Rozchod v 30tke, ako to zvládnuť?
Ahojte, som tu viac-menej nová a hľadám radu v ťažkej životnej situácii:
Mám 30 rokov a práve som sa rozišla s priateľom, s ktorým sme boli spolu 4 roky. Dôvody by som tu nerada rozoberala, snažili sme sa to veľakrát pozliepať, ale nejde to...
Cítim sa strašne, je mi smutno, neviem, ako to mám prekonať a ako sa cez to dostať. Väčšina známych má svoje rodiny, rozprávajú o deťoch a ja som sama... Cítim sa menejcenne, neviem sa na nič sústrediť, navyše sa bojím, že si už nikoho vhodného nestretnem, keďže všetci chlapi sú už ženatí alebo zadaní. Veľmi túžim po vlastnej rodine :(
Je tu niekto, kto si tým prešiel? Ako ste to riešili? Ďakujem za všetky rady!
@nikki20 hlavne sa kvoli tomu nestresuj. Kazda z nas, co si nasli partnera po rozchode/rozvode ti potvrdi, ze ten pravy im prisiel do cesty prave vtedy, ked to necakali, ked sa nesnazili, ked nemali na vztah ani pomyslenia. Ide o to, co vyzarujes. Ak zufalu snahu niekoho si ulovit, kazdy normalny chlap utecie. Ak si sama spokojna a stastna so sebou, chlapi to vycitia a budes ich pritahovat. A kazdy chceme pohodoveho a stastneho partnera.
@zahrajzlato rohatý, do pol boka odratý? 🙂
@obsadenemeno nuž, len kde takí rastú ? Tí ako tak dobrí a ušlí, sú už bohužiaľ, ušlí a svojho nijakej nedám 🙂🙂. Ale vieš čo, síce sa mi dobre hovorí, keď mám " vystaráno " a každý chce, čo nemá....keď sa obzriem spätne, vedela by som si svoj život predstaviť len ako sama, v malej chalúpke na samote u lesa, písať knihy, kt. by ma uživili a mať len občasného milenca, kt. by zasa pekne odišiel domov.... 🙂
Neviem, ci ti toto uz pisali, ale nesustreduj sa na to niekoho najst. To je kontraproduktivne. Sustred sa na ine veci. Ja naopak nikoho nechcem a od toho vnutorneho rozhodnutia mam fakt neodbytnych kandidatov. Este aj vcera mi zas jeden volal, ktoreho uz hodnu dobu ignorujem. Ta nedostupnost a nezaujem sa im musi velmi pacit. Mam tiez po 30.
@libawet to aj ja. Ale ked ten moj si nedal a nedal povedat..... 😉 ked som ho stretla bola som neskutocne v pohode, ze som sama. A branila som sa veru dlho. Mala som vtedy ine starosti, ako riesit chlapa.
mam 30, v oktobri min.roku som sa rozviedla, po troch rokoch manzelstva a siedmych rokoch vztahu...sama som bola asi dva mesiace...ber to ako prilezitost a moznost. pozitivne sa prelad.ak ste to lepili tak to aj tak nebola laska. laska nema veci komplikovat ale ulahcovat
@nikki20 ak chceš patrnera, tak zatvor koňa a choď na zoznamku.
Ja som sa rozišla ako 30 ročná ..teraz mám 33 a ročný vzťah zatiaľ bez bába ... bola som ale dosť negatívne naladená ..mala som v hlave len to či stihnem byť mamou. Čo rande - to debil..fakt zo mňa už išlo zúflstvo že normálneho muža po 30 tke nestretnem... tlaky okolia ani nevravím "už dakoho máš?" Už máš vek na deti" bla bla... prajem veľa trpezlivosti a šťastie na partnera..ale to je skrátka osud. Niekto stretne lásku hneď niekto si musí počkať...venuj sa sebe. Ja som chodila veľa von. Začala chudnúť, solarko, kozmetika obchoďáky proste som sa rozmaznávala.
Ja obdivujem tie prípady, keď sa hneď po rozchode zamilujete,dievčatá a hlavne šťastne.Mne sa ešte neosvedčilo príslovie,že všetko zlé je na niečo dobré.V ničom,nemyslím iba v láske.Proste to nevychádza.Chcela by som si raz povedať,že ďakujem za rozchod a teraz som šťastná,ale,žiaľ....
...čím je človek starší, tým je viac náročnejší, čoraz menej chce robiť kompromisy a čoraz viac vidí len svoje potreby.
@kiwi3 aj mna by zaujimalo..som po rozchode v juli a fakt sa bojim ze sa uz nezamilujem

@libawet No presne tohto sa obavam aj ja - ze nebudem mat stastie na nikoho normalneho. Tie pribehy, co tu pisete sice zneju dobre, ale poznam dost, ze co takto zostali same a nevedeli si nikoho najst cele roky :(