Rodičia otravujú priateľa, keď za ním prídem

stefania2m
20. jan 2022

Baby Rada by som Vas poprosila o nazor. Ja zijem v zahranici, priatel na SVK. SME spolu kazdy druhy mesiac 2 tyzdne. A Tu je ten problem. Priatel byva v tej istej dedine ako jeho rodicia. Vedia ze som SEM prisla Len na 2 tyzdne a kazdy jeden den ho otravuju. Vyvolavaju nech urobi to a to a IDE kupit to a to. V utorok bol na celodennom vylete a Mamou, vcera zas cely den SME boli reklampvat sedacku co kupili, vecer ked SME konecne prisli musel s otcom vesat dvere. A dnes ledva SME SA zobudili a uz mu volala mama ze kedy pride s otcom robit dalsie dvere. To som uz vyletela a som mu povedala ci je normalny, ze ja SEM idem 2000km a chcem travit cas s Nim a nie s jeho rodicmi a rekonstruovat I'm Dom. A on zavolal mame a povedal jej ze ja si neprajem aby tam chodil pokial som na Slovensku. Urobila som chybu ze som tak vyletela? V decembri bolo to iste. Vkuse ho s niecim otravovali. Tak mi uz rupli nervy

andrea_prestastna
20. jan 2022

@stefania2m ved on keby chc tak si slraci poriadok a je lens tebou tak asi nechce a vyhovuje mu to takto

stefania2m
autor
20. jan 2022

@andrea_prestastna presne to som mu AJ vycitala. Na to zavolal matke a povedal jej ze nepride Lebo nechcem aby k Nim chodil ked som Tu ja. Proste Oni su strasne zvlastna rodina. Rodicia maju 5 deti. Ziadnemu dietatu nedali ziadnu lasku, nic materialne, ziadne vzdelanie. Jedine si porodili vlastnych sluhov ktorych otravuju s kadecim Ale tvaria SA aka stastna Velka rodinka su.

sashabb
20. jan 2022

@stefania2m za mňa je maximálne odveci, že povedal mamičke, že si to nepraješ ty. Jemu asi vyhovuje ako sa k nemu chovajú.

neznamaznama
20. jan 2022

Mne to zaváňa nezdravým naviazaní sa na rodičov. Je fajn starať sa o rodičov a pomáhať im, ale toto čo píšeš..... To mi príde trošku veľa.

cacianka
20. jan 2022

Tak toto je riadny trtko, nevie si zmenezovat svoj voľný čas a doma povedať že teraz sa chce venovať priateľke, veď ostatných 6 týždňov je im k dispozícii.
Ešte to hodí na teba, že ty si neželáš aby im pomohol....
Oni ho manipulujú aby skákal podľa nich a behal im za ritou, a práve vtedy najviac, ked pricestuješ.
To že si vyletela a rupli ti nervy, je normálne, ale už to nerob. Hentoho trtka pošli dovi dopo dopi, a keď chces cestovať tisíce kilometrov kvôli chlapovi, tak aspoň nech stojí za to. On bude asi jednoduchší, prd zarába, prd vie sám rozhodnúť, prd vybaviť, inak by letel on za tebou, teda aspoň na striedačku, a nenechal by sa manipulovať a vydierať rodičmi.
No nenájdeš lepšieho ?! Aj desať

stefania2m
autor
20. jan 2022

@neznamaznama presne tak. Plne s tebou suhlasim. On je naviazany najma na Mamu az nezdravo

stefania2m
autor
20. jan 2022

@cacianka Hehe no co Vela s tebou suhlasim. Ale co nedokazem pochopit je to, ze on nevidi ze ho chorobne otravuju. On SA tvari ze je to normalne. Moze byt taky slepy resp. debilny?

cacianka
20. jan 2022

@stefania2m áno môže.
Jednak v tom vyrastal od spermie, vychovávaný bol v tom, a v hlavičke to nemá usporiadané - nenabral skúsenosti, nevidí iné možnosti, nevidí iné rodinné pravidlá a zvyky. Ani vidieť nechce, a takto bude držať hubu a krok do smrti. Rodičov alebo seba.
Hocičo si naplánujete, zavolá generál a vieš kde si ty a kde budeš . Ak to chces takto, miluj ho a buď sním.
Ja by som mu veru 👋👋👋

diusqa761
20. jan 2022

@stefania2m nespravila si nič zlé a o tvojho frajera by som si ani topánky neutrela. To čo je za mamin cecok keď sa nedokáže ani na 2 týždne od rodičov odtrhnúť? Vedel dopredu že budete spolu. Mal ti vymyslieť pekný program , užívať si čas spolu a nie riešiť prerábku rodičom , dvere , gauč a neviem čo, to mohlo hravo počkať. A to ako to pekne hodil na teba aby on bol pred maminkou čačaný radšej ani nekomentujem. Dievča , zober rozum do hrsti a kašli na neho. Je to obyčajný cecek ktorý sa mamky nikdy nepustí a bude ju mať na prvom mieste pred tebou. Máš na lepšieho

stefania2m
autor
20. jan 2022

@cacianka ale ved zil ASI 8 rokov v Anglicku, chvalabohu mimo mamicky a otecka. No myslim, ze uz SA musim tiez Sama zamysliet nad tym do kedy chcem toto tolerovat. Iba pre info, ma 35 rokov 😀

stefania2m
autor
20. jan 2022

@diusqa761 jej Ty si ale Mila 🙂 A mas pravdu vo vsetkom. Pritom Dom ich rodicov je jedna hrozna buda, Pol domu na spadnutie a Oni opravuju pivnicu na byvanie. Mne SA rozum zastavuje a Este SA tvaria ako Keby to Bola priorita cislo jeden na celom svete 😀 Ale krava som ja ze SA Tu vobec zahadzujem

martina1201
20. jan 2022

@stefania2m ešte nápis že rekonštruujú za peniaze tvojho drahého a budem mať že naozaj úplne dosť.....

