Rozdielny sexuálny apetít
Ahojte, ja uz fakt neviem co robit, s priatelom sme spolu 7 rokov, z toho rok uz pocitujem ze sa to akosi ruca. Mame okolo 30 obaja, ja kusok pod on kusok nad...vsetko by bolo krasne je to perspektivny mlady muz, teraz by sme mali byt asi stastni ako blchy, tesit sa zo vsetkeho co sa nam podarilo spolocne, no netesime. Nie sme zobrati, nemame deti....no zazemie uz mame, vsetci su zvyknuti ze sme spolu...len akosi nesexujeme :( a mne to strasne chyba. Niekedy mam pocit akoby som sa mu nepacila alebo nebola prenho dost dobra, nerozumiem tomu. Je mily, inteligentny, vtipny starostlivy, niekedy az prilis starostlivy ("nemrac sa, budes mat vrasky") akurat mam dojem akoby absolutne nepotreboval sex :(. Zijeme ako surodenci alebo manzelia po 20 rokoch :( a mna to uz prestava bavit, dochadza mi trpezlivost :(. Rozmyslala som aj nad neverou (ale to by som sa asi zblaznila), fakt uz nevladzem...ked ho obcas aj mame, pride mi to akoby nasilu z jeho strany, dotykmi ma nevie ani rozpalit, alebo som mozno uz tak frustrovana, ze si to uz ani neuzivam.
Je normalne, ked spolu dvaja mladi ludia, ktori maju kde, spavaju tak mozno 3x/mesiac ci menej? Nie som ani abnormalne pribrata ani obludna...muzi o mna maju "zaujem" (netvrdim ze vsetci ale obcas som v soku, ked pocuvam lichotky od cudzich muzov...kedze moj ma chce stale akosi "vylepsovat" (menit ma)).. neviem naco je so mnou tak dlho, ak ho napr. nepritahujem....ved ok, poplakala by som si, bola nestastna v depkach, ale prezila by som...naozaj nerozumiem a fakt si nemyslim ze som posadnuta sexom, len uz zacinam mat stavy, kedze ho nemam a chcem, ze som zuriva a mam pocit ze tusim sexualne vadnem :(. Zazili ste nieco podobne? Ako Vam to dopadlo?
@alienka345 toto je vysoko individualna zalezitost, s ktorou ti tu ziadna nemoze pomoct. Len ty vies, co k nemu citis, ako sa pri nom citis, co od vztahu s muzom ocakavas a co ti z toho ten tvoj partner dava. Musis sa rozhodnut sama, co dalej a ci vobec dalej..tu baby mozu jedine spekulovat a rozvijat svoje fantazie, co za tym je a brat si radu len preto, ze nieco podobne zazila ta ci ona baba, je trosku nerozumne.
@adrioska no nereagoval, preklenul to svojim rozpravanim o tom ze preco mam toto stale v hlave :( a objal ma (nechapem podla mna by sa chlap potesil, keby mal doma nadrzanu zenu, co ma rada sex)
ako ma chce menit? pri mojich 165cm a 53kg mi stale spolieta o tom ako by som mala zadok ako lopticku keby som viac sportovala (ok,nemam ho urcite dokonaly ale ani na zahodenie)...obcas mi navrhne aby som skusala nove farby vlasov :( ...mne sa ale moja prirodzena farba paci, ked sa pytam v kadernictvach ked sem-tam idem, vriavia mi aby som si ju nemenila, ze mi velmi sekne a ja sa v nej tiez dobre citim...
pre dalsie prispievatelky k mojej teme:
a ano, presne tak, nebudem to hned sekat hlava nehlava... my sme boli stastni, myslela som si ze nikto nemoze byt stastnejsi ako my dvaja...no zacal s kritikou...ktorej akosi prestavam rozumiet :( dam tomu este cas...zacala som pracovat na loptickovom zadocku (len neviem co bude po mne chciet,ked mi v buduconosti po detoch mozno ostanu dajake kilecka navyse) ak sa veci neposunu k mojej spokojnosti...hniezdocko asi opustim, citim sa fakt este mlada a sex mi strasne chyba
miskap2111 ano, spravne, nejde o znizujucu sa vykonnost alebo zeby nevladal.. on je sportovo dost zdatny aj ked trosku robusnejsi...
