icon

Robím chybu?

flower1506
23. jún 2020

Chcem sa opýtať či naozaj robím chybu ako mi manžel tvrdí keď ho upozorňujem napríklad to že si za sebou neodložil veci do prádla že neodloží tanier po sebe keď doje keď neuzatvorí za sebou skriňu keď niečo z nej vyberie. Myslím že to nerobím len preto že mi to vadí no je problém v tom že manžel mi nedokáže s ničím v domácnosti pomocť mame 1,6 mes dieťa a jednoducho nepomôže mi bože chráň aby som mu povedala poprosila či by nemohol povysavať kým ja navarím alebo okupem dieťa či by nemohol proste niečo čím by mi pomohol. Aspoň trošku. Veď predsa je to naša domácnosť nielen moja. Či? Neviem dnes mi povedal že len pi****m. Že mi stále niečo vadí. No mne nevadí on ani jeho prítomnosť som šťastná že je s nami že je pri nás no myslím že poriadok ako taký by mohol chlap zvládnuť a ja sa vyhnúť tomu že pi****.ze keď sa zmením ja zmení sa aj on?

Strana
z5
daganov
24. jún 2020

@anita6666 ved to je fajn, ked si takto spokojna, kazdy ma pravo sa rozhodnut, ako nalozi so svojim zivotom.

sunny8
24. jún 2020

@perdulka7 👍🤣 konečne si pochopila. Tak dúfam že naposledy - pekný deň !

laguna28
24. jún 2020

@flower1506 áno, robíš chybu. Aj ja som ju robila. Všetko som doma po MM aj po deťoch upratala, navarila som im, popratala som po jedle, proste nonstop som fungovala v domácnosti, popritom chodím do práce. A jedného dňa som to stopla. Syn mi na druhý deň povedal, že už týždeň je len praženicu, lebo nevarim.😂😂😂. Podotýkam, že to bolo na druhý deň môjho štrajku. Dcéra že nemá vyprate, ďalšia dcéra tiež niečo a MM sa tíško prispôsobil. Po týždni si decká vedeli navariť, oprať, poupratovať celý dom. Manžel sa tiež činil. Úžasná zmena. A teraz fungujeme spolu a ja mám čas aj pre seba. Tak skús...😉. Ja som nep...la. ja som mlčala.

daganov
Autor odpoveď zmazal
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
katika85
24. jún 2020

@sunny8 vysavat by mala iba zena????? a ked zena nemoze? t😂😂😂 napr moja mama je chora nemoze tak co?bude zit v spine lebo muz nemoze povysavat 🤨 hm zaujimave

anita6666
24. jún 2020

@katika85 smeješ sa,ale je iks.muzov,ktorí budú žiť v špine s úsmevom na perách,že im to nevadi.😎

katika85
24. jún 2020

@flower1506 vsak dobre zaraaaaaba penaaaaze co je jediny na svete? nech sa nepototo z toho .. ked on moze mat vylozene nohy po praci mozes aj ty! ak sa nezastavis cely den a on pride z prace moze pokracovat v dalsej v domacnosti. ked jeden maka a aj oddychuje moze aj druhy. robila by som len to co stihnem a len to co mi vyhovuje. ak bude mat pindy povedz “sorry nemam sto ruk”
a co neda do prania neperiem ale rovno von oknom (obrazne povedane)
a jeho reci ked ho napominas ze nie si jeho matka ani ucitelka? ehm a sluzka si? koho si bral? sluzku? ci partnerku na cely zivot ... mna by taky zivot nebavil

katika85
24. jún 2020

@anita6666 tak to potom autorka musela vediet do coho ide, ale ako som pochopila zmenil sa niekedy taky nebol. podla mna sa zmenil nastupom zeny na matersku DOVOLENKU ( kto ten nazoc vymyslel?🤦‍♂️) ak muz neprilozi ruku k dielu nech nema pindy na neopranr veci na nenavarene nech si nema kde sadnut lebo vsetko je vsade ... same sa to nespravi a zena ma len dve ruky a dve nohy

saluda
24. jún 2020

@sunny8 neviem odkiaľ máš, že u nás je špina. Práveže keď si každý po sebe uprace a prispeje svojim dielom, je poriadok. Nie vždy a dokonalý, ale špinu doma rozhodne nemáme. Keď uvidím, že je vysypanej niečo v strede izby, tak to uprace ten, kto to vysypal. Jednoduché. Zvládne to a 2 ročné dieťa. Nie dokonale, ale učí sa po sebe upratovať od plienok. Neviem prečo by sa mal o čistotu v domácnosti starať jediný človek, keď tam bordel robí každý. Ale hovorím, ak to tebe takto vyhovuje, tak je všetko v poriadku, len sa nemôžeš čudovať, že v očiach ľudí, ktorí takto nežijú, si pre svoju rodinu slúžka. To s čistotou nič nemá. Iba s tým, že niekde je upratovanie na jednom človeku a inde upratuje každý, kto robí neporiadok.

Strana
z5