Rodinné problémy švagrovcov
Dobrý deň. Moja švagriná sa chce od odsťahovať od rodiny kvôli manželovi ale zároveň ostať v meste kvôli deťom. Neviem ako by som im mohol pomôcť lebo je mi ľúto ich detí a viem že keby odíde tak ich to veľmi zraní. Brat sa jej už nevenuje, doma sa zavre do pracovne a nerieši keď chce niekam ísť tak sa mu musia všetci prispôsobiť a stále myslí iba na seba.
Neviem čo by som mal spraviť ako by som mal bratovi otvoril oči lebo on si myslí že je všetko v poriadku. Viete mi poradiť ?
rozpravat, rozpravat, rozpravat, prip. psycholog
Najlepsie sa do toho nepliest
Tvoj brat je nedozrety na manzelstvo. Ak nechce, aby zena a deti od neho odisli, tak nech sa zacne spravat ako manzel a otec.
@faks Jááááj no vieš...tak to je len tak "naoko", to on už len bude vydierať svoju ženu skrze deti. Preto sa snaží aspon sem tam premôcť, že s nimi dakde zájde a matka ani nevie kam???? Ty si iná povaha ako on...máš iné hodnoty...ale on............obávam sa, že na deti hrá hru, aby sa na neho viazali a chce ich manipulovať proti matke, zrejme práve preto aby ho neopustila. Ona to bude mať ťažké ale takto žiť...to musí byť trápenie pre nu.
Neries ich to je medzi nimi dvomi. Bratovy mozes akurat tak povedat svoj nazor. Ale on urcite od zeny pocul 100x co je problem a kde treba zmenu, Ked to nejde tak bude lepsie ked sa rozidu.
podľa toho aký máš s bratom vzťah...Niekto nemá rád keď sa mu pletú ostatní do života...😉
Myslím si, že keď to počuje od svojej ženy, tak má pocit, že žena preháňa, keby to počul od tretej osoby, ešte od rodiny, čiže blízkej osoby, tak si myslím, že si to skôr vypočuje a dá si povedať. V každom prípade to treba skúsiť.
Neviem či je dobré sa do tohto starať, niekedy človek chce pomôcť, lenže vyjde z toho ešte horšie :-/