icon

Rozchod s dokonalým človekom

meilai
12. aug 2017

Pred 7rokmi som si zacala so zenatym muzom. Ano,teraz ma odsudite,ale bolo to akoby sme boli pre seba stvoreni. On sa zenil velmi skoro,kvoli tomu ze manzelka otehotnela. V case ked sme sa spoznali,jeho syn mal 13rokov. Nejdem rozoberat co nasledovalo, bolo to velmi zlozite,nemohol sa hned rozviest kvoli scenam manzelky,ktora proti nemu huckala syna...peniazom,atd.skratka sa rozviedli az minuly rok,po chlapcovej 18ke,hoci maly vedel ze ma vztah so mnou,dokonca otca nakoniec kryl pred hysterickou matkou... Nas vztah tym vsetkym ale velmi utrpel,boli hadky,'milosrdne lzi', v casoch ked nevedel kam s konopi,ublizil aj mne. Vo mne rastol hnev... smutok,citila som sa miestami ako handra... nevedeli sme sa vzdy porozpravat,veci vyriesit,za tych 5rokov sme mali naozaj moznost byt spolu tu a tam zo dva dni parkrat do roka. Medzitym pred 4rokmi som zacala pracovat viac v zahranici,kde som stretla velmi dobreho cloveka, ona sa do mna aj zamiloval,no ja spatne teraz vidim ze s mojej strany to bolo len z akejsi unavenosti zo zloziteho vztahu,ze som sa nakoniec s nim dala dokopy. Povedala som si ze pojdem na veci s rozumom,dost bolo cakania na zenateho,ktoreho sice lubim ale v podstate sa len trapim. A tak sme s tym novym spoli zacali byvat,su to uz 3roky, je to sialene,taky navonok dokonaly vztah,takmer sa nehadame,ale sme od zaciatku ako manzelia po 20rokoch. Zadovazili sme si dve macky,tak sme taka divna sporiadana 'polorodinka'. On je velmi mierny,sporiadany,starostlivy,spolahlivy,niet mu co vytknut...jednoducho dokonaly 。 Ale ja som sa do neho dodnes nezamilovala,sex s nim mi takmer nic nehovori, a vyhybam sa mu, a on dokonca toleruje i to. Neviem co som si myslela,ze to casom nejak 'pride', a ze je dolezitejsia dovera, harmonia,nez sialena zalubenost. Ale teraz som tu a mna to stale taha k predoslemu,ktory sa medzicasom rozviedol,komunikujeme,aj sa pohadame, aj nas to k sebe sialene taha... uz aj vie ze kvoli nasim turbulenciam vo vztahu som si nasla iny kludny,nudny vztah,ale aj tak akoby obaja vieme ze mame byt spolu. Neviem ako to mojmu terajsiemu povedat,jeho rodina ma pozna,beru nas ako manzelov,... neviem ako sa odstahovat zo dna na den. Asi rozumom by som si mala vybrat jeho,ale neni to fer ked ho nemilujem a zrejme som ho nikdy nemilovala,no na druhej strane neviem ako zvladnem odist a vediet ze sa trapi,lebo to viem ze sa bude.😢 Nemozem tu predsa ostat preto,ze je to 'istota', ze viem ze on robi a urobi vsetko pre mna... prosim poradte,a .nehovorte mi ze som krava,to viem aj sama😂

oldman50plus
12. aug 2017

@bluka2 Pokiaľ by som si vytrhol všetky šedivé tak budem mať plešinu ☹

bonovka
12. aug 2017

@katarinapekna teraz som sa strasne zasmiala.. 😀 poznam manzelsky par,ktory ma blizsie k 60ke ako k 50ke a obaja postavu,za ktoru by dvadsiatky a dvadsiatnici vrazdili,zenska je udrziavanejsia ako modelky po tridsiatke a to odrodila pat deti.. a chlapik ma namiesto zosuverenej koze a pivneho sudka kachlicky na bruchu a kondicku lepsiu ako gymnazisti v tretom rocniku.. ;)
Vazne si myslis,ze Tvoji rodicia prestali sexovat v momente,ked Ta splodili?? 😀 rada by som si pozrela Tvoj prispevok na tuto temu,ked budes mat Ty 50.. 🙂 ci to budes tiez vidiet ako "fuj"..

