Rodičia otravujú priateľa, keď za ním prídem
Baby Rada by som Vas poprosila o nazor. Ja zijem v zahranici, priatel na SVK. SME spolu kazdy druhy mesiac 2 tyzdne. A Tu je ten problem. Priatel byva v tej istej dedine ako jeho rodicia. Vedia ze som SEM prisla Len na 2 tyzdne a kazdy jeden den ho otravuju. Vyvolavaju nech urobi to a to a IDE kupit to a to. V utorok bol na celodennom vylete a Mamou, vcera zas cely den SME boli reklampvat sedacku co kupili, vecer ked SME konecne prisli musel s otcom vesat dvere. A dnes ledva SME SA zobudili a uz mu volala mama ze kedy pride s otcom robit dalsie dvere. To som uz vyletela a som mu povedala ci je normalny, ze ja SEM idem 2000km a chcem travit cas s Nim a nie s jeho rodicmi a rekonstruovat I'm Dom. A on zavolal mame a povedal jej ze ja si neprajem aby tam chodil pokial som na Slovensku. Urobila som chybu ze som tak vyletela? V decembri bolo to iste. Vkuse ho s niecim otravovali. Tak mi uz rupli nervy
Všetky komentáre - pravda

Toto sa oplatí čítať len kvôli komentárom😉👀mne sa najviac páčilo,že ty si prišla a on išiel na celodenný výlet s rodičmi wtf🤣👻
Ja mám dost