icon

Riešili by ste sviatky keby bolo vaše dieťa po operácii?

cicikmicik
11. apr 2022

Baby ,riešili by ste sviatky keby bolo vaše dieťa po operácii ? Naši sú sklamaný trošku , ale bojime sa s mužom aby švagrovci s deťmi nepriniesli chorobu..moji rodičia však sviatky berú veľmi vážne , ja neviem čo robiť 🤷 ...sú sklamaný

Strana
z2
mila23
11. apr 2022

@cicikmicik a mozno sa starki iba vyhovaraju na svagrovcov.....rozumiem zeby chceli rodinu pokope,ale tak za kazdu cenu mi to pride na hlavu....

alenka58
11. apr 2022

naozaj nie je vhodné sa stretávať hlavne ak je niekto po chorobe, po operácii, treba nabrať silu, netreba nič podceňovať v dnešnej ešte stále coronovej dobe, príležitostí bude dosť, skúste návštevu odsunúť na neskôr o týždeň o 2 ak tak veľmi chcú prísť, či len na sviatky chodia?

elizabet173
11. apr 2022

@cicikmicik bolo by mi úplne ukradnuté, kto sa urazí, alebo neurazí, návštevy túto Veľkú noc neprijímame. Mám kolegyňu po operácii, tiež nebola nejaká vážna, robí sa bežne, no problémy neuveriteľné a to nepotrebuješ.

misinka0611
11. apr 2022

Nie, zdravie dieťaťa u mňa stojí nad sviatkami ktoré utečú ako voda a spravia akurát tak prievan v peňaženke 🙈

lavinis
11. apr 2022

Neriešila, zdravie dietata je snad prednejsie ako nejake konzumne sviatky

cicikmicik
autor
11. apr 2022

Ďakujem baby ,za každý názor, samozrejme že dieťa mi je prednejsie ,len podľa rodiny preháňam tak zato som chcela nestranný nazor

elizabet173
11. apr 2022

@cicikmicik v tomto prípade by ma názor rodiny nezaujímal, ty si matka, ty si zodpovedná, ty si najviac odskáčeš to, ak by sa niečo skomplikovalo, samozrejme po dieťati, ty rozhoduješ

euka210
11. apr 2022

@cicikmicik velka noc je o zmrtvychvstani Jezisa a nie o navsteve...na tu mozu prist aj neskor. Urcite by som povedala, nech nechodia.

whatever1
11. apr 2022

@cicikmicik Nezalezalo by mi vobec na ich nazore, zdravie mojho dietata je na prvom mieste. Vobec by som o tom s nimi nediskutovala.

luciannka83
12. apr 2022

@cicikmicik urobte si sviatky doma a nechodte po naustevach. Rodicom zdravie vnucatka nepride ako najdolezitejsia vec? Sa ich opytaj.

bosorka2302
12. apr 2022

Ja som cerstvo po operacii,neriesim sviatky no aj tak pridu aspon na 15 min na kavu🙄 slahne ma. Nechcem hrotit situaciu ze zamykat a pod

Strana
z2