icon

Rozhovor... hádka... bitka

somzla
9. dec 2009

Asi tak rok mame s manzelom problem s riesenim nezhod. Su to rozne malickosti, naozaj nic zlozite, ani vazne...problem je v tom, ze pocas tych rozhovorov sa on dostava do polohy /moj nazor, on to vidi urcite inak/ neomylneho, ktory sa nesnazi dopracovat k nejakemu kompromisu, ale ak ja poviem napriklad, ze by mohol odkladat tanier ked doje do umyvacky, tak on vytiahne hned na mna nieco podobne...pripadne zacne s invektivami typu aka som krava, ze mi j..., a ci so mnou mlatia hormony...co sa ma dotkne, asi ako kazdej zeny a takto sa to stupnuje, az som sa parkrat - asi 2 - nezdrzala a dala mu facku, ktoru mi on, samozrejme vratil. Facku som dostala aj v den, ked mi zomrela stara mama, za to, ze som bola ...uz neviem ako to presne povedal, ale ze som nebola dost duchom pritomna...ale povedal mi to tak zase, ze som sa nezdrzala a s placom mu buchla po chrbte a teda schytala som facku. Tyzden pred synovymi narodeninami, som mala na nohe modrinu na pol lytka, nemohla som si dat ani kratke nohavice...bola hnusna ta modrina...zase vysledok nejakeho "rozhovoru", pocas ktoreho mi este aj roztrhol retiazku, ked ma chytil pod krk....ked to takto pisem, tak sa mi to zda hrozne...dnes mam zase ranu na hnohe od vcera...CHcem, aby ste brali do uvahy ze toto je moj pohlad na vec...on ma vidi ako provokaterku, ktora sa chce hadat, vcera sme sa rozpravali o nejakej prestavbe v byte na co mi povedal, ze on sa s nejakou ucitelkou /to ako so svojou manzelkou, teda so mnou/ nebude o tom bavit ☹
Mame dve deti, navonok vyzerame ako normalni manzelia...ale nie je to tak...robim zle, ja viem, ze sa necham vytocit tak, ze ho buchnem...ale tak tazko sa pocuva, ked povie, ze s "nejakou ucitelkou"-...ved ja som ta, ktorej slubil lasku, uctu a vernost...porodila som mu dve deti...hm...nedokazem od neho odist kvoli detom...kvoli rodine...deti nic netusia, pred nimi sa nehadame....len mi je tazko zit s tym, ked vidim, ze si ma nevazi, tvrdi, ze ma miluje, ale je ta nas alaska nejaka divna ☹

Strana
z2
diddi
15. dec 2009

Je to hanba,ze sa dvaja dospeli,mozno inteligentni ludia-rodicia takto otlkaju!!!

danciacik
15. dec 2009

Myslím, že je chyba vo vás obidvoch, lebo človeka ktorého milujem udrieť nedokážem a ak to dokážem tak ho dostatočne neľúbim. 😒

zajo79
15. dec 2009

fuuuha..... a to si este s nim?

ked si precitas co si vsetko napisala...pride Ti to normalne?

inkinka
15. dec 2009

a mozno ti nadavajuci sefovia ani nie su mimo temy, tema je: rozhovor...hadka...bitka, no akurat nas nebiju, to by tak este chybalo 😝 staci ze nadavaju 😒

pici
27. jan 2010

somzla

nie som v tvojej situacii ale mam skusenosti.. aj ked nie nastastie s manzelom. je jedno, ci si ty hystericka a lahko vytocitelna, a tvoj manzel nervak a provokater. musite to zastavit. vy totiz nie ste jing a jang. ale dva jingi a to je zla kombinacia na spoluzitie. navzajom sa netolerujete, navyse z tvojho prispevku citit, ze tvoj muz je tak trosku idiot, asi vyssie postaveny, ked ta kategorizuje ako " obycajnu ucitelku". milovat ta mozno miluje, to nemam pravo sudit. ale otlkat ta a ty si to este obhajis sama pred sebou , ze si si to zasluzila... tak to si na najlepsej ceste dostat sa na psychiatriu. je to urcite tazke a rozhodne ti nezavidim. ale z takeho vztahu rychlo rychlo prec... neverim, ze sa clovek dokaze zmenit, ktory ma sklony k agresivite. neverim tomu a nikto ma o tom nepresvedci... mam svoje skusenosti s takymito typmi / viac IP ak chces/

