Rozchod s dokonalým človekom
Pred 7rokmi som si zacala so zenatym muzom. Ano,teraz ma odsudite,ale bolo to akoby sme boli pre seba stvoreni. On sa zenil velmi skoro,kvoli tomu ze manzelka otehotnela. V case ked sme sa spoznali,jeho syn mal 13rokov. Nejdem rozoberat co nasledovalo, bolo to velmi zlozite,nemohol sa hned rozviest kvoli scenam manzelky,ktora proti nemu huckala syna...peniazom,atd.skratka sa rozviedli az minuly rok,po chlapcovej 18ke,hoci maly vedel ze ma vztah so mnou,dokonca otca nakoniec kryl pred hysterickou matkou... Nas vztah tym vsetkym ale velmi utrpel,boli hadky,'milosrdne lzi', v casoch ked nevedel kam s konopi,ublizil aj mne. Vo mne rastol hnev... smutok,citila som sa miestami ako handra... nevedeli sme sa vzdy porozpravat,veci vyriesit,za tych 5rokov sme mali naozaj moznost byt spolu tu a tam zo dva dni parkrat do roka. Medzitym pred 4rokmi som zacala pracovat viac v zahranici,kde som stretla velmi dobreho cloveka, ona sa do mna aj zamiloval,no ja spatne teraz vidim ze s mojej strany to bolo len z akejsi unavenosti zo zloziteho vztahu,ze som sa nakoniec s nim dala dokopy. Povedala som si ze pojdem na veci s rozumom,dost bolo cakania na zenateho,ktoreho sice lubim ale v podstate sa len trapim. A tak sme s tym novym spoli zacali byvat,su to uz 3roky, je to sialene,taky navonok dokonaly vztah,takmer sa nehadame,ale sme od zaciatku ako manzelia po 20rokoch. Zadovazili sme si dve macky,tak sme taka divna sporiadana 'polorodinka'. On je velmi mierny,sporiadany,starostlivy,spolahlivy,niet mu co vytknut...jednoducho dokonaly 。 Ale ja som sa do neho dodnes nezamilovala,sex s nim mi takmer nic nehovori, a vyhybam sa mu, a on dokonca toleruje i to. Neviem co som si myslela,ze to casom nejak 'pride', a ze je dolezitejsia dovera, harmonia,nez sialena zalubenost. Ale teraz som tu a mna to stale taha k predoslemu,ktory sa medzicasom rozviedol,komunikujeme,aj sa pohadame, aj nas to k sebe sialene taha... uz aj vie ze kvoli nasim turbulenciam vo vztahu som si nasla iny kludny,nudny vztah,ale aj tak akoby obaja vieme ze mame byt spolu. Neviem ako to mojmu terajsiemu povedat,jeho rodina ma pozna,beru nas ako manzelov,... neviem ako sa odstahovat zo dna na den. Asi rozumom by som si mala vybrat jeho,ale neni to fer ked ho nemilujem a zrejme som ho nikdy nemilovala,no na druhej strane neviem ako zvladnem odist a vediet ze sa trapi,lebo to viem ze sa bude.😢 Nemozem tu predsa ostat preto,ze je to 'istota', ze viem ze on robi a urobi vsetko pre mna... prosim poradte,a .nehovorte mi ze som krava,to viem aj sama😂
@mircalla Kde som napísal že výkonnosť mužov je rovnaká v 50ke ako 25-35 všeobecne či konkrétne u mňa? Ja som len protestoval proti názorom že muži po 50ke sex nemajú, ak môžu tak majú, pokiaľ viem žiadny rovesník to ešte dobrovoľne nevzdal. Samozrejme v priemere podstatne menej ako v mladosti.
Čo sa mňa osobne týka, sex je párová disciplína. Aj keď použijúc športovú terminológiu individuálna výkonnosť je len zlomkom toho čo bolo v mladosti, vzhľadom na záujem partnerky určite čo sa frekvencie týka na tom nie som horšie ako som bol vtedy. Ale to neznamená že teraz je to tak dobre, ale že to vtedy bolo tak zle. Myslím že sa na to pozerám reálnejšie ako ty. Ak máš recentnú fotku tak som si istý že fyzicky by si pre mužov 25-35 bola určite dostatočne atraktívna. Problémom je len zahorknutosť voči mužskému pokoleniu ktorá priam prýšti z tvojich riadkov, to žiadny chlap nemá rád.
Nechapem co robia chlapi na Modrom konikovi.Nech si vytvoria nejakeho svojho slona.Napr.ruzoveho.:elephant:
@katusikkk Máme emancipáciu. Ak ženy súťažia v boxe alebo vzpieraní a žiadate od nás (skoro) rovnakú starostlivosť o deti a domácnosť my chlapi môžeme byť na koníku. Mimochodom v niektorých momentoch chlapský uhol pohľadu tomuto slepačincu určite neuškodí.
