icon

Rodinné problémy a finančné ťažkosti

1. okt 2025

Nechcem už ďalej žiť. Nechcem od Vás naozaj nic. Mám deti školáčku škôlkárky a bábätko. Som veľmi veľmi zničená. Nemáme vôbec žiadne peniaze. Väčšinu dňa som hladná alebo Max cestoviny. Deťom často chodím pýtať po rodine aby mali. Výlety alebo krúžky to môžme rovno zabudnúť. Neni ani na benzín. Manžel sa nestará. Neviem kam ide celá jeho výplata. Nič nám nedáva iba 200e nájom a Max 100e na stravu a to je všetko. Nevládzem to nijak utiahnuť dieťa je ešte veľmi malé aj na jasle. Viem, že si môžem za to sama mala som mať iba 1 dieta. Teraz som na seba naštvaná. Predtým sme sa nemali zle ale muž zasa porobil dlhy ako v minulosti. Alebo niečo platí alebo proste ja ani neviem kam idú tie peniaze. Máme malý byt každý deň mám stres lebo je všade veľký chaos. Samozrejme, že upratujem skrine ale keďže je málo priestoru jedna vec sa vytiahne a všetko je rozhádzané z tej kopy. Stále hľadáme niečo po byte. Nebaví ma to a mám vycitky svedomia. Nikam nechodíme len sedíme doma. K tomu sa ešte aj dcéra začala zle učiť. Má záchvaty hnevu len čo sa spomenie škola je druhacka. Nie psychológovi ani psychiatrovi ísť nemôžem, keďže aj tam treba peniaze. Aj teraz mám doma 3 žemle a rozmýšľam kto ich zje a vyratavam každú potravinu v chladničke aby nikto nebol hladný. Len prežívame. Moja rodina mi pomáha ale mužovi len sa chvália. Malý mal narodeniny a napísali mu, že všetko najlepšie z ďalekého Egypta. Pomáhaju ľuďom v zbierkach a o nás nezakopnu ako rok dlhý. Moji síce pomôžu ale to tiež sú samé urážky na nás ako sme neschopnosti

Strana
z6
barbie2023
2. okt 2025

🤦🤦 to čo si si vzala ,že sa o vás musí starať otec? Veď to nie je chlap ,ale nevyzeety chudák. Akože , ja nikdy nie som za rozchod ,ale tu by som tohto akože chlapa alebo čo to je vykopla lebo nič absolútne nič z neho nemáš iba vás aj s rodičmi vyciciava ako pijavica a keď ho vyhodis s jeho cigaretami z bytu tak výmen zámku.

vladuska20
2. okt 2025
@barbie2023

🤦🤦 to čo si si vzala ,že sa o vás musí starať otec? Veď to nie je chlap ,ale nevyzeety chudák. Akože , ja nikdy nie som za rozchod ,ale tu by som tohto akože chlapa alebo čo to je vykopla lebo nič absolútne nič z neho nemáš iba vás aj s rodičmi vyciciava ako pijavica a keď ho vyhodis s jeho cigaretami z bytu tak výmen zámku.

@barbie2023 normalna rozmyslajuca zena by to urobila,dala by max.nejake ultimatum bud sa to zmeni alebo cau,maj sa tam su dvere.Prid si pre papiere o rozvod.A viac sa o tom nebavi,ale tato zena to neurobi.Tato zena sa radsej na vsetko bude divat,lutovat sa a skutek utek.

anonym_cf8a99
2. okt 2025

@anonym_autor no tak sa rozved, tvoj muz je debil ale to už asi dávno vieš.

anonym_1e4692
2. okt 2025

ja nechapem, preco zeny maju deti s takymi nepodarkami?

som_realistka
2. okt 2025

Zeny, ona sa nikam neposunie, z jej pisania sa mi zda, ze iba narieka ale nic neurobi lebo " ved ju s x detmi ziadny iny chlap nebude chciet" . Keby ozaj chcela tak ho vykopne uz davno, byt je jej otca, a ten sa nemusi ohliadat na to ze panko je jej manzel. Stacilo poziadat otca a ten by to urcite urobil.

luccys
2. okt 2025

Takto to dopadne, ked deti moze mat kazdy...dokopy IQ 80, ale mnozit sa, to ano. Tato tu je neschopna nieco s tym robit, pisat na MK je jej maximum. Stale to iste dokola. Caka, kym jej niekto napise, ze takto to ma byt a bude spokojna ci ako? Skoda klavesnicu drat. Dufam, ze socialka tie deti zoberie cim skor. Vcera bolo neskoro. Ak to teda nie je cele vymyslene( dufam a verim, ze ano).

anonym_7ce43f
2. okt 2025
@enmery

@anonym_8e9f08 Pevne dúfam, že jej tie deti odoberú. Nájdu im láskyplný domov a jedlo. A autorka nech ďalej fajčí xoxot hodinu tomu debilovi. Nič z rád si nevzala k srdcu.

