icon

Rozchod s dokonalým človekom

meilai
12. aug 2017

Pred 7rokmi som si zacala so zenatym muzom. Ano,teraz ma odsudite,ale bolo to akoby sme boli pre seba stvoreni. On sa zenil velmi skoro,kvoli tomu ze manzelka otehotnela. V case ked sme sa spoznali,jeho syn mal 13rokov. Nejdem rozoberat co nasledovalo, bolo to velmi zlozite,nemohol sa hned rozviest kvoli scenam manzelky,ktora proti nemu huckala syna...peniazom,atd.skratka sa rozviedli az minuly rok,po chlapcovej 18ke,hoci maly vedel ze ma vztah so mnou,dokonca otca nakoniec kryl pred hysterickou matkou... Nas vztah tym vsetkym ale velmi utrpel,boli hadky,'milosrdne lzi', v casoch ked nevedel kam s konopi,ublizil aj mne. Vo mne rastol hnev... smutok,citila som sa miestami ako handra... nevedeli sme sa vzdy porozpravat,veci vyriesit,za tych 5rokov sme mali naozaj moznost byt spolu tu a tam zo dva dni parkrat do roka. Medzitym pred 4rokmi som zacala pracovat viac v zahranici,kde som stretla velmi dobreho cloveka, ona sa do mna aj zamiloval,no ja spatne teraz vidim ze s mojej strany to bolo len z akejsi unavenosti zo zloziteho vztahu,ze som sa nakoniec s nim dala dokopy. Povedala som si ze pojdem na veci s rozumom,dost bolo cakania na zenateho,ktoreho sice lubim ale v podstate sa len trapim. A tak sme s tym novym spoli zacali byvat,su to uz 3roky, je to sialene,taky navonok dokonaly vztah,takmer sa nehadame,ale sme od zaciatku ako manzelia po 20rokoch. Zadovazili sme si dve macky,tak sme taka divna sporiadana 'polorodinka'. On je velmi mierny,sporiadany,starostlivy,spolahlivy,niet mu co vytknut...jednoducho dokonaly 。 Ale ja som sa do neho dodnes nezamilovala,sex s nim mi takmer nic nehovori, a vyhybam sa mu, a on dokonca toleruje i to. Neviem co som si myslela,ze to casom nejak 'pride', a ze je dolezitejsia dovera, harmonia,nez sialena zalubenost. Ale teraz som tu a mna to stale taha k predoslemu,ktory sa medzicasom rozviedol,komunikujeme,aj sa pohadame, aj nas to k sebe sialene taha... uz aj vie ze kvoli nasim turbulenciam vo vztahu som si nasla iny kludny,nudny vztah,ale aj tak akoby obaja vieme ze mame byt spolu. Neviem ako to mojmu terajsiemu povedat,jeho rodina ma pozna,beru nas ako manzelov,... neviem ako sa odstahovat zo dna na den. Asi rozumom by som si mala vybrat jeho,ale neni to fer ked ho nemilujem a zrejme som ho nikdy nemilovala,no na druhej strane neviem ako zvladnem odist a vediet ze sa trapi,lebo to viem ze sa bude.😢 Nemozem tu predsa ostat preto,ze je to 'istota', ze viem ze on robi a urobi vsetko pre mna... prosim poradte,a .nehovorte mi ze som krava,to viem aj sama😂

mircalla
12. aug 2017

@meilai ja by som ten druhy vztah ukoncila. jednak kvoli nemu, zbytocne o oberas o roky zivota, ale najma kvoli sebe. Co moze byt horsie ako vztah, kde sa nudis? Vobec ta nesudim, na niektorym komentaroch sa fakt musim bavit (akoby si niektore zeny nechceli pripustit, ze rozpadom ci nefukcnostou vztahu su predovsetkych oni dvaja a nie nejaka zla teta = milenka, ktora ho znici), to je uz len nasledok

meilai
autor
12. aug 2017

@maciatkolulu vy co mate s tou aziou?

oldman50plus
12. aug 2017

@katarinapekna moja pekná, muži sa k nezáujmu o sex priznajú len ak:
1/ už nemôžu
2/ nemajú s kým
Dobrý sex rozhodne umocňuje užívanie si každého nového rána a cestovanie. A keď je ten deň mizerný a nemôžeš nikam, aspoň máš spomienku čo ťa hreje 😎

meilai
autor
12. aug 2017

gratulujem vam vsetkym,co si zivotmi plavate bez zlych rozhodnuti,a vsetko robite vzdy spravne a dokonale,ze sa potom citite takto opravneni posudzovat rozhodnutia inych.

