni ako starkovci a oni že čo keď sa švagrovci urázia...tak nedôjdu ze
@cicikmicik vidis báli sa vtedy, no teraz sa bojite ako rodicia zase vy... proste tak to vyslo. kludne by som sa vyhovorila aj na doktorov, ze mate dorazne odporucenu izolaciu kym sa dieta uplne nezotavi. tam zbytocne obkecavat okolo toho, ked si postavili svoju hlavu...
@tomi97 povedala som že oni prísť ako starkovci nech prídu ,ale povedali že nie ani aby sme my nechodili lebo švagrovci sa urazia
@rora ale veď ja som povedala ,dopredu som avizovala ale podľa reakcií vidím ako to je 🙈
Neriesila by som to. Nasu malu tyzden pred Vianocami zobrali do nemocnice. Boli sme tam do 23.12. Este 24.12. sme isli rano na kortikoidy do nemocnice. Vsetci to chapali. Ved sviatky boli aj budu. Dolezite je zdravie. 🙂
@cicikmicik ja toto mám vyriešené už dávno. Kto sa o choré dieťa stará, ten určuje pravidlá. A ostatné je mi šum a fuk.
A nič nevysvetľuj, na všetky reči reakcia: ošetrujú lekár návštevy neodporúča.
@cicikmicik mali sme clena rodiny po operacii a neriesili sme sviatky. V ramci moznosti sme mali sviatky,dietne jedla,ale rodinu sme neprijimali a nikto sa neurazil,vsetci vedeli,ze nesmie ochoriet,preto sme sa izolovali.
Tieto sviatky neriesim nikdy.
@cicikmicik tak napis alebo zavolaj svagrovcom,aka je situacia a vysvetli im. Mozno si len starki domyslaju zbytocnosti
Ja by som jednoducho povedala všetkým nie proste nech sa urazí a zdravie dieťaťa je prednejsie
@marca12 vedia celá rodina vie ..oni daju za pravdu našim 😅

nie neriesila, zdravie dietata je mi prednejsie ako tzv. povinne navstevy, moje dieta ma len nejaku virozu a kasle a uz sme avizovali, ze ak nebude fit, ostavame doma