icon

Rodinné problémy švagrovcov

faks
15. feb 2020

Dobrý deň. Moja švagriná sa chce od odsťahovať od rodiny kvôli manželovi ale zároveň ostať v meste kvôli deťom. Neviem ako by som im mohol pomôcť lebo je mi ľúto ich detí a viem že keby odíde tak ich to veľmi zraní. Brat sa jej už nevenuje, doma sa zavre do pracovne a nerieši keď chce niekam ísť tak sa mu musia všetci prispôsobiť a stále myslí iba na seba.
Neviem čo by som mal spraviť ako by som mal bratovi otvoril oči lebo on si myslí že je všetko v poriadku. Viete mi poradiť ?

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
gelifil
15. feb 2020

rozpravat, rozpravat, rozpravat, prip. psycholog

sapetka
15. feb 2020

Najlepsie sa do toho nepliest

cormeum
15. feb 2020

@faks Možno to bude pre neho najlepším ponaučením, že odídu od neho.. lebo on je zrejme jak keby si hovoril ku kamenu. A možno ani to nie...možno o to mu ide...aby sa ich striasol...

faks
autor
15. feb 2020

@cormeum no práveže on nechce aby odišli a deti tiež nechcú

faks
autor
15. feb 2020

@perdulka7 no veď hej ale on si myslí že je to ok takto žiť

oli18
15. feb 2020

Tvoj brat je nedozrety na manzelstvo. Ak nechce, aby zena a deti od neho odisli, tak nech sa zacne spravat ako manzel a otec.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
cormeum
15. feb 2020

@faks Kebyže nechcel tak by mal snahu sa venovať rodine ale sám píšeš, že sa zavre a každý nech sa mu prispôsobuje. Deťom sa venuje?

faks
autor
15. feb 2020

@cormeum no ako tak ale keď niekam chce ísť tak hr br sa decko musí rozmysleť a manželke ani nepovie kam idú čo im má zbaliť

cormeum
15. feb 2020

@faks Jááááj no vieš...tak to je len tak "naoko", to on už len bude vydierať svoju ženu skrze deti. Preto sa snaží aspon sem tam premôcť, že s nimi dakde zájde a matka ani nevie kam???? Ty si iná povaha ako on...máš iné hodnoty...ale on............obávam sa, že na deti hrá hru, aby sa na neho viazali a chce ich manipulovať proti matke, zrejme práve preto aby ho neopustila. Ona to bude mať ťažké ale takto žiť...to musí byť trápenie pre nu.

miadi
15. feb 2020

Neries ich to je medzi nimi dvomi. Bratovy mozes akurat tak povedat svoj nazor. Ale on urcite od zeny pocul 100x co je problem a kde treba zmenu, Ked to nejde tak bude lepsie ked sa rozidu.

deti95060810
15. feb 2020

podľa toho aký máš s bratom vzťah...Niekto nemá rád keď sa mu pletú ostatní do života...😉

blondtana
15. feb 2020

Myslím si, že keď to počuje od svojej ženy, tak má pocit, že žena preháňa, keby to počul od tretej osoby, ešte od rodiny, čiže blízkej osoby, tak si myslím, že si to skôr vypočuje a dá si povedať. V každom prípade to treba skúsiť.

ujaju
16. feb 2020

Neviem či je dobré sa do tohto starať, niekedy človek chce pomôcť, lenže vyjde z toho ešte horšie :-/