icon

Rozchod a nepodpora od rodiny

22. jún 2025

Ahojte, rozišiel sa so mnou priateľ a som strašne smutná tak som prišla k rodičom, lebo kamošky sú preč a potrebovala som podporu a s našimi som sa o tom akurát tak pohádala, čakala som nejakú podporu a ešte mi mama nakoniec povedala, že jej rodicia po 18 pomaly ani nevedeli ze s niekym zije a nevedeli aké ma ona problémy. Pritom ja im hovorím tak 10% z celkoveho zivota…

mdse
22. jún 2025

To ma mrzí autorka❤️‍🩹. Rodičia podporu nedostávali a teraz ju nevedia dať vlastným deťom.

0silvia0
22. jún 2025

Asi nevedia akym sposobom ta podporit, tak ta takto slovne odohnali. No blbe, fakt.
Toto asi fakt najlepsie prebrat s kamoskou. Drzim palce, nech to preboli.

komplikovana
22. jún 2025

skus im povedat, ze ty nie si oni. Ty ich podporu potrebujes a oni sa na teba vykaslali. Ze boli takto vychovavani, neznamena, ze maju povinnost v tom pokracovat s vlastnymi detmi. To je im tak zatazko ta vypocut a robit spolocnost v pre teba tazkej situacii?

minenkaa
22. jún 2025

Akú chces podporu od rodičov,ako dlho ste boli spolu ,koľko máš rokov
Nie každého rozchod boli,možno to tak berú

domkakvet
22. jún 2025

Tvoji rodicia to jednak zrejme nevedia a jednak mozno nevedia co prezivas, lebo si este mlada a myslia si, ze na toho praveho mas este cas. Zabudni na rozchod a viac sa tym netrap.

malinovka333
23. jún 2025

Tak ty musis vediet aky mas vztah s mamou.ak si nic take nehovorite tak sa necudujem ze ta nepodporili.s kamoskami si mohla aj volat alebo im napisat ak su prec.