Rodina manžela ignoruje naše bábätko a dary
Ahojte žienky☺️Som zásadový človek a mám rada spravodlivosť .Pred niekoľkými mesiacmi sa nám narodilo dieťatko.Niesom na dáke honosné dary,ale maličkosť za 5 eur poteší .Moja rodina,dokonca aj susedia nám aj našej malej vždy doniesli nejakú maličkost.Predsa sa to patrí.Tak to robíme aj my.Ale mrzí ma,že z mužovej strany do teraz nikto nedal malej ani len jedinú maličkosť ,ani za narodenie malej,ani na Vianoce,vôbec.A to sme boli už spolu viac krát .My s mužom keď ideme k jeho sestre,vždy kúpime jej deťom niečo .Moj muž to nevnímal,tak som mu povedala,že ako ona,tak aj my.Lenze boli sme pozvaní po jej pár dňových meninach,len tak na kávu a on jej dal peniaze a sladkosti a jej deťom kúpil tiež.Bola som nahnevaná,pretože mám rada spravodlivosť .A to som dva dni pred nou mala meniny ja,ona mi nikdy nič nedala na sviatok.Ked ma môj muž sviatok ,ona mu kúpi najlacnejšiu bonboniéru a najlacnejšie víno,o to mi nejde koľko to stojí ,ale o to že on jej dáva stovky eur na sviatky a aj jej deťom a ona našej nič nedala,tak isto od jeho rodičov sestrine deti dostali darčeky na Vianoce a našej nič ,ak keď ju stále chcú vidieť a ľúbia ju🙄Som nahnevaná a nechápem tomu.
@11silvia11 popravde,by som sa muža opýtala,koľko im dal.Napr.100eur,hneď by som mu povedala,spravila,že toľko koľko si im dal,daj aj mne_v hotovosti.A nie,že by som ich dala naspäť do spoločného rozpočtu,boli by to len moje peniaze.Ked má toľko míňať na druhých,tak nech toľko isto cvaka aj mne _popripade mojej rodine.
Ale to som ja.Mame spoločný účet,takže vidím,kde sa peniaze míňajú.
Dala by som dsrcek odhliadnuc od toho, co dostanem naspat, vtedy ked sa mi ziada. Niekomu sa neziada a nemusi to znamenat nic, pokial venuje napriklad svoj cas, lasku, opateru…
V tomto ta uplne chapem, ja by som sa k tomu postavila rovnako. Nejde o tie dary ako take ale takisto mam rada spravodlivost. To, ze by to moj muz nerespektoval by ma ale nasralo este viac! Ja sa inak cudujem, ze to tej ostatnej rodine nie je blbe, ze oni od vas dostanu darceky a oni vam nic 🙄
V každom pripade, pohovor si s muzom, ze toto proste nie a ze sam musi vidiet a vediet, ze vy nic zle robit nebudete...ani naprotiveň nerobite. Proste sa k tomu postavite rovnako ako oni. Samozrejme, pochopila by som to akurat vtedy, keby ta ostatna rodina (muzova sestra, atd) boli na to financne velmi velmi zle, ze naozaj je to pre nich nerealne nieco kupovat...Ale na druhej strane, vyrobit sa nieco vzdy da...Tazko povedat, to by si im musela vidiet do hlavy, ze co si o tom myslia. Ja by som sa tym ale dlho neuzierala. Proste prestante im aj vy davat a je to vybavene.
@11silvia11 chlapy to vidia inak a je to jeho rodina, nemyslim si, ze by si sa mala nad tym az tak rozculovat.

@januska12323 no tak keď ide niekto prvýkrát pozrieť bábätko domov, zvykne sa niečo priniesť. Ale presne tie stovky hore dole od muža by ma štvali viac ako nejaka hrkalka a bodycko pre babatko