icon

Pokazila sa receptúra Figaro Tatiana? Názory a alternatívy

Dnes o 13:02

maminy,
dostala som na meniny tu klasicku bonbonieru tatiana, ale tie orechy vnutri mi prisli stare alebo co. tiez mate pocit ze tie slovenske sladkosti od figara uz niesu to co byvali?

kedysi to bola topka a teraz mi to chuti ako lacna cokolada z polska. mate daku inu oblubenu bonbonieru co neurazi ako darcek?

anonym_5a0f0d
Dnes o 13:06

Mne Tatiana chutila vždy lacno a umelo, nikdy som ju nemala rada 😅 Snažím sa dávam podľa toho kto má čo rád a ak neviem, tak zvyknem siahnuť po Lindor a zas mňa vždy poteší Ferrero Rocher🙂

simsalabim
Dnes o 13:10

Moj brat jedava jedine Tatianu a nestazoval sa nedavno, ked som mu k sviatku opat jednu dala... ono kvalitu orechov asi neovplyvnia, ak su zatuchnute, je problem.... No a napr. mne nechuti Lindor.

anonym_ec30f8
Dnes o 13:12

Ja som ju mala rada ale stojí už pomaly 6 eur a vnútri je veľa plastu a par bonbónov. Za tu cenu určite nestojí. Strašne to skazili

anonym_ec30f8
Dnes o 13:13
@anonym_5a0f0d

Mne Tatiana chutila vždy lacno a umelo, nikdy som ju nemala rada 😅 Snažím sa dávam podľa toho kto má čo rád a ak neviem, tak zvyknem siahnuť po Lindor a zas mňa vždy poteší Ferrero Rocher🙂

@anonym_5a0f0d mne zas lindor chuti strašne umelo zjem jeden cukrík a som taká presladena ze mam dosť na celý deň 🤢 taky je mastný ci ako to povedať, pritom koľko stojí človek by čakal kvalitu

simsalabim
Dnes o 13:14
@anonym_ec30f8

@anonym_5a0f0d mne zas lindor chuti strašne umelo zjem jeden cukrík a som taká presladena ze mam dosť na celý deň 🤢 taky je mastný ci ako to povedať, pritom koľko stojí človek by čakal kvalitu

@anonym_ec30f8 presne, aj mne sa zda sialene mastny a sladky. Ale jedna moja dcera a manzel ho miluju.

anonym_5a0f0d
Dnes o 13:18
@anonym_ec30f8

@anonym_ec30f8 Ja som toto presne mala vždy s Tatianou, akoby som žula stužený tuk. Chute sú proste veľmi veľmi individuálne, pri Lindor u mňa záleží ktorá príchuť, ale zo Švajčiarska priamo z výrobnej predajne vždy všetci chceli odo mňa doniesť, tak to mám zafixované ako taký univerzál.

anonym_ec30f8
Dnes o 13:19
@simsalabim

@anonym_ec30f8 presne, aj mne sa zda sialene mastny a sladky. Ale jedna moja dcera a manzel ho miluju.

@simsalabim aj moja babka 😄 vždy mi ho dá k sviatku, nuž ale je staršia veľa zabúda pekne poďakujem a prijmem ho deti to spapaju. Nemá zmysel jej pripomínať ze to nemám rada 😄

anonym_ffe5ab
Dnes o 13:21

Kapitola sama o sebe je Deva, to je neskutocny hnus, strasne sa pokazila.

bielasovicka
Dnes o 13:47

Mňam. Teraz som dostala chuť na banány v čokoláde. Alebo tie višne v čokoláde s takou šťavou dobrou. Hm, tuším zbehnem do obchodu 😂

scila
Dnes o 13:49

@anonym_autor mne nikdy moc nechutila a nejako neviem posúdiť či sa zmenila. Rokmi som vnímala fakt, že je tam stále viac plastu a menej čokolády.
Práve kvôli tomu nekupujem klasické bonboniéry. Väčšinou stiahnem po Merci, že tam si snáď obdarovaný nájde obľúbenú príchuť.
Aj keď minule ma dostal svokor, keď frflal, že on má najradšej bonboniéru Zlatý nugát a že tú mu nikto nekúpil... tak som mu ju kúpila a Merci si vzala domov 🙂

madeincssr
Dnes o 13:54

@anonym_autor neviem ci s vekom nie sme citlivejsi nielen na presladenost a pretucnenost. Ale aj rozne "vylepsovania" receptur (rozumej zlacnovania, optimalizacie nakladov vyrobcu) v tom mozu hrat ulohu.

veselo_neveselo
Dnes o 13:56

@anonym_autor mne uz davno chutila ako stuzeny tuk, tak uz roky ju nekupujeme.
Ako darcek davam ferrero rocher, rafaelo, a mon cheri v darcekovych baleniach, este toffiffee ale len tomu, co ho maju radi.
Lindor maju ludia radi, ale tie nemam rada ja, ale kupim ako dar ked viem, ze ho druha strana oceni. Alebo aj lindt cokolady.

anonym_24bd48
Dnes o 14:05

Mne najviac chutí tá lacná veĺká z Lidla miešané rôzne náplne. 😁😁😁 Kvalitka. Žiadna drahá sa jej nevyrovná chuťovo.Ešte mon cheri zjem.