Rozchod s dokonalým človekom
Pred 7rokmi som si zacala so zenatym muzom. Ano,teraz ma odsudite,ale bolo to akoby sme boli pre seba stvoreni. On sa zenil velmi skoro,kvoli tomu ze manzelka otehotnela. V case ked sme sa spoznali,jeho syn mal 13rokov. Nejdem rozoberat co nasledovalo, bolo to velmi zlozite,nemohol sa hned rozviest kvoli scenam manzelky,ktora proti nemu huckala syna...peniazom,atd.skratka sa rozviedli az minuly rok,po chlapcovej 18ke,hoci maly vedel ze ma vztah so mnou,dokonca otca nakoniec kryl pred hysterickou matkou... Nas vztah tym vsetkym ale velmi utrpel,boli hadky,'milosrdne lzi', v casoch ked nevedel kam s konopi,ublizil aj mne. Vo mne rastol hnev... smutok,citila som sa miestami ako handra... nevedeli sme sa vzdy porozpravat,veci vyriesit,za tych 5rokov sme mali naozaj moznost byt spolu tu a tam zo dva dni parkrat do roka. Medzitym pred 4rokmi som zacala pracovat viac v zahranici,kde som stretla velmi dobreho cloveka, ona sa do mna aj zamiloval,no ja spatne teraz vidim ze s mojej strany to bolo len z akejsi unavenosti zo zloziteho vztahu,ze som sa nakoniec s nim dala dokopy. Povedala som si ze pojdem na veci s rozumom,dost bolo cakania na zenateho,ktoreho sice lubim ale v podstate sa len trapim. A tak sme s tym novym spoli zacali byvat,su to uz 3roky, je to sialene,taky navonok dokonaly vztah,takmer sa nehadame,ale sme od zaciatku ako manzelia po 20rokoch. Zadovazili sme si dve macky,tak sme taka divna sporiadana 'polorodinka'. On je velmi mierny,sporiadany,starostlivy,spolahlivy,niet mu co vytknut...jednoducho dokonaly 。 Ale ja som sa do neho dodnes nezamilovala,sex s nim mi takmer nic nehovori, a vyhybam sa mu, a on dokonca toleruje i to. Neviem co som si myslela,ze to casom nejak 'pride', a ze je dolezitejsia dovera, harmonia,nez sialena zalubenost. Ale teraz som tu a mna to stale taha k predoslemu,ktory sa medzicasom rozviedol,komunikujeme,aj sa pohadame, aj nas to k sebe sialene taha... uz aj vie ze kvoli nasim turbulenciam vo vztahu som si nasla iny kludny,nudny vztah,ale aj tak akoby obaja vieme ze mame byt spolu. Neviem ako to mojmu terajsiemu povedat,jeho rodina ma pozna,beru nas ako manzelov,... neviem ako sa odstahovat zo dna na den. Asi rozumom by som si mala vybrat jeho,ale neni to fer ked ho nemilujem a zrejme som ho nikdy nemilovala,no na druhej strane neviem ako zvladnem odist a vediet ze sa trapi,lebo to viem ze sa bude.😢 Nemozem tu predsa ostat preto,ze je to 'istota', ze viem ze on robi a urobi vsetko pre mna... prosim poradte,a .nehovorte mi ze som krava,to viem aj sama😂
@deti95060810 tak taku bozsku blbost som dlho necitala,prepac istit si vztah dietatok moze iba strelena zena a zlstokopka a veeeeelmi zufala zenska. Ved ked nic neciti k dotycnemu muzovi to tak ma zit cely zivot....ved to je nespravodlive aj voci partnerovi a ona ma tiez pravo milovat,ci staci ked by milovala iba dieta,lenze to za par rokov odrastie....nuz rada roka👍
@meilai Neviem, co ti radia ostatne, necitala som, ale pre mna je toto, ako keby som citala o sebe. Do urcitej miery. Tiez som sa po par sklamaniach dala ukecat na vztah "z rozumu". Mala som najuzasnejsieho muza, rozumneho, nenormalne ma posunul dopredu, zarabal dost vela, zili sme takmer od zaciatku vztahu spolu, vsetci nas brali, ze "uz navzdy". Bol proste presne ten dokonaly muz, ktoreho ked opustis, nikto to nepochopi. Boli sme spolu 4 roky a pocas tych 4 rokov sa mi viackrat stalo, ze som sa namotala na niekoho ineho, na niekoho, kde bola ta vasen, pritazlivost, energia! On o tim vedel a odpustal, aj napriek tomu, ze dal najavo ako velmi sa hneva a ze mu to ublizilo. Ja som sa velmi trapila, lebo som si myslela, ze mam vsetko a ze lepsieho muza uz nikdy nenajdem a ze preco toto robim. Ale min. rok v novembri som