@enmery ako si nájde hodinu času na fajku pri toľkých deťoch? Ja mam dve a zuby si umývam popri tom ako chystám veci a nic nestíham 😅

karolinakr
2. okt 2025
@anonym_7ce43f

@enmery ako si nájde hodinu času na fajku pri toľkých deťoch? Ja mam dve a zuby si umývam popri tom ako chystám veci a nic nestíham 😅

@anonym_7ce43f 😀

karolinakr
2. okt 2025
@anonym_7ce43f

@anonym_7ce43f to je otázka priorít

karolinakr
2. okt 2025

ja si nemyslim, že to je ta s fajkou, ale tu diskusiu, čo som pridala, asi áno
autorka, chlap čo ti neda ani euro pri xy deťoch, je ti na dve veci..šlapla si do hovna, to sa stáva, zmýlila si sa, len čo dalej..
musiš zmenit mentalitu "nedá sa" na " ako z toho von"
a ked to dokažeš, budeš prikladom pre tvoje deti a dcery budu schopne, nezávislé a nezrútia sa, ked naďabia na zleho chlapa, a budu si vediet poradiť...
ked sa zmeniš, je to len pre teba dobre
najhoršie, že socialne pripady žiju v tom marazme roky, a to iste učia svoje deti ako sa nič nedá, dokonca som zmenila nazor aj na bezdomovcov, ako ich všetci ĺutuju, že 30r.žiju na ulici...všetko sa da, len treba chciet a práca je základ
neni su ludia odpisani na veky, ked su momentalne na dne, len treba mať pozitívne vzory, ako sa z toho dostať von a pracovat na sebe a nevzdávať sa..

anonym_4f2ded
2. okt 2025

Halooooo, docitala si aspon sem❓ty mas deti v raste, vo vyvine, ked das to poskromne jedlo pre deti zozrat tomu fasovi, vyrastu ti deti neduzive, nizke, nemocne, nervne, ktore ti raz pekne "podakuju", tak aku mas prioritu, zivit to velke cudzie hovado, ci deti, ktore potrebuju jest.... Pises celkom rozumne, obsahovo aj pravopisne, blba nie si, len sa tak spravas, ako ta osadnicka, co davala 2m babatku vodu z vyvarenych cestovin, lebo 1.alko,2.hulenie,3 uzernici, 4. pomyje deckam. Spamataj sa, najdi si v okoli spriznenu dusu, ktora ta podpori. To hebedo po tvojom bomu to nie je. 🐖

draik
2. okt 2025

@anonym_8e9f08
Podstatné je, že právo užívať má jeden z manželov.

anonym_9d0aad
2. okt 2025

Rozveď sa a vykopni ho z bytu keď je tvojho otca. Budeš od neho dostávať výživné na deti a aj na seba. A keď aj nebude platiť môžeš si požiadať o náhradné výživné. Nič iné ti nepomôže. A hneď ako sa bude dať, najmladšie do jaslí a ty do práce.

bielasovicka
2. okt 2025

Ta sa už neozve. Možno zase v ďalšej téme.

anonym_190e93
2. okt 2025
@anonym_7ce43f

@anonym_7ce43f 🤣🤣🤣🤣

anonym_c51194
2. okt 2025
@anonym_190e93

@karolinakr Ale tam píše že muž nákupi a majú plnú chladničku ani to nepojedia a tu píše že nemajú čo jesť nejak to nesedí a dieťa aķ keby jedno a tu asi 3alebo 4 má

@anonym_190e93 nemá dobrú pamäť, nevie v ktorej téme čo písala. Aj podľa toho je jasné, že si vymýšľa.

