Rodičia ma odhovárajú od vzťahov
Ahojte.Neviem ako by som začala ale nejako to snad vysvetlim.Ako je už v nadpise,rodičia ma odhovaraju od partnerských vzťahov.Hlavne mama.Vravi,že by som urobila životnú chybu,keby som sa vydala alebo bývala s chlapom.Otec až taky radikálny nieje ale tiež je názoru,že radšej len nejake voľné kamarátstva a to mi ma bohato stačiť.Je pravda,že nikdy nemali ideálne manželstvo ale vedia spolu komunikovať a toleruju si milencov.Teda mama otcovi milenku a otec jej milenca.Mama vraví,že manželstvo je velky záväzok a napríklad v prípade mojej smrti by manžel zdedil moje peniaze a vraj závetu sa nedá veriť,lebo sa dá napadnúť.Mama vraví,že nikdy nechce poznať žiadneho môjho kamaráta a kebyže som sa nahodou vydala ani by ho nechcela poznať a môžem nanu navzdy zabudnúť.Mam 24 rokov a vzťah som nikdy nemala, možno to mam nejak v podvedomí.Mala niektorá podobných rodičov?Samozrejme rozpravala som sa s nimi o tom a povedali mi že preto su toho nazoru aby ma nikdy žiadny chlap nemanipuloval ani nerozkazoval a aby som neostala bez peňazí.Dakujem každej ktorá to dočítala do konca,rada by som si prečítala názory, skúsenosti iných
Chuda Tvoja sestra, aj ked jej byvaly asi este viac. Vediet, ze si vymeneny za majetok, to je od nej fakt rana pod pas. Ale zjavne ho nemilovala az tak, ako si myslela... Vasi nie su normalni, taki manipulatori, ze az... Radim odstrihnut sa. Aj ked to bude fest tazke, tak ano. Inak ak mas majetok, ako pisali zeny predomnou, manzel/priatel z neho nemusi mat nic. Je potrebne aj v manzelstve mat zadne vratka a ak by bol partner prave taky, ako rodicia nechcu (tyran alebo manipulator ako su oni dvaja), tak moct odist a hlavne mat kam odist. Mas vlastne byvanie? Skvele, nechaj si ho a on nan nesiahne. Je to blbe, ale manzelstvo aj partnerstvo sa vzdy da ukoncit. Ak im tieto dovody nepostacia, tak sa ich spytaj, ci kvoli ich znicenemu zivotu (ich chybou) a obavam o ich starobu v samote (opat ich chybou) mas mat Ty dosraty zivot aj starobu aj cely zivot v samote bez deti, alebo s detmi, ktore budu len a len na Tvojich pleciach a vyrastat bez otca.
Ale aj tak sa obavam, ze vzhladom na to, co Ti bolo vtlkane od malicka do hlavy, normalny vztah, lasku a zivot mat nebudes, lebo vzorce z detstva su velmi silne a vzdy budes mat v hlave, velky vystrazny vykricnik, ze toto nie je skutocne a pri najmensom zavahani v nejakom vztahu budes mysliet na to, ze rodicia Ti to hovorili a chlapom nesmies verit.
Fúúú.... to je aká divočina
No tak toto by bolo na mna teda moc. Ako takuto toleraciu vobec nechapem, lebo ved to si jeden druheho nemozu vazit. Osobne by som ich nepocuvala, to, ze im to nevyslo spolu a maju to takto predsa neznamena, ze tak musis dopadnut aj ty
A kvôli čomu sa tvoji rodičia ešte nerozviedli? Tebe kážu nevydať sa, no oni si pritom žijú v zvrátenom manželstve 🤦 ich by som teda absolútne nepočúvala 😏

Mas 24 rokov. Kde je nejaka rebelia? Uz si to davno mala skusit prave preto, ze ta odhovaraju.