Inak čo sa týka toho čo zavolal maminke tak ja by som sa zbalila a prvým lietadlom tam kde bývam....

h2
20. jan 2022

@stefania2m No mňa by chlap vytočil totálne, ak by povedal rodičom, že ja si neprajem, aby on k nim chodil, kým si tu. Veď to z Teba pred nimi urobil úplnú kravu. Mal im to vysvetliť, že ON chce byť s Tebou. Neprehnala si to, ja by som tiež vyletela.

miadi
20. jan 2022

A tak dvere vesat zvladnut by mohol jeden chlap -Svokor vediet Sam zavesit ? S troskou pomoci od zeny. To zas nie je tske ze teba na to 2chlapou. Chyba je v nom on im mà vediet povedat nie .. pomozem vam o tyzden ked priatelka odide. A nie este povedat ze ty si to neprajes..

sasa1310
20. jan 2022

ukonči to. Uľaví sa všetkým. Aj im aj tebe

elizabet173
20. jan 2022

@stefania2m prosím ťa, na čo potrebuješ vzťah, kde sa vidíte každý druhý mesiac dva týždne a aj to je priateľ väčšinou času poskokom rodičov? A ešte je taký úbohý, že nie je schopný povedať rodičom, že chce byť dva týždne s tebou a hodí to na teba?

ckocka
20. jan 2022

Priateľka na dva týždne za dva mesiace je dosť sranda pozícia.

vanda323
20. jan 2022

@stefania2m A prečo povedal matke že ty si to neprejes? Veď to ti totálne pokazil vzťah s ňou.
Proste si to mal uvedomiť on že ty kvôli nemu ideš cez 2000km a mal jej povedať nehnevaj sa.mami tak moja priateľka prišla z takejto diaľky chcem čas tráviť snou, keď zas odcestuje budem vám k dispozícii

desore
20. jan 2022

@stefania2m Budme uprimne, vas vztah nie je standartny pre mladych ludi. Skor by som povedala, ze je to idealne pre rozvedenych styridsiatnikov s detmi a ti si raz za cas sprijemnia chvile.
Priatel sa za teba nepostavil, nie si jeho priorita. V podstate teba zhodil pred jeho rodicmi a oni ta maju za nic. Hladaju dovody ako ho od teba odtrhnut.
Na tvojom mieste by som sa nebranila spoznavaniu inych muzov-podotykam bez sexu. Pozvanie na kavu, do kina, atd. Neupriamuj sa na neho. Siesty zmysel mi hovori, ze vo vasom pripade kostolne zvony nezazvonia. Prepac.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sajminka
21. jan 2022

@stefania2m s takým blbcom som žila 10 rokov, hotová katastrofa, škoda len ze som dostala rozum až tak neskoro

elizabet173
21. jan 2022

@beata_k no je s ním vo vzťahu, lebo nevidí, alebo nechce vidieť, že problémom nie sú rodičia priateľa, ale priateľ, vidno to aj z názvu témy.
@sajminka vždy lepšie neskoro, ako nikdy

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zanettsur
21. jan 2022

mna by nahnevalo skor to ako to povedal, ze ty nechces. mohol radsej povedat, ze si prisla a on chce byt proste s tebou, no este to takto cele zvalil na teba

alexandra2468
21. jan 2022

@stefania2m ach to je mantak.
Teraz budu jeho rodicia na teba nasrati a hovorit mu aka si stihacka, ze ho obmedzujes. Krasne to zariadil teda. Zbabelec.

moonlight1210
21. jan 2022

@stefania2m mna by vytocil najviac v momente, keby zavolal, ze ja si to nezelam. Wtf? Tak hadam on chce byt so mnou, nie? Nepodriaduje sa chudak rozkazom odomna.
Ved on ta vlastne pouzil, aby ospravedlnil pred rodicmi, ze im nebude po ruke.

Vezmi si ho a budes cely zivot cakat na to, kedy svokrovci umru, lebo dovtedy jednoducho vsetko u vas pojde bokom, ty, deti, domacnost, vylety, dovolenka, ked si rodicia zavolaju, ze oni potrebuju toto alebo hento. A nedohadas sa. On radsej bude kricat po tebe, po detoch, ale k rodicom pojde, lebo sa im nedokaze povedat nie.

Takze uz vo chvili, akoby vyslovil do telefonu, ze to ja si nezelam, aby tam chodil a mohol by tam rovno ist. Nastalo. Ja by som sa zbalila, uzila si ten cas na Slovensku este bez neho a sla spat za pracou do zahranicia. A nasla si lepsieho.

Vykasli sa na neho a sleduj, co bude. Najde si casom dalsiu a budu spolocne robit posluhu jeho rodicom. Alebo sa budu hadat kvoli tomu ako psi.
Alebo trafi konecne na sekeru, ktorej nebude vadit ho dirigovat, zakazovat, prikazovat, vynucovat si, lebo je povaha, co miluje kontrolu.

Ty si usetris nervy, vzacny cas mladosti, ktory ti nikto nevrati a das si sancu najst rozumnejsieho.

wejatko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sasa1310
21. jan 2022

neviem čo tu všetky polemizujete. Evidentne sa z nej tak teší, že ide radšej k rodičom. Tu niet o čom diskutovať. Toto nie je láska hodná ďalších písmen

bettie
21. jan 2022

@stefania2m ten tvoj priatel je velmi sikovny, dokonale postval jeho rodinu proti tebe

lavender273
21. jan 2022

@stefania2m po tom telefonate mamicke by uz bol ex priatel.