sulejmanka
2. okt 2025

1. Zbaliť k0k0tovi veci do igelitky
2. Vymenit zámky
3/4 . Centrum právnej pomocí - rozvod
3/4. Sociálna kuratela - výživné

lujza_
6. okt 2025

@enmery https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/muz-ma-ponizil-pri-sexe-2/
Je to 100% tá istá žena , v oboch témach (teda aj v tej čo pridala @karolinakr) píše že sa s mužom dali dokopy keď mali 16 rokov a že otec bol alkoholik ...a teda deti majú 4-5 a núti muža na ďalšie , lebo má pocit že aspoň vtedy si ju všíma... Je to smutné , chúďatká deti 😢

karolinakr
6. okt 2025
@lujza_

@enmery
Je to 100% tá istá žena , v oboch témach (teda aj v tej čo pridala @karolinakr) píše že sa s mužom dali dokopy keď mali 16 rokov a že otec bol alkoholik ...a teda deti majú 4-5 a núti muža na ďalšie , lebo má pocit že aspoň vtedy si ju všíma... Je to smutné , chúďatká deti 😢

@lujza_ ?? to vážne? ale rychlo si spraviť 4,5...ludia, kde máte rozum?
@lujza_ a to ešte nevieš, kolko knih som je tam vypisala,, všetko o sebavedomi žien, o tom, ako si važit seba i muža, dala som jej tam xy titulov, ktore som si sama na koniec kupila , asertivita, medzi tym som na nejake super stranky prišla a ešte terapeuta som jej tam odporučila a ona si ide len svoje, rychlo deti spraviť a plakať do mikrofonu a do telky,, že nema ani korunu
neuveriteľné...
hlúpy človek nikdy nebude múdry, ak si nenechá poradiť..mam skusenosti, niektori ludia neposluchnu z principu a len sami sebe škodia, v tomto pripade aj deťom, i ked realne dufam, že tieto temy nema jedna a ta ista osoba, lebo potom amen tma

enmery
7. okt 2025
@lujza_

@enmery

@lujza_ Ešte mala tému so silónkami, že ju trtká iba keď má silonky a tie roztrhá a potom vyhodí. Áno, je to ona. Tejto osobe by mali odobrať deti. Akože bez srandy.

sabi1223
7. okt 2025
@enmery

@lujza_ Ešte mala tému so silónkami, že ju trtká iba keď má silonky a tie roztrhá a potom vyhodí. Áno, je to ona. Tejto osobe by mali odobrať deti. Akože bez srandy.

@enmery nebolo jej v tom príspevku luto tych siloniek ze sa tolko míňajú? Odpadnem😂😂

mk22
7. okt 2025
@enmery

@enmery ano, to je až neuveriteľné ake zeny tupé hlúpe vychovávajú deti..smutne..
On pozeral TV zápas a dez prestávku ho cakala na štyroch, tusim..

enmery
7. okt 2025
@sabi1223

@enmery nebolo jej v tom príspevku luto tych siloniek ze sa tolko míňajú? Odpadnem😂😂

@sabi1223 Bolo.

simca06022011
7. okt 2025

sadla by som si so svojimi rodicmi, chlapa by som vyhodila na ulicu a rozviedla sa, s tym ze by sa riesilo vyzivne. Byvanie je aj tak tvojho otca, aj tak pomahaju. Tak chvilu kym dieta je najmensie a nie je nikto dalsi nezamestnany v rodine co by pomohol, vydrzite na vyzivnom, rodicovskom a pomoci od rodicov. A potom do prace... Inak to bohuzial nevidim. Proste je to vela deti, aj na dvoch riadne pracujucich rodicov. Po tom co tohto muza roka vyhodis, preberie sa aj jeho matka, ty si podla mna submisivna velmi a nevies ani formulovat jasne kde je problem... matka jeho povie ze sa mas uskromnit? a ona vie ze hladujete? a ze ti dava na tolko deti 100EUR na stravu? a v podsate ani byvanie nezabezpeci? z coho sa mas uskromnit?

Si dospela zena = zaloz si ucet, peniaze si tam daj a nemaj ich poskryvane, naopak, ked on pride domov tak tak ako on si chodil brat k tebe, chod si zobrat k nemu do penazenky, ... vidim, ze mi niekto berie peniaze, tak ich tam necham :DDD omg....
Nechaepm co je toto za vztah, nic o chlapovi nevies, kolko zaraba, kde dava peniaze, ja ma pin od kazdej chlapovej karty, pristup k jeho mobilu, bankingu.. a nie nemusela osm si pytat :D a to nemam s nim x deti... keby sa mi stalo ze nemama, vezmem kartu, alebo sa prihlasim do bankingu a poslem si... rovnako by som videla, keby boli podozrive pohyby, vela by sa minalo niekde... Nechapem na co cakas, s tym kolko mate deti sa neda nic spravit, uz proste len ty sa musis prebrat z letargickeho prezivania a tresnut doma do stola.. a bud ti ukaze ucty, peniaze kde su, zacne ti davat okrem tych 200eur na najom aj 500eur na stravu a rezivu mesacne, alebo nech pali do teplych krajin.