stretla niekoho, kto mi ukazal, ze je mozne byt s dobrym chlapom a zaroven v tom mat vasen, srdce a vsetko, co ku vztahu patri. V decembru sme sa velmi zblizili a sialene sme sa zamilovali. Ja som sa vsak koncom decembra stahovala so svojim partnerom do domu 100km od nasho mesta - planovali sme to pol roka. Vies si predstavit tie zmiesane pocity a komplikovanu situaciu. Trapila som sa este cely januar, ale nakoniec som sa rozhodla odist. Prijal to s pokojom a pochopenim. Ak nieco prezival, tak to prezival len vnutri, tak ako vsetko ostatne. Sucasny priatel sa v ten den rozisiel so svojom frajerkou (boli spolu 5 rokov). Odvtedy zijeme spolu, cakame babatko a buduci rok mame svadbu. Obaja sme najstastnejsi na svete a aj ked to bolo tazke, ani na sekundu nelutujem. Byvy si nasiel po chvilke novu partnerku a je stastny. Sme spolu velmi casto v kontakte, velakrat mi odvtedy s kadecim pomohol a proste...je to stale ten dobry chlap, ktory sa nevie na mna hnevat. Moja skusenost je uz nikdy neist do vztahu s rozumom. Ak ostanes s tymto a aj zabudnes nahodou na zenateho, raz pride niekto, kto ti ukradne srdce a budes opat celit tejto dileme. Vzdy do toho chod sedcom, ale zaroven musis vediet rozoznat, co ti ublizuje a co je pre teba dobre. Drzim palce, aby si sa spravne rozhodla a aby si bola stastna.
Z mojej skusenosti, s tym prvym to ukonci, akokolvek chces, ci uz rozluckovym sexom, alebo smskou. Ale urob hrubu ciaru za nim.
Podvadzal svoju zenu, namiesto toho valania sa s tebou v posteli mal riesit svoje manzelstvo.
Co sa tyka tvojho terajsieho vztahu, daj tomu pol roka. Ked sa odosobnis od toho prveho, aj tohto druheho budes vidiet v inom svetle.
A na zaver, bud s chlapom, ktory ta lubi viac, ako ty jeho. Ktory je chapavy, mily a pozorny. Takyto bude vsade aj v posteli, len mu musis dat sancu.
dakujem za vsetky nahlady,rady,aj konstruktivne aj ine🙂 ono je to naozaj skor o tom,ci zostanem s terajsim,teda ci zostanem vo vztahu kde iba dostavam,ale nedavam. niektore mi radite ze to mam brat,ale ja neviem ci viem zit tak ze on mna miluje viac. o tom druhom- jasne ze on sa javi tak trochu ako hajzlik,lahko sa niekomu hovori,co ako mal spravit, ze sa mal rozviest hned,alebo vyriesit vztah kde zas on stastny nebol a zostat nasilu...sak aj ja som to tak brala,ze MAL sa rozkyvat,ale teraz o 7rokov starsia vidim ze to nemal lahke. a ono uz ci to s nim skusim alebo nie,je asi vedlajsie,v tejto debate som si uvedomila ze najdpodstatnejsie je vyjasnit vztah ktory mam. a potom sa pohnut dalej...neviem,mozno som len potrebovala nadhlad niekoho cudzieho, mozno akesi rozhresenie ze mozem opustit aj pana dokonaleho 😀 kazdopadne dakujem vsetkym 🙏
@meilai Vzťah bez vášne a poriadneho sexu je o ničom, to si asi zistila aj sama. Si mladá a nemožeš žiť už teraz ako dochodkyna. Musíš to ukončiť, lebo sa nepohneš dalej. Či si znovu začať s tým rozvedeným, to je dilema, ale ked ťa to k nemu ťahá, tak to skús a uvidíš. Možno to nebude fungovať, možno áno. Ked neskúsiš, nezistíš. Možno si ozaj máte len niečo ukončiť a potom stretneš niekoho úplne iného, to my nevieme. Ale ja osobne si myslím, že ked tento o ničom vzťah ukončíš, tak sa to samo vykryštalizuje. Ber to tak, že mu síce ublížiš, ale zároven mu dáš možnosť nájsť si ženu, ktorá ho bude skutočne milovať. Srdcu nerozkážeš. 😉
@meilai ver tomu, ze ten tvoj sucasny taky dokonaly nie je. Keby on bol pre teba ten pravy tak by si vobec neuvazovala nad rozchodom. A ten tvoj zenaty - radsej sa nevyjadrim, u mna je to chrapun co hra na 2 strany - keby chcel tak by odisiel od rodiny kvoli tebe(ale nechce). Takze prasil na 2 strany a bol spokojny a 2 zeny urobil nestastnymi. Cize ani tohto"charaktera"by som si nevesala na krk, rozhodne hladaj niekoho noveho, vela stastia!
