Rozchod a nepodpora od rodiny
Ahojte, rozišiel sa so mnou priateľ a som strašne smutná tak som prišla k rodičom, lebo kamošky sú preč a potrebovala som podporu a s našimi som sa o tom akurát tak pohádala, čakala som nejakú podporu a ešte mi mama nakoniec povedala, že jej rodicia po 18 pomaly ani nevedeli ze s niekym zije a nevedeli aké ma ona problémy. Pritom ja im hovorím tak 10% z celkoveho zivota…
Asi nevedia akym sposobom ta podporit, tak ta takto slovne odohnali. No blbe, fakt.
Toto asi fakt najlepsie prebrat s kamoskou. Drzim palce, nech to preboli.
skus im povedat, ze ty nie si oni. Ty ich podporu potrebujes a oni sa na teba vykaslali. Ze boli takto vychovavani, neznamena, ze maju povinnost v tom pokracovat s vlastnymi detmi. To je im tak zatazko ta vypocut a robit spolocnost v pre teba tazkej situacii?
Akú chces podporu od rodičov,ako dlho ste boli spolu ,koľko máš rokov
Nie každého rozchod boli,možno to tak berú
Tvoji rodicia to jednak zrejme nevedia a jednak mozno nevedia co prezivas, lebo si este mlada a myslia si, ze na toho praveho mas este cas. Zabudni na rozchod a viac sa tym netrap.
Tak ty musis vediet aky mas vztah s mamou.ak si nic take nehovorite tak sa necudujem ze ta nepodporili.s kamoskami si mohla aj volat alebo im napisat ak su prec.

To ma mrzí autorka❤️🩹. Rodičia podporu nedostávali a teraz ju nevedia dať vlastným deťom.