oldman50plus
12. aug 2017

@bonovka ona tu verejne proklamuje dávno že už nesexuje a ani by nechcela...

bonovka
12. aug 2017

@oldman50plus je frigidna?

mircalla
12. aug 2017

@bonovka môže byť, mne je to dosť jedno, mužov mám niekde v suteréne záujmov

unctadorg
12. aug 2017

Nekaz mu zivot.

cecilia68
12. aug 2017

@meilai A ty sa čuduješ? Načala si tému, ako spávaš so ženatým chlapom. Myslím, že ani jednej sa to moc nepáči☹

osky
12. aug 2017

@katarinapekna
Obstaroznych???!!!!
Jezkovi voci.
Ok.ja nema este 40,moj muz nema este 50....
Napriek tomu si viem velmi dobre oredstavit ze ked ich aj dovrsi,ja budem v plnom rozkvete-a kedze sa sazime o deti tak hold,budeme musiet ponatriasat aj tie nase obstarozne telicka 😂😂😂😂😂

Ach jo.
Dievca moje.
Bud nemas s kym a tak mas komplexy,chyba ti to.
Alebo si este nezazila dobry sex.
Ked to neklape v posteli,väcsinou to neklape nikde...
Ked to vsak v posteli klape,pravdepodobne to bude na dlhsie ako do 50tky.
Nehovorim ze to musi byt 4xza den,ale tak normalny zdravy sport...
Naco chodit behat do uprsaneho dna ked sa to da aj inak-napr...
Ok.to bol for.

marlenka222
12. aug 2017

Dokonaly muz neexistuje. Ked s nim super vychadzas, bez hadok scen atd nie je inak orientovany?

lienocka73
12. aug 2017

Ja len toľko k tomu...tomu prvému si rozvrátila rodinu...tak by si sa nemala na neho vykašlať...keby nie teba, mohol byť ženatý. Či keď náhodou stretneš ďalšieho ženáča, rozbiješ mu rodinu a aj toho pošleš k vode?

oli18
12. aug 2017

@katarinapekna ty musíš byť ešte v pubertálnom veku, ak nemáš vedomosti o intímnom živote päťdesiatročných. Ak si niečo o tom prečítaš tu, na nete, možno nebudeš tu písať názory na smiech. Nezabudni si potom v päťdesiatke zmeniť nick na "katarinaskaredá" 🙂

osky
12. aug 2017

@oli18 som sa pocikala na tom novom nicku...😂

sasa1310
12. aug 2017

@oldman50plus a potom chodí slintať na net 🙂

mircalla
12. aug 2017

@lienocka73 akoze nehnevaj sa - toto su nazory, keby nie teba, mohol byt zenaty? to myslis uplne vazne?! akoze nie som za neveru, neobranujem milenky, ale toto kratkozrake videnie - v prvom rade - zenaty bol ten chlap a mysliet na to mal ten chlap, takze keby nie ona, je to ina. okrem toho milujuci muz, ktory ma v manzelstve vsetko v poriadku a manzelstvo funguje milenky neriesi, pokial to nie je notoricky suknickar (aj taki su)
Mna ked chlap podviedol, som neriesila vobec milenku, ani ju neobvinovala, ale partnera a celkovo preco sa to stalo

Toto je take typicke konikovske, vsetky sa bojite, ze vam nejaka milenka zoberie manzela, a manzel pomaly je nevinna obet dakej svine

mircalla
12. aug 2017

Akoze pridu mi to take malomestiacky nazor bez sirsich suvislosti, ako mozes vediet, ze by bol este zenaty, taku blbost som uz davno necitala, ich vztah mohol krachnut aj bez milenky. Toto mi pripada, ze chudak chlap - smola, bol v zlom case na zlom mieste, inak by bolo vsetko ok.