karolinakr
7. okt 2025
@simca06022011

sadla by som si so svojimi rodicmi, chlapa by som vyhodila na ulicu a rozviedla sa, s tym ze by sa riesilo vyzivne. Byvanie je aj tak tvojho otca, aj tak pomahaju. Tak chvilu kym dieta je najmensie a nie je nikto dalsi nezamestnany v rodine co by pomohol, vydrzite na vyzivnom, rodicovskom a pomoci od rodicov. A potom do prace... Inak to bohuzial nevidim. Proste je to vela deti, aj na dvoch riadne pracujucich rodicov. Po tom co tohto muza roka vyhodis, preberie sa aj jeho matka, ty si podla mna submisivna velmi a nevies ani formulovat jasne kde je problem... matka jeho povie ze sa mas uskromnit? a ona vie ze hladujete? a ze ti dava na tolko deti 100EUR na stravu? a v podsate ani byvanie nezabezpeci? z coho sa mas uskromnit?

Si dospela zena = zaloz si ucet, peniaze si tam daj a nemaj ich poskryvane, naopak, ked on pride domov tak tak ako on si chodil brat k tebe, chod si zobrat k nemu do penazenky, ... vidim, ze mi niekto berie peniaze, tak ich tam necham :DDD omg....
Nechaepm co je toto za vztah, nic o chlapovi nevies, kolko zaraba, kde dava peniaze, ja ma pin od kazdej chlapovej karty, pristup k jeho mobilu, bankingu.. a nie nemusela osm si pytat :D a to nemam s nim x deti... keby sa mi stalo ze nemama, vezmem kartu, alebo sa prihlasim do bankingu a poslem si... rovnako by som videla, keby boli podozrive pohyby, vela by sa minalo niekde... Nechapem na co cakas, s tym kolko mate deti sa neda nic spravit, uz proste len ty sa musis prebrat z letargickeho prezivania a tresnut doma do stola.. a bud ti ukaze ucty, peniaze kde su, zacne ti davat okrem tych 200eur na najom aj 500eur na stravu a rezivu mesacne, alebo nech pali do teplych krajin.

@simca06022011 😀 podarené

karolinakr
7. okt 2025
@simca06022011

@simca06022011 však toto, ona to nikdy nepochopi, dostalo sa jej už ostrejšich slov ona si len ide svoje čaka na štyroch a plače do mikrofónu
a ešte je možnosť, že nehovorí celú pravdu, preto nevie adekvatne odpovedať a robi akože stale tie iste chyby, pritom možno len čaka, kym je niekto pošle peniaze
ale v tej teme na štyroch sa pekne rozrozpravala, poradila som jej dobre, akurat jednym uchom dnu a druhym von takže tam škoda klavesnicu drať

mk22
8. okt 2025
@karolinakr

@simca06022011 však toto, ona to nikdy nepochopi, dostalo sa jej už ostrejšich slov ona si len ide svoje čaka na štyroch a plače do mikrofónu
a ešte je možnosť, že nehovorí celú pravdu, preto nevie adekvatne odpovedať a robi akože stale tie iste chyby, pritom možno len čaka, kym je niekto pošle peniaze
ale v tej teme na štyroch sa pekne rozrozpravala, poradila som jej dobre, akurat jednym uchom dnu a druhym von takže tam škoda klavesnicu drať

@karolinakr v téme na štyroch 😄😄😄

karolinakr
8. okt 2025
@mk22

@karolinakr v téme na štyroch 😄😄😄

@mk22 hodinu robí orál? mala by dostať medailu za najväčšiu výdrž

mk22
8. okt 2025
@karolinakr

@mk22 hodinu robí orál? mala by dostať medailu za najväčšiu výdrž

@karolinakr fuujjj ona písala ze mu ho musí postaviť a niekedy to trvá, a on zúri, ze je neschopná...

karolinakr
8. okt 2025
@mk22

@karolinakr fuujjj ona písala ze mu ho musí postaviť a niekedy to trvá, a on zúri, ze je neschopná...

Strana
z6