Riešili by ste sviatky keby bolo vaše dieťa po operácii?
Baby ,riešili by ste sviatky keby bolo vaše dieťa po operácii ? Naši sú sklamaný trošku , ale bojime sa s mužom aby švagrovci s deťmi nepriniesli chorobu..moji rodičia však sviatky berú veľmi vážne , ja neviem čo robiť 🤷 ...sú sklamaný
naozaj nie je vhodné sa stretávať hlavne ak je niekto po chorobe, po operácii, treba nabrať silu, netreba nič podceňovať v dnešnej ešte stále coronovej dobe, príležitostí bude dosť, skúste návštevu odsunúť na neskôr o týždeň o 2 ak tak veľmi chcú prísť, či len na sviatky chodia?
@cicikmicik bolo by mi úplne ukradnuté, kto sa urazí, alebo neurazí, návštevy túto Veľkú noc neprijímame. Mám kolegyňu po operácii, tiež nebola nejaká vážna, robí sa bežne, no problémy neuveriteľné a to nepotrebuješ.
Nie, zdravie dieťaťa u mňa stojí nad sviatkami ktoré utečú ako voda a spravia akurát tak prievan v peňaženke 🙈
Neriešila, zdravie dietata je snad prednejsie ako nejake konzumne sviatky
Ďakujem baby ,za každý názor, samozrejme že dieťa mi je prednejsie ,len podľa rodiny preháňam tak zato som chcela nestranný nazor
@cicikmicik v tomto prípade by ma názor rodiny nezaujímal, ty si matka, ty si zodpovedná, ty si najviac odskáčeš to, ak by sa niečo skomplikovalo, samozrejme po dieťati, ty rozhoduješ
@cicikmicik velka noc je o zmrtvychvstani Jezisa a nie o navsteve...na tu mozu prist aj neskor. Urcite by som povedala, nech nechodia.
@cicikmicik Nezalezalo by mi vobec na ich nazore, zdravie mojho dietata je na prvom mieste. Vobec by som o tom s nimi nediskutovala.
@cicikmicik urobte si sviatky doma a nechodte po naustevach. Rodicom zdravie vnucatka nepride ako najdolezitejsia vec? Sa ich opytaj.
Ja som cerstvo po operacii,neriesim sviatky no aj tak pridu aspon na 15 min na kavu🙄 slahne ma. Nechcem hrotit situaciu ze zamykat a pod

@cicikmicik a mozno sa starki iba vyhovaraju na svagrovcov.....rozumiem zeby chceli rodinu pokope,ale tak za kazdu cenu mi to pride na hlavu....