@deti95060810 haha to už je trošku extrém 🙂 az takého zlého som nemyslela 🙂 že mi jednu tresne a pohybuje sa na hrane zákona 🙂 to som tak skôr obrazne 🙂
@meilai presne ,je to o tom že občas sa treba pohádať
Nie každému to je jasné,niekomu vyhovuje ten kľudný a pokojný štýl života 🙂 dúfam že sa dobre rozhodneš
Ja som.velmi dlho a silno uvažovala či opustim toho dobrého kvôli novemu.bolo to ťažké ale nikdy som to neolutovala 😊😊 tak veľmi drzim palce aj tebe nech ti to vyjde a si spokojna 😄
@meilai rozidte sa....povedz mu,co citis...a bud si dajte pauzu a zistite,ci nieco u niektoreho vas "zablika".....alebo jednoducho zacnete obaja od zaciatku a pri niekom inom
ono,do vztahu sa neda ist iba s rozumom,ale ani bez neho....ani hlupo zalubena,ale ani nezalubena
myslim,ze dnesne moderne byvanie hned s niekym,kto nam je sympaticky akurat prinasa vela zmatku....
laska bud je alebo nie je...
akurat si treba niekedy v hlave utriedit,co chceme a ci vidime,co mame....a vazime si to
a ten rozchod by vam to pomohol zistit
niektore zeny potrebuju riadne nakopat od zivota,aby sa spamatali. moja rada:rozid sa s aktualnym,ved aj on si zasluzi,aby ho niekto rovnako oddane lubil. potom nech ti byvaly milenec spravi decko a vyprdne sa na teba.to este len zacne tuzba po harmonickom a kludnom zivote 🙂 niektore to totiz vyzadujete.sorry za uprimnost
@minutka no a by pozerala aka by bola hystericka zena.......😉
@maciatkolulu no tak si nečítala a čo teraz....ty si toho ešte asi veľa v živote nevidela nepočula....😝
ja viem o manž. kde sa zobrali po týždni známosti a žijú doteraz a to už majú dospelé deti - nie nebol to milionár, bol to obyčajný mladý muž s učňovkou....Manž. nie je len o vášnivej láske - tá časom prejde, ale hlavne o porozumení, spoločných plánoch, deťoch....
@deti95060810 jojoj, manzelstvo nie je o vasni, to je fakt, ale minimalne ma musi dotycny pritahovat, musim ho lubit, a citim k nemu nieco, vsakze.... A kazdopadne je najvacsia sprostost riesit akykolvek problem dietatom a ona problem ma....
@meilai nechaj toho dobráka, ktorého tri roky klameš, ísť vlastnou cestou, nech si aj chvíľu poplače ale nech si nakoniec nájde vzťah, v ktorom bude šťastný... Inak úprimne - nie je on nejak inak orientovaný a ty si len zásterka? Lebo žiť tri roky s niekým, kto ma nemiluje a vyhýba sa mi - to podľa mňa nikto nedá len tak bezdôvodne, to už aj keby bol zo začiatku neviem ako strašne do teba zamilovaný, tak už ho to muselo prejsť. Alebo tiež je chudák taký nejaký naivný, že čaká na zázrak, ako mnoho žien, napríklad aj ty... No každopádne úplne ok mi to nepríde ani z jeho strany...
A s tým "osudovým" 🙄 už nalož ako chceš - ťahajte to spolu v hádkach ešte 10 rokov, aby si si potom mohla trieskať hlavu o stenu, že najlepšie roky života si zahodila kvôli nejakej ilúzii...
Najlepšie by bolo vykašľať sa na obidvoch, chvíľu byť sama, vyčistiť si hlavu a nechať priestor niekomu normálnemu. Ale neviem, či vôbec o tejto možnosti uvažuješ, alebo silou mocou potrebuješ mať nejaký vzťah, hocijaký, aj nahovno, len nech má úd...