zienky dakujem Vam za vase reakcie povzbudenia, zamyslenia sa...momentalne mi to dost pomaha,ze som sa mohla aspon takto anonymne vypisat :/
pokial sa k tomu nevyjadruje a ani to nechce riesit, tak moj cisto osobny nazor je, ze si ten sex riesi niekde inde. Len sa zamysli ako su vsetci muzi nadrzani, myslia na sex kazdych 5 minut. Myslis, ze ten tvoj bude vynimka? Ziadala by som od neho vysvetlenie, co sa deje. Drzim palce.
@modrykonik0303 ved mu to stale omielam...niekedy sa pyta preco sa neusmievam..(akoby nevedel preco), fakt nanho nechcem tlacit ani nic silit...len omg...mali by sme asi byt na tom tak ze neriesit a sexovat az z toho otehotiem a nie toto, ze sa musim doprosovat a a byt iniciativna ja ak nahodou nieco chcem... je to obcas aj ponizujuce :( a ano presne z toho vychadzam 30-rocni muzi byvaju nadrzani stale, podla mna...a ja tuzim po tom, aby sa na mna proste len tak vrhol a nepytal sa alebo necakal na to kym ho zacnem ja otravovat :(
@modrykonik0303 a nechcem posobit naivne, ale nemyslim si zeby ma podvadzal, aj ked ...asi sa mi s tym len tak sam od seba nepochvali....dokonca obcas ma aj plany: "... a na budci rok budeme riesit to a to", vtedy rozmyslam:" neviem, ci to a to na buduci rok budeme riesit z dovodu, ze ma vezmu v kazajke ak ma dozenies k nevere a nasledne sa z toho zblaznim" :(
@alienka345
No, k tej vahe ti poviem, len tolko, ze ja mam 163 cm a ked som mala 53 kg, tak mi ludia vraveli, ze som az prilis vychudnuta....takze podla mna mas super vahu...samozrejme mozes si formovat zadok, ale mala by si to robit, ze to ty chces, nie ze ta niekto "nuti"....Ja mam teraz bohuzial o 10 kg viac ☹, ale mojmu muzovi sa teraz paci moj zadok (on je na zadky 😀), ze teraz ho mam super 😅 (aj tak by som rada schudla). A ano, po porode sa Ti postava zmeni, mozno pribudnu kila, ktore pojdu tazko dole a potom co bude? preto by sa mi nepacilo, keby mi to chlap takto vyhadzoval, najma, ked si myslim, ze teraz si na tom super s vahou. A co sa farby vlasov tyka, tak to detto, ked sa to tebe paci, urcite by som nemenila. MM je prave naopak, nechce ani aby som sa malovala, ze sa mu pacim prirodzena, nie domachlena, neprezil by asi, kebyze sa odfarbim na blond 😕 , jedine, co mi tak naznacil, resp. sa tesil, ked som si nechala narast dlhe vlasy. Ale kedze som s nimi v pohode, tak je to OK, aj ked stale si myslim, ze su zeny, ktorym vyslovene pasuju kratke vlasy a dlhe nie. Chlapom sa vsak viac pacia dlhe vlasy (cest vynimkam). Jemu sa kratkovlase zeny nepacia.
