Rodičia nesúhlasia s mojou túžbou návratu na Slovensko
Ahojte mám 24 rokov a bývam z rodicmi v zahranici už 5 rokov, na Slovensku sme predali byt a odišli sme do zahraničia. Mám tu pracu aj vsetko ale niesom spokojná s tým ze tu byvam a chcem sa odsťahovať naspät na Slovensko lebo vždy som sa tam cítila lepšie veď pretsa od malicka som tam zila… Mám aj peniaze nasetrene aj vsetko ale moji rodičia s tým nesúhlasia aby som tam isla jednoducho sa s nimi stále hádam kvôli tomu a nebaví má stále počúvať to aká som hlúpa a tď
Chcem byt tiež už konečne šťastná ale moji rodičia nevedia pochopit ze už som dospela a ze sa mozem rozhodovat vo všetkom sama… dokonca by som chcela aj priateľa si nájsť a mat normálny život lenže stále robiť a robiť to iste má nebaví… nemám sa tu skym áno zabaviť a nemám tu ani nikoho koho by som poznala… som z toho veľmi na dne na psychiku mi to nerobí dobre, peniaze ktoré som si nasetría som chcela investovať do môjho nového bývania na slovensku ale strašne sú proti tomu… Veď by som chodila ich navštevovať stále ale ani to nepochopia už ma nebavy sa s nimi hádať kvôli tomu… prosím o radu ako to mam zvládnuť a co mam robiť som fakt na dne…
Ak ta laka SK, odstahuj sa a prid tu. Ak sa smiem opytat v akej krajine zijes ?
Najdi si na Slovensku pracu, prenajmi si byt, vrat sa. Vysvetli rodicom, ze teraz, kym si mlada, si chces najst pre seba optimalne zazremie. Povedz, ze ta mozno prejde spomienkovy optimizmus a vratis sa, das im zapravdu. Ak sa ti tu, na Slovensku, bude pacit viac, kupis si byt a ich vnucata budu mat 2 domovy. Na Slovensku a v zahranici, co bude velke plus pre ich buducnost. A rodicia ta tiez kedykolvek budu moct navstivit 🙂♥️

@beata_k ake tam teraz stastna nieje.
Tu ma kamaratov. Ked sa tam zle citi nech ide inam. Rodicia nenaju co za nu rozhodovst.