katarinamarkova
12. aug 2017

@meilai
- 5 rokov si chodila so ženatým mužom, ktorý ťa 5 rokov pred manželkou zatlkal...
- v časoch keď nevedel ,, kam s konopi,, ublížil aj tebe
- ,,za tých 5rokov sme mali naozaj moznost byt spolu tu a tam zo dva dni parkrat do roka,,

tebe fakt nezaplo za tých 5 rokov, že to žiadny vzťah NEBOL?, že si bola len jeho milenkou 2x do roka? Fakt si to nevidela a nevidíš ani teraz???

hlavne že vás to k sebe hrozne moc ťahá....moja, to by bol s tebou každý deň, nie 2x do roka!!!!
a rozviedol by sa ok, nie hneď, do pol roka, rok by mu to možno trvalo.
a nezatajoval by ťa pred manželkou.
a....ach jaj.....čo dodať....

juliet86
13. aug 2017

a henten ex zenaty chce s tebou dieta? a sucasny s tebou chce dieta? podla mna mas ex zidealizovaneho ... davam tomu rok spoluzitia kym sa ti otvoria oci... ja nemam pochopenie pre ludi co si zacnu so zadanymi... je to hanba. nerozumiem aku maju sebahodnotu ze sa nehanbia... co dobre vas vztah priniesol? tebe jemu jeho synovi ci manzelke? stalo tych par dni vzrusenia za vsetko to napatie? co ak nikdy nebudes mat deti lebo si sa s nim tolko rokov zasierala? nebola ti hanba? asi nebol ten pravy ked mal manzelku a dieta. a manzelka neotehotnela otehotneli spolu. a chudak syn a tie stresy co z toho doma mal.... neviem. prajem ti ak si vnutorne vyrastla nech si zvladnes nezistnymi cinmi a sebaobetovanim ocistit karmu. . . vo ak tvoj ex zenaty si najde niekoho kym sa ty rozhybes? budes si v 33ke hladat pana cislo tri?

maciatkolulu
13. aug 2017

@juliet86 a mas pochopenie pre zenatych co si zacnu s inou?

bonovka
13. aug 2017

Ja by som strasne chcela vidiet tych,co sa ohanaju karmou,ci su vazne taki dokonali a bezchybni,ze bez mihnutia oka a s cistym svedomim mozu inych sudit,karhat,ukazovat prstom,hadzat kamenom.. ;)
A hladat v 33ke pana cislo 3 mi nepride ako zivotna tragedia,nebola by ani prva,ani posledna.nikde nie je napisane,kedy a ani ze vobec musime vsetci najst,co hladame.niekto najde v dvadsiatke,niekto este skor,niekto ovela neskor,niekto nikdy..

juliet86
13. aug 2017

@maciatkolulu takisto nie. ja to beriem ako fifty fifty zalezitost. kazdopadne ak si niekto vybral partnera s ktorym to ma tazke ma akusi vyhovorku sam pred sebou, ze hlada unik z nefunkcneho vztahu, ale ked je niekto single a moze si vybrat z celeho spektra nezadanych ludi a vyberie si zadaneho tak to je divne a nerozumiem ich logike a sebaucte. ale vina je na oboch stranach. ten co je zadany ma dat vsetkuenergiu do zachrany a opravy vztahu ktory je v krize ak to nejde, tak ten vztah ukoncit a s cistym stitom si hladat dalej.

bonovka
13. aug 2017

@juliet86 mozme Ti len zavidiet,ak Ti este zivot nepostavil do cesty situaciu,kedy idu do certa vsetky zasady,lebo ani jedna z nich nie je uplatnitelna..nic nie je len cierne,alebo len biele..nemozes vediet,kolko investoval do povodneho vztahu a preco v nom zostaval,ked uz riesil nieco ine niekde inde..co za tym bolo,preco sa rozhodoval tak,ako sa rozhodoval..aj keby to manzelstvo bol ukoncil,bol by hajzel,lebo tam bolo dieta a on opustil rodinu..ked zostal,aj tak zle,lebo mal popritom inu..bez ohladu na funkcnost manzelstva a na to ci jeho zena bola, alebo nebola dobrou partnerkou..vzdy by z toho vysiel ako ch*j..vzdy by sa nasiel niekto,kto by ho sudil..pritom povedzme si rovno,nevieme nic o nom ani o jeho zivote..

