Rodina mi tajila otcove zdravotné problémy
Príde vám normálne, že mne ako dcére celý rodina polroka zatajuje, že otec dostal infarkt? Vraj pre to, že mám teraz sama veľa starosti. Akože mám, ale toto ma strašne nasralo. Pracujem v zahraničí, takže som tam nebola 8 mesiacov, ale keby dajú vedieť, sadám do auta a som tam hoc aj dva mesiace. Chápem ze ma chceli ušetriť starosti, ale ja nie som 5 ročne decko, mohla som pomôcť.
Ide o to, že mama ti nechcela pridavat starosti, aj ked je chvalyhodné, že si chcela sa im na 100% venovat.Moji rodičia tiež su taki, sami by sa rozdali a od deti nič nechcu..Ked som bola v UK, tiež mi mama nepovedala, že oco mal prihodu, aby ma nerozrušila
Jedine, čo môžeš im povedat, že sa na teba môžu plne spolahnut, si tu pre nich, a nech si priznaju, ked potrebuju pomoc .Možno tak boli vychovaní, že nech si poradia za každych okolnosti
Mne napríklad rodičia tiež nepovedali, že ocino prekonal infarkt a ani to, že mi v približne rovnakom čase umrel ujo. A to si s rodičmi volavam kazducky jeden deň. Len som bola v tom čase tehotná, na rizikovom a ako na potvoru hospitalizovaná. Nechceli ma rozrusovat aby sa mi náhodou nepohorsilo. Tot vsio. Naši sa mi so všetkým priznali az niekoľko mesiacov po pôrode. Nehladaj za tym nič zle. Stále su to rodičia, ktorí sa len snažia chrániť svoje deti.

Ja sa blížim k 50 tke a keby mám infarkt , nezaťažovala by som touto informáciou moje deti v zahraničí , ak by sa mi vodilo po infarkte primerane dobre. Načo ich stresovať .
Mojej kamarátky mama tajila rakovinu prsníka už s metastázami pomerne dlho , liečbu odmietla , ten čas čo bola s nimi bola ešte relatívne ok , čas trávila hlavne s vnúčatami a svojimi deťmi . Nechcela aby sa jej deti trápili a žialili . Odišla vpokoji .