Rozhádaný priateľ rozdáva moje telefónne číslo
Ahojte 🙂,
nedávno som sem dala príspevok o urazenom priateľovi a jeho tichej agresii. Keď ma oklamal vo vážnej veci, ktorého ste označili ako narcistu a manipulátora.
Tento človek si zo zlomyseľnosti vymyslel, že sa mu údajne vyhrážam a píšem mu výhražné správy. Moje telefónne číslo dal jeho kolegyni (zistila som si, ktorá kolegyňa to je) a ona mi volala a písala, aby som sa nevyhrážala a neubližovala jej kolegovi, že sa ho musí zastať. (Opakujem, že nikomu som sa nevyhrážala). A ešte mi toto robili aj z firemného telefónu, čo má ich šéf a písali mi nadávky.
Ked sa toto stalo, upozornila som ich, že to nahlásim ich šéfovi, ako zneužívanie služobného telefónu.
Nerozumiem, načo sa tá kolegyňa do mňa miešala, uverila jeho klamstvu. Načo to bolo dobré ?
Kolegyni vynadať .priateľa ignorovať
A aky je problem vymenit simku? Ved trochu rozmyslaj zena
@taminka1986 uviedla som to v príspevku dnes o 13:01
je to psychopat, rozid sa s nim a ta kolegyna nech ta nekontaktuje, nezelas si to
Prešiel mesiac, ako si dopadla?

@ckocka a preco som drama queen? Lebo ked mi zacne neznama osoba blbosti vypisovat, tak ho bloknem? 🤣🤣
Ty by si zacal vypisovat kolegovmu ex, ze preco sa vyhraza/vyhrazal tvojmu kolegovi?