juliet86
13. aug 2017

@bonovka je velmi takze sa s niekym rozviest. A mam uctu pre ludi ktori to daju bez bokoviek. Vychadzam zo seba. Ak by som podviedla/podvadzala svojho muza tak by som sa za seba hanbila. Ak by moj muz ma uz nemiloval a chcel byt s niekym inym tak by som od neho povazovala za fer odstahovat sa podat o rozvod a vlacit sa potom s kym chce. Ked sa spolocni znami prekecnu o svojich bokovkach je mi luto ich zien a radsej s nimi prerusim kontakty. Ak ja by som bola podvadzana a kamarati vedia tak chcem ist od muza v momente prec a ak on mi to nebol schopny povedat tak ma mrzi ze mi to nepovedali kamarati. Povazujem to za klamstvo nie nestaranie sa do vztahu. Pokial vztah prechsdza hlbokou krizou a pride k zakopnutiu ktore praveze partnera preberie tak to by som odpustila a bola by som vdacna keby to bolo odpustene mne ak by sa to stalo. Ano zivot by bol ferovejsi a vetim ze ludia by boli stastnejsi keby zili podla podobnych principov.

maciatkolulu
13. aug 2017

@juliet86 pozri,pises ak by... Nezazila si,tak.nevies

juliet86
13. aug 2017

@maciatkolulu nevies co som zazila alebo nie a kazdy mame predsa na zaklade doterajsieho zivota dake prednastavenie.

maciatkolulu
13. aug 2017

@juliet86 jasne,ze nevie,ale podla tvojho prispevku som usudila,ze si asi manzela.nepodviedla a ani on teba,ak som.zle pochopila,tak prepac😉

zibi
13. aug 2017

boze tato tema este funguje? baby sa tu pomaly pohadaju ako myslim, ze to bol aj ciel tohto fake prispevku zakladatelky, ona uz davno daktivovala svoj ucet, veselo troluje v inej teme, mozno pod inym nikom , ktory si zachvilu znova deaktivuje a svet je fajn, slnko svieti, prazdniny koncia o dva tyzdne to sa este stihne a zeny sa chytia ... normalne nechapem tu hlupost s deaktivovanim uctu . Dobre veci tu co boli sa pozrusovali - ako kolekcie, pripadne nech vidia album len "priatelia" a kopec dobrych funkcii a vymysleli nieco na zaklade coho vznikne vela podvodnych tem, zeny sa tu pomaly ukamenuju a zakladatelka sa rehoce dakde pri vode s kamoskou 🙄

princess_maryam
13. aug 2017

Ked ho nemiluješ aj tak ho raz opustíš tak myslím si že to urob teraz kým ešte nemáte deti.

oldman50plus
13. aug 2017

@zibi Bola tu viac ako 7 rokov a okrem toho toto neznelo ako fake, stavil by som euráče proti orechom. Urážala sa, to je pravda, ale je pravdou tiež že tu v príspevkoch niektorých je veľa agresivity aj zlomyseľnosti až sa čudujem. Ja jej len poprajem správne rozhodnutie nech je šťastná. Btw, žiadneho normálneho chlapa by ani nenapadlo byť vo vzťahu "nasucho",

zibi
13. aug 2017

@oldman50plus fakt az 7, ste si stihli vsimnut? ja som tiez chcela mrknut no nestihla som 🙂 ..no ktovie, kde je pravda
veru, tazko teraz na konovi posledne roky 😀 bud fake temy, ze nevie clovek, co je naozaj pravda a co nie, alebo same hadky ..normalne sa nestacim niekedy cudovat🙄
ako zivot moze hocico priniest , ale kazdopadne aj ten jej muz , nieco zakryval vo vztahu s nou - ci uz svoju orientaciu alebo svoje problemy v sexualnej oblasti a obom im to tak vyhovovalo, alebo sa zariadil niekde inde.. alebo bol svatec 🙊😇

