icon

Rodina sa snaží získať moju zdravotnú dokumentáciu ilegalne?

20. nov 2023

Je, normálne, ak sa rodina silou mocou snaží dostať k mojej zdravotnej dokumentácii bez môjho súhlasu.Porušuju takýmto konaním nejaký zákon?

Strana
z3
katkami123
21. nov 2023

Švagrinej by som už drzo odpisala, že ona je ten najposlednejši človek, ktorý ťa ma právo kontaktovať ohľadom majetku vašej matky, komunikovať budeš iba so svojim bratom, ona nech si rieši nehnuteľnosti svojich rodičov a im nech rozkazuje a nie tvojej matke a vám. Príde s holou riťou a myslí si, že sa priživí na tvojom bratovi, obyčajná zlatokopka, ktorá už očividne rátala s domom tvojej matky, ktovie aj na koľko je to manželstvo jej a tvojho brata úprimné z jej strany, keď práve ona tak ide vyvádzať kvôli majetkom. A úprimne, možno len matka nechce, keď vidí jej šialenú povahu aká je stíhačka, aby tvoj brat raz cudziu ženu z jej domu, ktorý ona nadobudla, , vyplácal, lebo s jej povahou to manželstvo asi nebude na veky. Ja dobre poznám to choré spravanie, keď človek nereaguje, nájde si za deň aj 20 sms a zmeškané hovory. Nereagovať, napísať poslednú sms a viac sa na ňu vykašľať. Ak nepomôže, tak naozaj trestné oznamenie, tieto stíhačky sa aj v súkromnom živote označujú ako nevyrovnané a s hraničnými poruchami. Na západe sa o tom viac hovorí a hlavne pre mužov sú rôzne články, ktoré ich pred týmito doternymi ženami vystríhajú. Varovne signály sú presne ako ty popisuješ - za deň aj 15 sms a zmeškaných hovorov ak sa človek hneď neozve, sú to take ich panické ataky. Ona tak určite komunikuje s viacerými, nie iba s tebou. Ešte sa opýtam, nebola v jej rodine nejaka závislosť? Lebo toto majú väčšinou deti alkoholikov.

autor
21. nov 2023

@katkami123 Neviem, jej otec si "rád vypil", ale už nežije a ja som ho nikdy nepoznala, len z rozprávania.Ona, proste na každého niečo má, všetko rieši, ona je skrátka inžinierka, lekárka, právnička, všetko v jednej osobe.Ona, aj svojim deťom celý život hľadá a priraduje diagnózy a točí si len svoje monológy , ona skrátka nepripusti iného názor. Nemôžem s ňou nesúhlasiť ani nič robiť podľa svojho uváženia, lebo všetko s čím sa ona nestotožni , je problém.

autor
21. nov 2023

Ona, rozhoduje, aj vo svojej rodine za každého.Priklad, obeduju, brať si naleje pohár vody a keď chce druhý, už má pripomienky, že si rozťahuje žalúdok.Proste, ona pôsobí dojmom, že v kuse má potrebu niekoho vychovávať, upozorňovať, robiť mu prednášky, čo je správne a čo nie....

dadis
21. nov 2023

@autorka podla jej popisu - urcite bude aj na modrom konovi 😅.. tu je tiez vela takych najmudrejsich, poucujucich, hodnotiacich 😀

autor
21. nov 2023

@dadis Veď, toho bojím...😜🤣

katkami123
21. nov 2023

Tak ale nech sa v prvom rade pozrie sama na seba. Toto chovanie robila presne tato osoba z mojej rodiny, ktorú som tu opísala, všetci boli blázni, iba ona lietadlo. Až raz sa s nou už vôbec nedalo, prehovorili sme ju k psychiatrovi, lebo sme si mysleli, ze ma iba depresiu, nech jej dá lieky. A tá osoba prišla od psychiatra, na nás naskriekala, ze je v poriadku, nič jej nie je, to my sme blázni a lieky od psychiatra užívať nebude. Vytiahla si papier z karty a tam na ňom 1/2 strany vypísanych diagnóz. Takze zase skúsený odborník po rozhovore hneď vie s kým má tu česť. A hneď prvá bola tato hraničná porucha osobnosti. Ja by som si z nej srandu urobila pred ostatnými, že to je zvláštne, že ona ma diagnózu na kazdeho, len samu seba vždy záhadne vynechá. Lebo si aj sama určite uvedomuje, ze v poriadku nie je, len to nikdy neprizná a chce to zakryť tým, ze akože to všetci ostatní sú. A samozrejme každý jej cely život niečo závidel, preto mala všade problémy, nikdy si nepriznala, že za to môže jej problémová povaha. A tiež bola odborník na všetko, najmudrejsia na svete, pritom to len ona sama o sebe vyhlasovala, akosi už nik iný toto jej tvrdenie nezdieľal. Ber ju ako psychicky chorú osobu. Ona sklapne, keď jej príde papier zo súdu.

klip0
21. nov 2023

Pravdepodobne ona je tá čo má nejakú diagnózu nie ty. Vzopri sa jej rázne čo najskôr, pre dobro všetkých

tykat
23. nov 2023

Nerozumiem preco by si ty mala pred svagrinou nejako dokladovat ci obhajovat svoj zdravotny stav ci potvrdzovat alebo vyvracat nejaku diagnozu. Povedz jej ze nech riesi svoj zdravotny stav a nikoho ineho.
SMSky si odkladaj, mozno ich raz pouzijes ked budes na policii riesit jej obtazovanie a vyhrazanie.
Viac by som s nou nekomunikovala ani sa nenechala zatiahnut do nejakych hadok.

katkami123
23. nov 2023

Pripadne povedať švagrinej, aby si si ty nedopatrala jej zdravotnú dokumentáciu.

Strana
z3