mircalla
12. aug 2017

@meilai ja som urobila vela zlych rozhodnuti. Ale 2 krat som sa ocitla vo vztahu, kde som sa nudila jak pes (obaja mi boli ochotni zniest modre z neba, ale bohuzial som sa nudila) - nastastie som mala dost rozumu, aby som po par tyzdnoch z tych vztahoch vyplavala. Nejako som si chvilu nahovarala, ze sa to zlepsi, ale co sa zacne zle, sa uz vacsinou nema kam zlepsovat.

mandala77
12. aug 2017

@meilai Ty si sa neodpútala od toho prvého. Namiesto toho si išla do vzťahu s druhým, ktorého si ani nemilovala. Ak by si ten prvý vzťah mala v sebe vyriešený, s týmto by si sa rozišla (lebo máš aké také svedomie v sebe) a na toho prvého si nespomenula. Ale Ty tak po ňom túžiš, tá príťažlivosť, tie sny, čo si mala v hlave a nikdy sa reálnymi nestali.
Mne príde, že sa ešte veľmi v živote popáliš.
Si urazená z komentárov, ale čo čakáš, možno budeš potrebovať lekciu od života, aby si raz bola v situácii, že muž má milenku, keď nedokážeš pochopiť ženu, ktorá v takej situácii bola a ešte máš taký povýšenecký postoj voči nej.
Keď si už založila takúto diskusiu, ktorá bude pre ženy istým spôsobom citlivejšia, hádam musíš odhadnúť dopredu seba, či dokážeš zvládnuť komentáre, ktoré Ti nebudú príjemné.

maciatkolulu
12. aug 2017

@meilai ja nic, ale ty si tam este v marci 2017 bola....
https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy/ako-prebieha-operacia-cysty-a-jej-vplyv-na-babatko/
to si stihla tam byt tehotna, potom prist a rychlo novy vztah so zenatym.....no dobre, ved kazdy sme nejaky, ale ti poviem, ze fuuuu, nechcela by som byt v tvojej kozi, ja totizto viem, ze zivot nam vsetko vrati.... drzim palce, aby si uz nikomu v zivote neublizila

iguaza
12. aug 2017

@maciatkolulu Citala som niekde, ze si bola v pozicii milenky ty sama, ci sa mi to mari? Ci si myslis, ze ta dotycna sa necitila ublizena? Asi hej...
Cize je to o uhle pohladu.

katarinapekna
12. aug 2017

@oldman50plus pochopis iba vtedy,keď si prestanes na sklonku tvojej jesene života niečo dokazovať! Pre mňa nie je hrdina ten,čo súloži do stovky,ale ten,ktorý v istom veku nájde hlbsi rozmer života neumocnovany touto pubertalnou plytcinou. Pani sukajuci v 50 sú mi na smiech.

alex49
12. aug 2017

aj keby bol od ženy na tisíc kilometrov a vôbec sa nestretávali, proste bol ženatý a bola si jeho milenka, neviem čo sa na to ofukuješ, je to tak. Ludia robia zlé rozhodnutia, ale teraz sa môžeš rozhodnúť správne, aspoň pre teba. Máš tri možnosti:
1. ostane to tak ako teraz, budeš žiť v nefunkčnom vzťahu a potajme snívať o exovi
2. odídeš od súčasného a dáš sa dokopy z exom
3. vykašleš sa na oboch
Je len na tebe ako sa rozhodneš, nám je to srdečne jedno, ty so svojim rozhodnutím budeš žiť.

sasa1310
12. aug 2017

@meilai to fakt rozmýšľaš nad tým, že by si chcela do budúcna chlapa, ktorý bez problémov podvádzal svoju manželku?

mircalla
12. aug 2017

@oldman50plus poznam dost muzov-kamaratov (mam uz dost blizko k tomu veku), ktori si to v pohode priznaju. a pritom v mladosti boli ine cisla....dokonca su v mnohych pripadoch stale atraktivni, ale ich to uz skratka nebavi. podla mna je to normalny vyvoj, maloktory chlap je v 50 posadnuty sexom

katarinapekna
12. aug 2017

@sasa1310 veď to robi kazdy😀 len malo vieš😀

maciatkolulu
12. aug 2017

@iguaza ktora dotycna, nejako nerozumiem... Ale nakoniec je to fakt jedno, totizto ona ublizuje teraz opat dalsiemu nevinnemu cloveku a vlastne aj sama sebe

deti95060810
12. aug 2017

@katarinapekna netáraj, nie každý....Môj mm chodí len do roboty a domov - závodným autobusom ....
môj otec tak isto nikdy nebol mame neverný, najstarší brat tak isto....tak netáraj že každý....

