icon

Rodina pretočila všetko proti mne

8. dec 2025

Zacala to dnom porodu prveho syna kedy moja mama vycapila na facebook tie uplne prve fotky vnuka este skor ako som vlastne stihla ja oznamit najblizsiemu okoliu ze som uz porodila. Ale budis..nadsene emocie, prvy vnuk, neurobila som z toho halo ako som mozno mala ale tesila som sa zo zdravehi babatka takze som to mala nejako v hmle…ale po par dnoch som mamu upozornila ze nechcem aby len tak postovala cokolvek nase osobne na net. Ja ani nie som ten typ co nieco vesa na facebook, rozhodne som tam nechcela zverejnovat deti.
Potom sa vyskytlo par situacii kedy som uz razne komunikovala ze si nezelam aby davali fotky deti na net…zaslo to do bodu ze nas rodinny vylet na ktory sme babku volali sa objavil na facebook v style ze to vyzeralo ze super babka zobrala vnucatka na vylet a posledna kvapka bola ze som zistila ze si ma mama zablokovala aby som jej prispevky nevidela.
Tymto som povedala ze ziadne fotky,videa nic uz neposielam..ked chcu vidiet vnucata tak jedine osobny kontakt.
A teraz som sa na rodinnom posedeni kde boli aj clenovia rodiny ktorych sa to vobec netyka dozvedela ze som precitlivena a tvrdohlava mater. A ceresnicka ze ked sme potrebuvali strazit deti ze vtedy nam boli dobri. A ze som strasne hakliva a nechcem “zdielat radost”.
Mam 2 rocne a rocne dieta a za ten cas bolo max 10 situacii ze sme dali postrazit deti… nie na noc,ci vikend a ani na cely den.
Takze teraz len dufam ze nevznikne situacia ze budem potrebovat pomoc rodiny a na najblizsie 2 roky ratat s tym ze nebudeme mat s muzom moznost mat jeden den pre seba.
Ja neviem…mne to pride chore a velmi smutnw aby ma vlastne rodina vydierala ze nepomoze kym ja neustupim na ich pravidla..

Strana
z2
anonym_a8309d
8. dec 2025

robila aj moja mater. s titulkom môj milovaný vnúčik. do komentára som napísala vnuka si si nevidela 2 roky, netvar sa jak milujúca babka, keď na vnukov serieš. a vybavenko, odula sa a už je to 5 rokov, čo si nemáme čo povedať. a vnuci sú fuj fuj fuj 😁

anonym_5519a8
8. dec 2025
@anonym_autor

@sova7 teraz uz fotky neposielam a ani neposlem takze neskoro..a kedze si ma zablokovala aby som fotky nevidela tak nemam ako prispevok nahlasit. Ale teda podla svagrinej vsetky fotky dala prec..ak nezablokovala aj ju ze ich len nevidi.

@anonym_autor baby a čo ste tam mali v nahlásení že jej zablokovali FB? Ja som to robila niekoľko krát a nič 🙈 tiež každú jednu somarinu na FB výčapu a ešte si ma aj z priateľov zmazala aby som nevidela. Nevie ako sa blokuje 😀 ale fotky vidím

cyberk
Odpoveď bola odstránená
sova7
8. dec 2025
@cyberk
Odpoveď bola zmazaná

@cyberk tebe šibe???? To je čo za kraviny toto? Tak si vycap deti na FB aj hole kľudne keď ti je to jedno raz ti poďakujú 🤦

cyberk
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
9. dec 2025

mne moj švagor povedal, že raz ho označim na fcb, tak hned ma zruší.. ja to považujem za totalnu blbosť, ale musim to dodržiavať

Strana
z2