icon

Rozhádaný priateľ rozdáva moje telefónne číslo

1. apr 2023

Ahojte 🙂,
nedávno som sem dala príspevok o urazenom priateľovi a jeho tichej agresii. Keď ma oklamal vo vážnej veci, ktorého ste označili ako narcistu a manipulátora.
Tento človek si zo zlomyseľnosti vymyslel, že sa mu údajne vyhrážam a píšem mu výhražné správy. Moje telefónne číslo dal jeho kolegyni (zistila som si, ktorá kolegyňa to je) a ona mi volala a písala, aby som sa nevyhrážala a neubližovala jej kolegovi, že sa ho musí zastať. (Opakujem, že nikomu som sa nevyhrážala). A ešte mi toto robili aj z firemného telefónu, čo má ich šéf a písali mi nadávky.
Ked sa toto stalo, upozornila som ich, že to nahlásim ich šéfovi, ako zneužívanie služobného telefónu.
Nerozumiem, načo sa tá kolegyňa do mňa miešala, uverila jeho klamstvu. Načo to bolo dobré ?

Strana
z2
mira0611
1. apr 2023

@ckocka a preco som drama queen? Lebo ked mi zacne neznama osoba blbosti vypisovat, tak ho bloknem? 🤣🤣
Ty by si zacal vypisovat kolegovmu ex, ze preco sa vyhraza/vyhrazal tvojmu kolegovi?

bea6530
1. apr 2023

@mira0611 prepáč ale má pravdu. Vysvetlím že ak bude pokračovať tak nech si je vedomý trestnopravnych dôsledkov a bloknem nech ma neotravuje. Pokračuje tak to riešim na PZ.
Asi máš príliš veľa času

ckocka
1. apr 2023

@mira0611 Nie ty, autorka.

mira0611
1. apr 2023

@ckocka aha, prepac 🙂

kristinapetronela
1. apr 2023

Kolegyni vynadať .priateľa ignorovať

taminka1986
1. apr 2023

A aky je problem vymenit simku? Ved trochu rozmyslaj zena

autor
1. apr 2023

@taminka1986 uviedla som to v príspevku dnes o 13:01

madeline1
1. apr 2023

je to psychopat, rozid sa s nim a ta kolegyna nech ta nekontaktuje, nezelas si to

cacianka
9. máj 2023

Prešiel mesiac, ako si dopadla?

Strana
z2