@oldman50plus fotka je z roku 2014.zahorkla... neviem ci to je správny výraz. Som co sa mužov týka realista, z filozofického hľadiska sa tomu hovorí pesimista, bola som taká vždy.
@oldman50plus mohol si na mamickovskej stranke napisat slepacinec,ked vies,ze 99% zien Ta za to ukrizuje?tomuto hovorim agent provokater.. 😀
So zvyskom v principe suhlasim..aj ked si ja osobne myslim,ze keby kazda z nas dokazala odkomunikovat veci s tym svojim a poznala by jeho uhol pohladu na vec,nebol by ani chlapsky,ani ten nas,"slepaci", nazor na vztahove veci na MK potrebny.. ;)
@mircalla Nájdu sa aj výnimky, tiež som tomu veľmi neverila, ale stretla som svojho osudového muža až po 30tke a som šťastná už 8 rokov a stále sa ľúbime ako kone.
@oldman50plus
Mna nikoho nazor nezaujima.Idem si svoje,ale na chlapske stranky sa nedrbem.A uz vobec nebudem pridavat do tem typu"ako obrezat vtaka"Niekedy len tisko rafsej sleduj a nechaj zeny"slepice"ako si ich nazval hrabat sa na dvore aj bez kohuta 😝
@katusikkk Môžem sa opýtať ak ťa nikoho názor nezaujíma prečo ti moje názory/príspevky vadia?
@oldman50plus
Ja neriesim tvoj naxor ten ma nezaujima.Ja riesim teba,aby si isiel na ruzoveho konika.To je cele.Neviem,ale ja sa netrepem niekde kde su chlapi.Nech si riesia svoje.Baby nazves slepice a stale,stale sa tu trepes.😠
@janickacrazy to si zelam🙂
@oldman50plus ty už sa zmier konecne s tym,že pre niektore je chlap tak potrebný ako h*vno na topanke a neries tu dookola primitívne potreby obstarozneho dedka a nesnivaj,radšej si daj zuby do pohara a bez spat
@katusikkk ale si podla mna trochu mimo, lebo stranka je aj pre rodicov, ked chces, aby tvoj muz prebaloval, kocikoval, vstaval v noci k detom, isiel s nimi na prechadzku, to uz nie je staranie sa do zenskych veci?😉 Nikde nie je napisane, aby muz nemohol byt na konovi a niekedy je to dobre aj pre chlapa aj pre zenu, nie jeden muz mozno pochopi viac zenske myslenie(alebo sa mozo aj zlakne, pretoze fakt je tu viac sliepok ako by clovek cakal aj so slepacimy nazormi 😅 a aj naopak
@katusikkk a prosim ta, nie "stale sa TU trepes" , ale stale sa SEM trepes😉 to mas ako idem "vonka, alebo ideme von....😉 mne zase toto kole oci
a ver tomu, ze je tu vela tem o tom co a ako ohladne obriezky a diskutuju tam zeny.... skus si vyhladat
@katusikkk Nikde nie je napísané, že muži na koníka ísť nemožu a podľa mna má oldman v mnohých veciach aj pravdu. Mne pripadá zase divný názor, že 50roční ľudia už by už ani pomaly sexovať nemali. Ja mám 40 a ešte aj moji rodičia majú pravidelný sex, akože čo ved je to normálna súčasť života.
@janickacrazy komicke je, ze moj manzel bliziaci sa k 50 ma taky apetit, zeby nohy 30tnici mohli zavidiet, najma ked si clovek cita tie temy, kde treba robit kadeco, aby sa muz schopil k nejakej aktivite a ja sa musim nenapadne pohybova po domet, aby ma chlap nechnapol😅 , ale tak asi sme opat v niecom vynimocni👏
Dve z vás, ženy, máte vyjadrovanie ako kočiš ☹
@maciatkolulu
@maciatkolulu
@janickacrazy
😂😂😂😂
Paci sa mi,ze zas mate co riesit 😂😂😂
@maciatkolulu
Daj si kvapky na oci.Aspon umele slzy 🤗
@katusikkk preco by som si mala davat kvapky na oci????? S tym som sa este nestretla, teda neviem ako ty, ale ja si davam kvapky DO oci😅 teda ked potrebujem
@maciatkolulu
Si pisala,ze ti oci kole.Tak aby ocka nepalili 😎
A prepac za preklep .Na telef.to nejde zmenit.Na oci si daj obklad,alebo kocky ladu.
@katusikkk jaaaj, tak toto mi neprislo na rozum, taka pubertacina...ale to teda vela vysvetluje😉 a aj to "TU sa trepes" bol preklep?😀 Ale inak mas divoky slovnik😉
@maciatkolulu
To prve preklep nebolo jednoducho tak mi to doslo.Chcela som ,aby Ti ocko vypadlo z jamky.Aspon jedno.