@meilai a s kym si bola tehotna?
https://www.modrykonik.sk/forum/antikoncepcia/60-dnovy-cyklus-po-vysadeni-hak-je-to-normalne/
a pritom si bola v tom case uz v zahranici.... hmmmm
https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy/ako-prebieha-operacia-cysty-a-jej-vplyv-na-babatko/
To je predsa sedem rokov, to si hned so zenacom otehotnela, to je z azie? 😀
@meilai Prečo si mladé milenky naivne myslia, že keď ženatý chlap kydá na manželku, ohovára ju, nadáva na ňu....že je to tak ako opisuje aj v skutočnosti? Ak sa ti chcel dostať do nohavičiek, natáral by hocičo, len aby sa tam dostal....Baby len tak všeobecne...držte sa od ženatých chlapov, lebo sa vám to vráti a príde ďalšia a mladšia a urobí vám to isté...bude sa vám to páčiť ? Určite nie 😂
@meilai cca pred 2 rokmi som bola vo velmi podobnej situacii, trvalo mi neskutocne dlho sa odhodlat a opustit cloveka, ktoreho som nelubila s tym, ze som plynule presla do vztahu s muzom o ktorom som bola presvedcena ze on je ten pravy a ze bez neho nedokazem zit (po 2 mesiacoch spolocneho zitia som pochopila, ze to bol jeden velky omyl a vyfantazirovana laska, ktora vzblkla z dovodu, ze sme nemohli byt spolu)....dostala som skvelu facku od zivota, cca rok som bola sama, dala si pokoj od vztahov a nakoniec sa dala dokopy s najlepsim priatelom, odvtedy som nonstop stastna....odporucam ti opustit sucasneho priatela (strata jeho aj tvojho casu), neriesit rozvedeneho (prilis vela bolesti z minulosti nenastartuje plnohodnotny a stastny vztah) a poohliadnut sa po niekom 3.......
vidim ze tu sa kazda debata musi zvrhnut na poriadne osocovanie a vykrikovanie hluposti...takze dakujem tym co mi poradili a vyvostatni.... asi sa dost nudite ked sa tu chodite ventilovat na ludoch,bez toho,aby ste poznali vsetky okolnosti. a ano,bola som tehotna v zahranici a potratila som,to bolo pred 10 rokmi,s uplne inym clovekom,uzavreta kapitola. co to ma stymto spolocne 😂
Boze,ist do vztahu bez lasky...to je hrozne!!!!
Vpodstate si zneuzila, ze bol do teba buchnuty.
A zneuzivas ho doteraz!
Naco si mu kazila zivot a davala mu nadeje,ked si dobre vedela ze ho nechces?
Zi a nechaj zit,sa vravi.
Odid od neho-on neni taky blby,ze neciti tvoju apatiu.
Ale nadej umiera posledna,mozno veri ze raz.
Vyloz karty na stol.
Akokolvek ho to teraz zasiahne,casom to predycha.
A ty mozes hladat svoje stastie niekde inde.
Inak aj ked nemate sex cadto,nedokazem si predstavit sexovat s niekym,koho nelubim a ani ma nepritahuje...to.musi byt otrasne.
A tvoj partner to iste dobre vie,ze sa premahas...ako to robis-zavries oci a predstavujes si ineho???nechapem...
Co sa tyka toho byvaleho,podla mna,kym to s nim neskusis,vzdy ta to k nemu bude tahat.mas ho v hlave uz prilis dlho a ked sa po takej dobe nevies odosobnit,treba to skusit.
Mozno vytriezves skor ako myslis,ale kym to neskusis,vzdy ta to bude prenasledovat.
Prepac za moj,snad prilis otvoreny nazor,ale jednoducho nerozumiem vztahom.bez lasky.
Svadby z rozumu boli vzdy len prezivanim,umieranim za ziva...
Zivot je len jeden.
Nenic ho sebe ani druhym.
milenky nemá žiadna žena rada, tak sa nečuduj, že ťa za to zvozili
najprv si uprac v sebe, čo v živote chceš a potom si hladaj chlapov, prvý je na normálny vzťah nevhodný, podvádzal manželku, ktorej sluboval vernosť a nemal ani tolko chochmesu sa s ňou rozviesť potom čo si našiel frajerku. Druhý je síce super, ale nehodíte sa k sebe, ak ho máš aspoň trochu rada, tak mu daj šancu, nech si nájde ženu s ktorou bude šťastný. A ty bud chvílu sama so sebou, zabudni na týchto dvoch a nájdi si zmysel života, záluby, cestovanie, robotu a po čase ťa stretne tvoj vyvolený
@meilai pozri mne je to jedno kedt a ako a s kym,len si pisala,ze si sa pred7.rokmi dala dokopy so zenatym a pritom si v tom.obdobi potratila.... A este k tomu v zahranici. Nakoniec je to jedno,len sa dlho chovas voci viacerym ludom.nefer a zivot vie vratit facky velmi. Takze by som sa asi snazila byt trochu viac fer.... Ale inak vela zien vie byt s muzom len tak so zistnosti,s rozumu,kvoli detom,tak kludne do toho,ideal je spravit si dieta.... Ach jaj.
