icon

Rodina má odhovára od dieťaťa

10. mar 2025

A partnerom už túžime po vlastnom bábätku. Samozrejme budeme sa aj brat ale ide o to,že keď sme to povedali pred rodinou odvtedy mi stále vypisujú či som normálna. Že mám s tým prestať. Nemám na dieťa. Že sa neviem postarať sama o seba nieto ešte o dieťa,že ho zabijem. Odvtedy neustále plačem. V práci mi zas rozprávajú,že som na dieťa stará či mi preskočilo a ja som z toho zúfalá.
Nájdem pochopenie aspoň u vás?

Strana
z4
deti95060810
10. mar 2025

stará? čo to znamená ... skús napísať vek.

autor
10. mar 2025

@deti95060810 mám 39

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
felycity
10. mar 2025

rozmýšľam, čo to je za rodinu, ktorá ťa odhovára od dieťaťa a dehonestuje, že sa nevieš postarat o seba nieto o dieťa. Alebo je za príspevkom niečo viac , nejaké problémy, dg prečo ťa odhovárajú?

alenka58
10. mar 2025

vôbec nie si stará a nech sa do Teba nikto nestará, ja by som tieto reči prepočula, ak máš problémy tak sa porad s lekárom

luccija
10. mar 2025

Prečo tvrdia, že sa nevieš postarať sama o seba?máš nejaké zdravotné, psychické problémy?

deti95060810
10. mar 2025

ešte jedno dve deti vzhľadom k veku stihneš...
kašli na nich, spravte si s manžel. ako vy chcete.

kaca222
10. mar 2025

kvôli veku by som to už neodkladala ani o minútu. Vykašli sa na všetkých ostatných, ich názory ťa zaujímať nemusia

alex49
10. mar 2025

Máš nejaké psychické diagnózy?

dadka1997
10. mar 2025

Nechapem nazor rodiny, ze preco tak o tebe rozprávajú, prečo by si sa nevedela o seba postarať?
Ja by som ich za take nepekné reči odstrihla a s partnerom zariadila ako vy uznate za vhodné

ivik4
10. mar 2025

A mas nejaku diagnozu ktora by naozaj mohla byt dovod preco takto reaguje cela rodina ? Keby jeden nepoviem, ale ak vsetci tak musi byt nieco za tym. To nebude len tak
Duplom ked sa nevies vraj ani o seba postarat

silvike
10. mar 2025

My absolutne o tebe, tvojom zivote, tvojom zdravi, tvojom zazemi a vtahu s partnerom, o tvojom financnom zabezpeceni, o tvojej povahe, charaktere nic nevieme. Ako ta mame podporit. Rodina ta pozna zrejme lepsie ako my tu vsetky dokopy. Neviem ci len tak z nicoho nic by zodpovednu dceru ktora ma pracu zije v usporiadanom vztahu rodicia/surodenci odhovarali od dietata. Jedine skrz ten vek. Niekomu to uz pride ozaj dost neskoro na dieta, tak jedine preto.

nikoleta999
10. mar 2025

Mysli na seba. Ak túžiš po dieťatku, tak je to len čisto Tvoja vec a nikoho do toho nič nie je ... Ty nemusíš nikomu nič dokazovať a ani vysvetľovať prečo... Viac by som túto tému pred nikým neriešila a rodine by som odkázala, že si spravíš podľa seba a manžela a viac sa o tom s nimi baviť nebudeš ... Oni TI to dieťa vychovávať nebudú a na dieťa budete predsa dvaja... Ale nerozumiem, ktorá rodina by takto dehonestovala ženu, aby nemala vlastné dieťa, dokonca že mu ublíži ? Pokiaľ tam nejde o nejaké psychické problémy, ani by som to neriešila a propo aj keby, veľa žien aj s liekmi sa dokážu postarať o dieťa úplne v pohode 🙂

really8
10. mar 2025

A urcite sa vsetci mylia a krivdia ti ze?

kiki68
10. mar 2025

Dieta mat mozes aj v 39, je to len Tvoje rozhodnutie. Rodina moze mat nazor, tak ako ich mozes zo dna na den uplne odstrihnut zo zivota. Poznam ludi, co to museli spravit a je im fajn.

kiki68
10. mar 2025

@ivik4 mozu tam byt zistne dovody, to moze byt rozne, zial nevieme viac v tom pozadi

katica06
10. mar 2025

Prečo vešiaš tieto rozhodnutia rodine na nos?

maryetta
10. mar 2025

Treba dat pred seba realne zrkadlo a tak zvazit pre a proti.
Preco ti rodina toto hovori? Maju na to dovod?
Stara ani nie-i ked je jasne ze s vekom prichadzaju rozne rizika(no samozrejme nemusia byt).
Konecne rozhodnutie je na vas...

anna777115
10. mar 2025

Autorka, ale rodina a známi predsa lepšie poznaju tvoju anamnezu, ako zeny tu na koníku.Veď, predsa nejaky dovod musia mat, keď si dovolia vynášať, takéto závery. Keď, je povedané A, treba povedať aj B, aby sa ti dostalo nejakeho rozumneho poradenstva.

crazy_cat_lady
10. mar 2025

autorka - tvoja rodina ta pozna asi lepsie, ako my. asi vedia, preco tvrdia dane veci, pises vemi jednostranne - preco/na zaklade coho tvoja rodina tvrdi, ze by si sa nedokazala postarat o dieta?

doriiis
10. mar 2025

A prečo rodina tvrdí,že sa nedokážeš postarať sama o seba?

januska12323
10. mar 2025

Napíš pravdu potom môžeme reagovať. Poznám pár žien, ktoré dieťa naozaj mať nemali len oni nevideli dôvody.

evcagabi
10. mar 2025

Bez vetra sa ani listok nepohne - tolko k nazorom tvojej rodiny. Keby si ok v 39 nemusis rodine vesat na nos, ze chces dieta

luccija
10. mar 2025

Snáď nie si v tvojom veku týraná rodičmi a ich nazormi.A co na to partner?ale napísať, že dieťa zabiješ je prisilné.Napis viac, keď chces lepšíu odpoveď pracuješ, žijete sami?

mizoko
10. mar 2025

V 39 by som im ani nedávala vedieť že chcem decko 🤣 čo ich je do toho

autor
10. mar 2025

No ja som im to ani nepovedala len proste sme sa doma rozprávali kvôli niečomu čo bolo v tv a zareagovali takto.
Nemám žiadne problémy našťastie len sa nám nedarí a babka povedala,že proste nedarí sa preto lebo to dieťa Boh nechce pustiť.
Že mám žiť s tým,že nie som schopná mať dieťa,že si ma Boh proste nevybral

ivik4
10. mar 2025

Vsak povedali ze sa nevies postarat ani o seba . Vies my to nevieme realne zhodnotit ked Ta nepozname, nevieme ako zijes, v akych podmienkach zivotnych ci ako si na tom zdravotne. Ked sa zhodli teda viaceri

komplikovana
10. mar 2025

Autorka, iba ty a partner sa rozhodujete ci chcete dieta, alebo nie. Ostatnych je do toho velke nic, aj ked sa jedna o rodinu. Ak mate zazemie a financie tak preco nie.

nyphadora
10. mar 2025

Nerozumiem prečo ludom hovorite, ze by ste chceli babatko, ved to je vaša vec.

autor
10. mar 2025

@nyphadora my sme im nič nehovorili len muž sa pretiekol že sa snažíme keď sme niečo pozerali v TV. Nevedeli to a odvtedy mi vkuse vypisuju

Strana
z4