oldman50plus
12. aug 2017

@katarinapekna @katarinapekna vieš, ja si to proste užívam, partnerka vyzerá že tiež a je mi ľúto že tento pôžitok si buď nikdy nepoznala, alebo tak predčasne o túto schopnosť alebo vhodného partnera prišla.
@mircalla to sú tí ktorí nemôžu alebo nemajú s kým. Myslíš že tí čo majú sex (rozhodne nie tak často ako v mladosti to je samozrejmé) sú ním posadnutí? Pozri, ak muž stratí o sex záujem tak od toho momentu nemôže, my nemôžeme počítať muchy na plafóne a pretrpieť to, my musíme do toho byť pozitívne zaangažovaní 🙂.

mircalla
12. aug 2017

@deti95060810 Nie kazdy. Faktom je (teraz mnohe pohorsim), ale muz uz len vo svojej podstate nie je stvoreny k vernosti. Bohuzial je to tak.
Zahnut vie az mu, ktory je vo vztahu spokojny. Muzi oddeluju sex od lasky a uvazuju uplne inak ako my. Som len realista

osky
12. aug 2017

@katarinapekna
????????
Odklon od temy ale mozem prosim ta vediet preco???
Sex patri k zivotu.je nielen na plodenie ale i na potesenie.odburanie stresu a pod.
Ked sa dvaja miluju,nie je to len o hladkani....postupom minut dojde aj k sexu.
Samozrejme hovorim o monogamnom sexe so stalym partnerom.
Akoze chlap po 50tke uz nema pravo po tejto stranke zit?
Chcem sa len uistit ci to o par rokov mam brat ako daku uchylku ked ma moj muz o to poziada 😁😂
Ach jo....
Ja prave myslim ze v tomto veku nielen muzi ale i zeny mozu nabrat 2.dych.
Väcsinou su uz deti odtastene,niekedy aj osamostatnene.neriesia sa hpoteky a tak.
Konecne si mozu uzivat zivot spolu.
A k tomu patri aj dobry sex.
Neviem.
Ja osobne sa v 50-tke na odchod do celibatu nechystam.tak moj bude mat co robit....
To bude smiechu😅

mircalla
12. aug 2017

@oldman50plus Co tym myslis, ze nemaju s kym? napriklad s partnerkou? len to nepotrebuju robit x krat tyzdenne ako kedysi...Nechcem povedat, ze nemaju sex. Akurat, ho uz nemaju potrebu ani vydrz ho mat tak casto. Na to su dokonca statistiky

deti95060810
12. aug 2017

@mircalla presne tak - nie každý....

mircalla
12. aug 2017

@deti95060810 Slovo kazdy nemam rada, hovori sa tomu zovseobecnovanie. Suhlasim s nazorom, ze su aj verni muzi, na druhej strane maju ovela vacsie predpoklady ci skony k nevere ako my

bonovka
12. aug 2017

@mircalla ja by som takto nezovseobecnovala..poznam muzov po 50ke,ktorych sexualny apetit nejako vyrazne vekom neklesol a nie,nek*rvia sa..normalne monogamne a zdrave manzelstvo so vsetkym,co k tomu patri..ako napisala @osky ..prave v tomto veku to moze mat caro ako zamlada..ziadne polnocne prepady malych deti s horuckou ci bolestou bruska,nie ako my..potichu a nie hocikedy,v hociktorej izbe,zamkynat sa pred detmi,aby ani nahodou nevosli v tom najlepsom.. 🙂) velakrat rychlovka len zato,ze si konecne ukradneme aspon par minut len pre seba..my sa doma nemame poriadne ani kedy porozpravat,nie este si uzit predohru a akt samotny.. 😀 zas ked ma niekto rad sex,neznamena to hned,ze nahana vsetko, co sa pohne,do postele..
A este mi neda nereagovat na osocovanie zenaca....ja si ho teraz tak trochu zastanem..nevidela by som to tak cierne,ze na vztah je nevhodny,lebo podvadzal zenu..nikto nevieme,co za tym bolo a ake dovody ho drzali v rodine..nezili sme s nimi..kolko rozvedenych kvoli nevere naslo svoje stastie po rozvode a usadili sa,nie jeden sa druhykrat ozenil a su spokojni,stastni..to,ze mu to nevyslo s prvou zenou,neznamena,ze uz to nevyjde nikdy s nikym..potom by to znamenalo,ze kazdy,kto kedy v zivote zahol jednemu partnerovi,je na dalsi vztah nevhodny..ved pri takomto pravidle by ludstvo vymrelo.. 🙂 akurat si nemyslim,ze tou jeho zivotnou partnerkou bude autorka temy..ale na to musi prist sama..