Moj skromny nazor je, ze preto spolu malo spavate, ze ho asi nerajcujes, kedze ta chce menit. Inak by nemal problem. Len Ti to asi nechce/nevie povedat. Keby si bola podla jeho predstav, tak by Ta hocikedy dal dole. Nechcem Ti radit, Ty vies najlepsie, co spravis. A nepremyslaj nad tym, ze sa z nevery zblaznis. Nezblaznis sa. Ale ak si myslis, ze ano, tak to proste nerob. Ries svoj problem inak. Tym ta samozrejme nenahovaram na neveru. to nie je riesenie. Ale ani nemysli na to, ako sa zblaznis z nevery. Alebo z nesexovania. Taketo veci sa daju v pohode prezit. 😀 Su bohuzial aj vacsie problemy v zivote ☹
popripade by som skusila este jednu vec. Dat vztah do roviny neistoty. To zvykne muzov znovu nakopnut. Myslim tym nezdvihat mu vzdy telefon, neodpisovat vzdy a hned, prist sem tam z prace o dve hodiny neskor alebo len tak odist napriklad za kamoskou. V pripade mu povedat, ze nevies, ci to cele chces, musis si to premysliet. Ale nespomenut inych muzov, ani neveru. Proste byt sem tam nedostupna. Muzi su lovci, najviac myslia na zenu, ked ju nemaju k dispozicii a prve ich napadne samozrejme, ze by v tom mohol byt este niekto treti. 🙂 Zacne byt zmateny co sa deje, ze to nejde podla jeho planu a mal by zacat znovu o teba bojovat. Ja by som to skusila, nemas co stratit.
prosim Ta take kecy ze ho nerajcujes kvoli vahe alebo dlzke vlasov vobec nepocuvaj. Ked sa pacis sebe samej a vyzaruje to z teba, tak chlapovi sa pacis duplom. Kolkokrat si muzi najdu milenky ovela skaredsie ako maju doma manzelky. Pretoze z nich vyzaruje istota a nemaju potrebu sa prisposobavat chlapovi. Takze maj vlasy presne take ake ich chces mat ty, nie tvoj chlap!
@adrioska no dlhe vlasy mam , mierne zvlnene, plave (nie blond ale plave)...ale naco teda so mnou preboha ostava, ked ho nerajcujem :( ved tym padom stracame cas :(...ale ved asi mi nic ine neostava nez chodit behavat a formovat ten zadocek .. napr dnes : stretli sme sa doma, par jeho viet ma vytocilo..nie z principu ale preto, ze ja sex prosto potrebujem aby som sa citila dobre atd atd...(nie som na vyssej asexualnej urovni este zatial...potrebujem si pri sexe uvolnit telo i mysel najlepsie) a nemam ho a rozculuje ma to!!! ked si vsimol ze reagujem podrazdene (usecne) ale snazim sa to skryt..tak sa ma este sprosto spytal: "Co sa cukas?" takze cakam kedy doprsi a idem behat aby mi nesla para z usi, nechcem sa hadat ani byt neprijemna
@modrykonik0303 tak nemyslim si o sebe ze som hned uzasnica prenadherna...ale myslim ze je co ocenit a je toho celkom dost...a som asi skor menej sebavedoma, nepotrebujem byt stredobod pozornosti....dost ma deptala ta jeho odveci kritika :( ...som z toho dost smutna a podrazdena a nervozna, z toho ako to mame...ale rozhodne nie som typ co sa bude v zasade menit len preto, ze mi niekto povie, ze tak a tak by som mala vyzerat...viem v com sa citim byt svoja, poradit si dokazem nechat, ale riadim sa podla toho ako to vnimam ja (co sa vizaze tyka)
no prepac, my sme manzelia po 20 rokoch a sexujeme, co to za nazor
@mirkat73 o, pardon..stastna to zena, gratulujem
@alienka345 podľa mňa je tvoj priateľ jeden obyčajný narcis, ktorý chodí behávať kvôli tomu, aby dobre vypadal. Jeho prioritou je dobrý vzhľad a to isté očakáva aj od teba,keď ťa chce prerobiť na svoj obraz. Ja by som ti radila, aby si od takéhoto človeka upaľovala preč míľovými krokmi. Predstav si,že s ním ostaneš, venuješ mu najlepšie roky svojho života, pritom nebudeš šťastná a keď zostarneš a pribudnú ti kilá a vrásky, tak ako budeš spĺňať jeho ideál krásy, keď si mu už teraz nie dosť dobrá??? Potom je vysoká šanca, že ťa vymení za mladšiu a lepšie vyzerajúcejšiu. Ja by som sa na tvojom mieste na takého sebeckého narcistu vykašlala a zariadila si život po boku niekoho iného, pre koho budeš príťažlivá a žiadúca taká, ako si teraz.