Tvoje jednania a konania pripisujem obdobiu keď som mala 15 rokov..dobre som vyzerala a chalani sa na mňa len tak lepili..bolo mi jedno ženatý nezenaty..len aby som dostala to čo potrebujem..nuž ale popalila som sa veľmi v živote a aj karma sa namne vyhrala niekoľko rokov..a teraz to čo mám si neskutočne vážim..a som šťastne zadana 13 rokov..ani nemám v pláne ničiť to čo mám..aj keby sa okolo mňa točil Brad Pitt s pozláteným vtákom..takže len to tým chcel básnik povedať,že si nevyzreta a aj keď trpia v živote sa ti to škaredo vráti ..a musia sa popáliť ešte veľa krát aby si si uvedomila čo chceš a kde a s kým chceš zotrvať..taký je život holka
@oldman50plus waw, normalne ti musim dat like, vystihol si to dokonale
@meilai podla mna ani jedno ani druhe, clovek ma byt spokojny, Ty nie si spokojna ani v jednom z tych vztahom, Otazne je, ci nie si typ, ktory nebude spokojny v ziadnom vztahu, ale to nezistis, ked budes ostavat v tom, v ktorom si. Ja som uz pozeram na veci pragmaticky a pre mna ani jeden. Druhy vztah - jedna vec je kludny vztah, ale druha vec je nuda a sex o nicom, to bude coraz horsie. Ten prvy - niekedy sa toho udeje prilis vela, co je vas pripad. Inymi slovami rozbity pohar sa sice da zlepit, ale to nie je ono. Je tam sice vasen, ale prilis vela sa toho stalo a po vsetkom zostane stopa...Nech by ste sa niekedy snazili akokolvek, uz to nikdy nebude ono
ludia,vy ste poniektori fakt zlomyselni, ved ked vam dana tema nie je blizka,naco sa zapajat s tym ze teraz idete osocovat mna,a ludi o ktorych tu pisem. ved ani jedneho z nas nepoznate,ani vsetky okolnosti..iba pisete stereotypy o milenkach,ako prasil obe... a pritom ste tam vobec neboli,neviete ze boli aj roky kedy sme sa ani len nevideli,cisto kvoli tomu any bol akotak klud najma pre jeho syna aby sa vedel sustredit na skolu,nas sme 'odlozili' bokom doslova kym dospel,takze asi to nebolo o praseni... ale to je jedno,ja som hlupa ze si po nezaujaty nazor idem na modreho konika 😂 hned ako zistim ako si zablokovat ucet,idem nato 👍
@meilai prepac to je taka smiesna vyhovorka ze az,ale dobre kedze si naletela.... Ja mam taku skusenost,ze muz ked miluje a realne chce odist,tak sa zoberie a ide a nezastavia ho ziadne reci a vyhrazky,vzda sa majetku,penazi a ide a nie,ze caka do 18tky to som sa fakt zasmiala. A co sa v tej 18tke akoze zmenilo....ale dobre. To je fuk a najma ked sa jedna o niekoho z azie,vsakze😉
@deti95060810 preco by mal by homosexuál???len preto,že nepotrebuje t*tkat ako ten tvoj? Je iks mužov v zrelom veku 45+ ,ktorí si svoje už odtriasli a vôbec sa nehanbia priznat k nezaujmu o sex z roznych dôvodov,jeden sa hrdo hlási k impotencii,ale vsetci maju jedno spolocne.užívajú si kazde nové ráno,cestujú po svete a nepoznajú nudu domácu.

@meilai len tolko ti poviem a to z vlastnej skusenosti, kebyze ta dotycny zenaty muz naozaj miloval,tak by sa hned a bez rozmyslania rozviedol,urobil by vsetko preto,aby bol s tebou a nezadrzali by ho ani peniaze a ani "hystericka" manzelka.... A po tolkych rokoch no ja neviem a celkovo sinzacinat zivot s clovekom,ktoreho nemilujem a sex len z povinnosti je riadne svinstvo z tvojej strany,kebyze si trochu fer,tak od neho odides a ci si zacnes novy zivot s niekym to ukaze cas....