sasa1310
12. aug 2017

@katarinapekna hm, tak to ti fakt nezávidím, že veríš tomu, že každý. Ja poznám xy chlapov, ktorí sú verní. Jedného mám doma. A viem to na 100 %, aby si zasa nemala potrebu písať, že nemôžem vedieť.

cervenaruza123
12. aug 2017

@meilai Dolezite je uvedomit si, ze sialena zamilovanost vacsinou aj tak trva len kratko, ked uz vztah zacne. Kazdy vztah casom trochu znudnie a laska, to nie je zamilovanost, laska je nieco viac, je viac "nudna", ale je hlboka, nie je povrchna, ako zamilovanost, ked sa clovek dokaze zamilovat do hocikoho. Tak ci tak, nikto si nezasluzi, aby s nim bol niekto, kto si hoci len mysli, ze miluje ineho a mysli casto na toho ineho. V kazdom vztahu aspon nejaka ta iskra musi byt, nejaka pritazlivost. Len ty vies co presne citis k jednemu a k druhemu. Kazde rozhodnutie mozes raz lutovat, aj ked ostanes a stale budes mysliet na to, ake by to bolo keby a budes si mozno nahovarat, ze je tvoj "manzel" horsi ako je, lebo toho druheho mas mozno len zidealizovaneho. Ale mozno od neho odides a zistis, ze pri tom druhom to je este horsie, mozno nejaka vasen tam bude, ale ostatne ti bude vadit a mozno aj ta vasen casom opadne, ale cesty spat uz nebude. Tak ci tak, ak sa rozhodnes, musis si za tym stat aj sama pred sebou a neobzerat sa dozadu. Ak s nim ostanes, nemysli na nieco, co si myslis, ze si mohla mat a mozno to nie je pravda, moze ti to pokazit vztah viac ako cokolvek ine. A ak odides, musis ratat s tym, ze to nevyjde a potom budes musiet hladat este niekoho tretieho. Zial, len ty vies co presne citis, co si s ktorym z nich zazila, len ty v srdci citis, ako je to spravne, aj ked si to mozno nechces pripustit.

oldman50plus
12. aug 2017

@mircalla Povedzme partnerka je chorá, stratila záujem alebo zomrela. Vieš, ak máš povedzme 70 a nejaké zdravotné problémy tak už nie je tak ľahké nájsť primeranú dámu na sex, takú aby si za to nemusel platiť alebo nevyzeral ako posadnutý.
Sex sa samozrejme vyvíja a skoro nikto ho nemá tak často na staré kolená ako v mladosti (budem jednou z mála výnimiek ale nie preto že mám ho na staré kolená často ale že v mladších rokoch som mal podstatne zriedkavejšie ako som chcel). Frekvencia klesá a už to nie je olympiáda typu "aj takto by sa to dalo ak nás ten luster udrží", je v tom viac dotykov a maznania, nie je tam ten tlak ak si už 2 dni sex nemal.
Ako povedala @osky už ale nemáš tie existenčné problémy ako si mal, nemusíš sa schovávať pred deťmi, máš kľud, celkom v pohode sa to dá užiť kým zdravie slúži.

katarinapekna
12. aug 2017

@osky jak je komu libo....ja si to predstavit neviem a to mám do 50 hodne ďaleko...predstava

Natriasajucich sa dvoch obstaroznych ludi so zosuverenymi telami.,sedinami či holou hlavou mi pride tragikomicka...fuj😀to nech si radšej vylozia nohy pred tv alebo na plazi na bali a uzivaju bez trapnosti dobru večeru

maciatkolulu
12. aug 2017

@katarinapekna do prdelky, ty musis byt strasna pu.a 😀

oldman50plus
12. aug 2017

@katarinapekna Podľa teba kedy a na základe akých kritérií treba so sexom prestať?
Koľko šedivých vlasov, vrások ešte môže byť a koľko je už priveľa?

bluka2
12. aug 2017

@katarinapekna Mne sa nahodou predstava zosuverenych tiel pri sexe paci, zavana to peknym a spokojnym zivotom a urcite aj dlhsim - sex posilnuje srdce, prospieva zilam a ma kopec zdravotnych benefitov. Takze radsej ako krmit si gagory na Bali - 1 sex per day, keep the doctor away... 😉

bluka2
12. aug 2017

@oldman50plus Vytrhni si sedivy vlas a mozes ist v klude sexovat!