Rozdielne politické názory v domácnosti
Ahojte, naozaj neviem ako sa s tým vysporiadať. Doma máme rozdielne názory na politiku. Ja som volila KDH, som taký stredný prúd, s kresťanskými hodnotami a zmyslom pre rodinu. Som pravoslávna, Vianoce oslavujeme s rodinou 6.1. Môj partner je Smerák. Aj jeho mama. Neviem sa cez to preniesť. Jednoducho volili toto, čo sa tu deje. Po ohlásení tohto konsolidačného balíčka mám chuť odísť. Už predtým som bola na nich nahnevaná , ale teraz ešte viac. Naozaj sa nedokážem pozrieť na svojho muža a na svokru. Je mi z toho zle. Ak by som mohla, zdvihnem sa a odídem. Máme deti, malé deti, hypo, ja som SZČO. Manžel odísť nechce a neplánuje. On keby mohol, tak sa presťahuje do Ruska. Je mi z toho celého zle. Ako sa cez to preniesť?
Autorka, asi si uz rozhodnuta. Ja ta chapem, tiez by som s takymto clovekom nechcela ist dalej. My s muzom sme si to aj otvorene povedali, ze keby sme mali takto rozdielne nazory, ja sa rozvediem s nim/on so mnou. Je to o hodnotach, ktore by mali byt v partnerstve podobne a tie sa pre nas tykaju aj politiky. Akceptovanie a velebenie ludi, ktori su teraz pri moci, je pre mna cervena ciara pre partnerstvo. Specialne, ak je spojena s nadradenostou a ponizovanim tych okolo. Mozes viest stastny zivot s niekym inym alebo aspon spokojnejsi sama so sebou. Z mojho pohladu nemas co stratit...
mile prispievatelky, mate dost sebavedomia degradovat ludi s inym nazorom na uroven, ze ti, co myslia inac ako vy, nevedia 2+2, a ze su hlupaci, vo vasej neomylnosti, o ktorej nepochybujete, viete posudit s vasou moudrostou, ze inac mysliaci su hlupejsi od vas, a viete rozlisit pravdu, a poznate suvislosti. Ak sa pytam, co ukradla osoba, na ktoru sa poukazuje, vsetci ste tu vypisovali kauzy, okolnosti ktorych ani nepoznate, okrem napisaneho, avsak konkretna osoba oznacena ako zlodej sa stratila a nic konkretne ste neuviedli, vobec nepripustate, ze vsetko moze byt inac, ako aj teraz pri poslednej konsolidacii, kde sa vsetci pekne dohodli, kedy nikto nehulaka na najhorsie dopady na najmenej prijmove skupiny, , ani opozicia ani koalicia, lebo kazdy z toho nieco ma, je to zakulisny biznis. Su aj ine taktiky a strategie. Ale to by ste museli veci vidiet inac, ako len cierno bielo. Niekto tu uz spomenul, pre hlupaka kazdy hlupak, a zial, taketo klapkove videnie dohana ludi aj ku rozvodom, pritom nic sa tym nezmeni, akurat kazdy rozvodom straca
@anonym_autor že vás to baví vadiť sa ešte aj o politike. Však si ho vypočuj, nič mu nehovor, pokrč plecami, usmej sa a sprav si, ako uznáš za vhodné a nič mu nevešaj na nos...aj tak sa tomu 💩 rozumie.

@darmasiswa https://www.haciendy.sk/ či Vila na azurovom pobrezi, byvaly pokladnik smeru Stromcek
https://www.vg.no/spesial/2024/telefonsalgfirma... Umožnil také podhubie, že snáď každý smerák má vilu pri mori. Aj pamRezident, za 700 tisíc
Ten zoznam čo všetko pokradli (emisie, CTčka, predražené tendre) sú 100vky príkladov. Vám ukradnú nedeľný obed a na vine bude Šimečkov pes
@anonym_79c495 prosim nevysvetľuje to pani z Košíc, nema to význam. Ona bude dookola obhajovať tych zlodejov, na otázky neodpovie a jedine co vie je opakovať co povie Fico a spol. Nema vlastný rozum, nevie si dat dokopy 2+2 a asi sa ma v tomto štáte dobre. Bohuzial aj v mojom okolo su takí hlupaci ale oni názor nezmenia. Jediná možnosť je ak sa dostanú do takých finančných/zdravotnych problémov ze pochopia ze je nieco zle. Ale aj vtedy bude Fico záchranca a za stav nášho štátu môže simeckova mama, gruzínske légie alebo matovic