bonovka
13. aug 2017

@zibi 🙂 nemam pocit,ze sa tu niekto hada alebo kamenuje,tema je uz v podstate trochu mimo a kazda len prezentujeme vlastny nazor na rozvinutu debatu.nikomu neberiem jeho myslienky,tvrdim len,ze kto nezazil,nevie.keby sme zili a zmyslali vsetci rovnako,neboli by ame ludia,ale stroje.nezili by sme zivot,ale naprogramovanu hru..
@juliet86 principy,pravidla..kto povedal,ze to,co povazujes za spravne Ty, je to jedine spravne?trufas si ich preniest do zivota niekoho,o kom nic nevies?
ze kamarati maju povedat,ze si bola podvedena..?na to mam tiez svoj uhol pohladu..povie Ti o nevere kamaratka a Ty si to doriesis s muzom,urovnate to,ale tu kamaratku uz Tvoj muz akceptovat v zivote nebude..a utrpi kamaratstvo..tiez pisem z vlastnej skusenosti.. ;) ludia su rozni.a nie kazdy sa Ti podakuje za to,ze povies to,co si myslis,ze povedat mas..
Ale reakcie okolia nemenia nic na tom,ze nikto z okolia nezije v danej rodine,nekraca v topankach tych ludi,nerozhoduje za nich,neriesi ich problemy,nemusi rozmyslat nad tym,ako budu dalej fungovat..tiez pisem z vlastnej skusenosti..a ver,ze tento pohlad na vec som ziskala az po rozvode,odstupom casu.tiez som si kedysi myslela,ze dalo by sa to aj inak..ale ked prislo k situacii,kedy sa to bytostne tykalo mna,zacala som chapat rozdiel medzi zasadami,principmi,predpisanymi pravidlami-cize teoriou a tym,co som realne prezivala,co som si v skutocnosti myslela,co mi naozaj nasepkaval instinkt,co mi naozaj dovolili aktualne moznosti v danej chvili-cize praxou.nikto z nasich priatelov nemohol zato,co sa dialo u nas doma,som im vdacna zato,ze sa zbytocne nadramec neangazovali do toho,do coho ich nic nebolo a este vdacnejsia som zato,ze su to vazne priatelia,ktori nesudili,podrzali,ked to bolo nahovno a zostali dodnes..tomu zas ja hovorim kamarati..a este bodka na zaver,s exmanzelom vychadzam lepsie ako kedykolvek predtym..sme styri roky po rozvode,stare krivdy zazehnane,kazdy mame svoj zivot a napriek pohladu ludi zvonka na nase veci,my si vieme pozriet do oci,pokecat,zasmiat sa,rypnut si,vychadzat spolu..spoluzitie nam neslo,naublizovali sme jeden druhemu az-az,ale roky bolo milion dovodov,preco sa z toho kruhu nedalo vyjst von..brali sme sa mladi,deti sme mali mladi,rovesnici v nasom veku ani nesnivali o rodinnom zivote,ked sme ho my zacali zit..a nezvladli sme ho.ani jeden.. dnes je stastny ex,som stastna ja,on ma partnerku,s ktorou uz na prvy pohlad k sebe pasuju ako rit na serbel,ja partnera,s ktorym je vztah konecne tym,co za plnohodnotny vztah povazujem..nebyt nevery,mozno sa trapime dodnes,nebola by som podala ziadost o rozvod,leboze ma brzdilo xy pre mna dost zavaznych dovodov..potrebovala som nieco,co by ich vsetky zmietlo zo stola..nevera bola taka krasna bodka za vsetkym a ukoncenie toho trapenia,ze tej tretej osobe asi dodnes dlzim podakovanie.. ;) ako som uz pisala vyssie..nic nie je len cierne alebo len biele..je trilion okolnosti,ktore v zivote cloveka spravia burku a upusti od zasad a noriem,napr. aj preto,ze v danej chvili to vyzera ako najmensie zlo..