A ty tu riesis gramatiku,biohovienka ,alebo bioplienky??
Inak ked Ti kole oci z gram.radsej konika necitaj.Tu je to obcas velmi,velmi nebezpecne 😝
@meilai a aku mas istotu, ked sa vratis k byvalemu, " zenatemu" uz rozvedenemu..., ze to bude fungovat? ...
@katusikkk no tak ty mas problem zjavne a okato,o akych biohovienkach tu pises? Najdi si vhodnu temu,alebo zaloz,uzavri si skupinu a nechaj normalnych diskutovat a neselektuj kto a o com pise. Prijemny vecer.
@maciatkolulu
Okato?Problem s ockami mas ty.Jediny kto tu neprisiel disutovat,ale kontrolovat pravopis si ty.V konecnom dosledku ja som sa teba na moj nazor nepytala a vobec s pisala som si panom a nie s tebou.Pekny den a uzivaj si leto😎
@katusikkk v konecnom dosledku ani ja teba. Takze sme si to "vypisali" ,aj tebe pekne leto uzivaj si tiez a doplnaj si znalosti rodneho,spisovneho jazyka😉 a myslim,ze pokial by si mala.zaujem pokracovat v tejto(co si myslim,je absolutne zbytocne)debate,zvol iny sposob ako v tejto diskusii,ked si uz taky zastanca toho,ktore pohlavie ma,alebo nema prispievat a vobec navstevovat MK,taknby si mala ivladat aj zakladne pravidla,vsakze👍
@maciatkolulu
Dakujem krasne,ale Slov.jazyk nie je moj rodny jazyk.Az ty budes po 6 rokoch v cudzej krajine maturovat pre teba z uplne cudzieho jazyka a ukoncis vysoku skolu pre teba tiez nie v materinskom jazyku ,tak mi napis.
Mozno ty by si sa nenaucila Anglicky za cely zivot tak,ako ja Slovensky za par rokov.Ver tomu,ze na sebe pracujem a nadalej budem.Ked nerobilo dobre tvojim ociam moje spojenie slov,velmi sa ospravedlnujem.
Ked odsudzujes niekoho,radsej sa pozri sama na seba,lebo evidentne najdalej kde dovidis je spicka Tvojho nosa.
Tymto som skoncila.Ak sa na Slov.hovori mudrejsi ustupi.
@katusikkk myslim,ze som ti pisala,ze ked mas nieco,co je mimo danej temy,tak skus iny sposob komunikacie. To su dame pravidla MK a nie to,ktore pohlavie moze,nemoze prispievat
@meilai necitala som to cele, len prve 2 strany.... Moj nazor je, ze ked si slobodna, praceschopna, tak by som ti odporucila si najst pracu v zahranici, este dalej (barsjaka exotika, nieco atraktivne, daleko od nich dvoch).. prvemu nic vysvetlovat nemusis, sucasnemu povies, ze potrebujes trocha vypadnut, ziaden rozchod nic take... Ze proste reset...a ked budes daleko, uvidis, za kym ta bude tahat a kto ti bude chybat, a kto ta bude cakat...a mozno to vypali tak, ze pride treti...a mozno ti bude chybat ten sucasny.. tazko povedat...chod prec, uzivaj, cestuj ❤️
@katusikkk ale predsa mi neda. Ked si teda cudzinka,preco si to hned nenapisala😉? To by predsa urobil,predpokladam,kazdy vysokoskolsky vzdelany clovek,ze pardon,teda za chyby,ale ja som cudzinec,vsakze? A nie,mierne povedane,simplexne prispevky hodne obyvatelov nizsich socialnych vrstiev. Ale ok,vysvetlili sme si to a ja sa hlboko sklanam nad tvojou slovencinou,co sa tyka hrubsich vyrazov ti to ide uplne super👏

@oldman50plus Nuz esteze v kazdej teme davas najavo, ze ty si sexualny kanec, ktory je stale aktivny, aby sme na to nahodou nezabudli, tak nam to pripomenies. Neboj, uz to vieme - myslim, ze asi naozaj vsetci
Mozem ti povedat len tolko, ze muzi v tvojom veku uz naozaj sexuju menej, je za tym aj statistika.
Su casto zdeprimovani, vystresovani, unaveni a tiez maju svoje zdravotne problemy a nizsiu vykonnost. Nikto tym nechce povedat, ze nesexuju. Len sexuju menej. Ale neda sa porovnavat 25-35 rocny muz a niekto v tvojom veku. Mozno si to nechces pripustit, ale je to tak.
Kebyze mozem, tiez si vyberiem niekoho mladeho. Otazne ci, ci by uz mal v mojom veku zaujem. Tipujem, ze asi nie. Je dobre sa pozriet na seba realne.