@nikawero12 dakujem za nazor... aj toto mi obcas viri hlavou (co nastane, ked prejdu roky ked teraz je takyto kritik ) ...
@alienka345 no vidíš! Ide o tvoj život, tak urob, ako uznáš sama za vhodné, ale ak dovolíš dám ti ešte jednu radu z pozície staršej ženy, ktorá toho v živote už veľa prežila - máš len jeden život a tak ho nepremrhaj po boku človeka, ktorému nezáleží na tvojej spokojnosti a šťastí ! Lebo keby ťa miloval, záležalo by mu aj na tvojích citoch a potrebách.
@alienka345
Nejako nereagujes na tie spravy kde sa hovori ze s heterosexualitou tvojho partnera to asi nebude v poriadku (jemne povedane). Zamysli sa nad tym a to ze je narcis, asexual alebo ma nieco so stitnou zlazou, hod proste za hlavu. Realna pricina je jednoducha.
@kappa127 aku reakciu ocakavas?mm?
@alienka345
Povedat si "hm, co ked maju pravdu?"
@alienka345 ja ti neviem, moja polovicka ma 30 rokov a teraz je vykonejsi po sexualnej stranke ako ked mal dvadsat. Svoji sme asi 7 rokov a sice nemame sex kazdy den, lebo byva casto prec, ale ked je doma tak by aj dva krat za den (pri detoch to ale moc nejde). Takze tazko radit- mne to skor pride, ze jeho city ochladli, mozno mu staci rucna obsluha a asi je to pre neho stereotyp. ja by som pritlacila na neho naopak- povedala mu ze teda mas iste potreby a aky ma problem, ak to nebude chciet vysvetlir, navrhni poradnu a ak ani to nie tak si mlada a niekoho normalneho najdi. inak ako spominam aj my sme doma mali isty cas problemy v tejto rovine, moj je zrovna taky, ze nic nepovie, ak mu vadi, ale nakoniec som ho donutila (to az potom ked som ho v dobrom poslala ze nech ide ku sexuologovi 😅 ) a z neho vypadlo, v com je problem (a ze to bol problem). Tak sme to konecne vyriesili a teraz sme spokojni.
@alienka345 ahoj, ak vyskusas vsetko vyssie uvedene(necital som vsetko) a nic nepomoze, skus si precit knižku Desatoro prikázani rozkoše. Mozno sa nudi vo vztahu, mozno je iny, neviem, ale zaujem by mal mat urcite!!! Ved najlepsie roky si myslim ze este prichadzaju 😉 (podla seba)
dakujem za tip ;)
Ahoj mna by zaujimalo ako to cele dopadlo 🙂
@alienka345 ahoj, ako sa to cele skoncilo?
@alienka345 tak mu povedz nech namiesto behania viac trénuje v posteli s tebou! To by boli lepšie a zábavnejsie tréningy. 😊
Ako si dopadla????

my mame tiez v tomto problem uz dlho.. nikdy nebol nejaky sexuchtivy, ale urcite to bolo castejsie ako teraz.. je to odkedy som bola prvy krat tehotna.. zvykol si vtedy na masturbovanie a to mu akosi ostalo.. dlho ma to trapilo, ale teraz mam obdobie, ze mi je to fuk... zanedlho to urcite vystrieda frustracia..