hanka274
2. feb 2010

zase daka hovadina...uz ten nick...somzla...1 prispevok??
k teme...poriadne prefackat a zobudit by sa mali obaja, deti maju viac rozumu ako oni dvaja dokopy, moj nazor. 😔

hoblinka13
4. jan 2014

Dakujem panu bohu a vsetkemu moznemu,ze mam zdraveho,normalneho chlapa a nie chlapa ako citam uz pomaly v kazdom druhom prispevku.Zrejme ste obaja vybusni a vyhladavate hadky.Niektori ludia hladaju akesi uvolenenie a tak vyryvaju a vyryvaju a nejdu spokojne po svojom dovtedy,kym sa ten druhy nechyti a nezacne sa hadka.Potom sa vyryvac stavia do role obete.Je smutne,ze neviete spolu pekne komunikovat.Mali by ste sa jeden druhemu ospravedlnit a najst v sebe uctu jeden k druhemu.Naucit sa ovladat svoje emocie.Radsej si chod zacvicit,zabehat,vybicuj sa sportom a neminaj energiu na hadky.Skus sa zamysliet do doby,odkedy taketo prejavy u vas oboch zacali.Co ich spustilo.Na druhej strane,aj ked vyvolas hadku,nema ti co tak hnusne nadavat a ponizovat tvoje vzdelanie a vsetko mozne.Niekde sa stala chyba,ktoru ste v uponahlanom zivote prehliadli,zanedbali.Treba tu chybu najst a popracovat na zlepseni.Skoda je zivot,ktory je prilis kratky premrhat hadkami,nestastnim a trapenim sa

darulien
28. apr 2016

@greta24 aj ja si to myslim. co tam po buchnate po chrbate, to je nic, toto este nie je otlkanie. horsie je to ponizovanie a tvrdohlave statie si za svojou pravdou a neustupcivost. vy tu tej chudere nakladate ze je impulzivna a pritom by sa nechala takymi kecami vyprovokovat kazda z vas. viem dobre o com hovorim, mala som partnera ktory bol neskutocny egocentrik, pil, klamal a podvadzal vsetkych blizkych. ked sa mu to vytklo, nezabudol vytiahnut desat dalsich vycitiek namierenych na mna za to, ze son sa hnevala na jeho klamstva. tiez po bitku nechodil daleko. ak uz citis, ze z jeho strany si pre neho nula, chod od neho s detmi prec k rodicom aspon na tyzden a nedvihaj mu telefon. najprv ta asi bude atakovat vycitkami, na ktore by som ani nereagovala, potom bude mat dost casu si dobre premysliet, ci sa k tebe zacne chovat s uctou,alebo bude lepsi rozvod

srdeenko19
28. apr 2016

@somzla ešte sem chodis? Ako to nakoniec. Dopadlo? ste ešte stále spolu?

anatalia77
28. apr 2016

@darulien Buchnáty po chrbte nie je otlkanie? Zaspala som niečo?

sardinka335
28. apr 2016

No na to vezmite jed, ze mna by si netrufol chlap udreť...kedze by som si na tajňáša pod zámienkou, ze chodim na ,,érobik,, urobila kurz seba obrany, a len čo by ma mna ruku vztiahol, tak take ,,hara kiri,, by som s nim narobila, ze by pozeral ako péééro z gauča 😀 😀 😀 😀

cannella
28. apr 2016

Baby, toto je 7 rokov stara tema
@anatalia77
@sardinka335

natalym
28. apr 2016

@cannella Bolo by zaujímavé vedieť ako to dopadlo.

cannella
28. apr 2016

@natalym samizrejme, ze bolo, ale velmi pochybujem, ze sem autorka prispeje. 😩

lubkavargova1
29. apr 2016

Vy ste obaja k sebe zapadli...tak ste si kvit. Co chces riesit? On je hulvat a ty tiez. Jeden druheho urazate, mlatite. Naco sa stazujes ked od neho aj tak neodides???

anatalia77
29. apr 2016

@cannella ja viem že stará téma,ja som reagovala na darulien,ktorá písala v noci

lajec
5. máj 2016

@somzla prosím ťa spamätaj sa kým nie je neskoro !!! NESMIE NA TEBA POLOŽIŤ RUKU !!!!!! Typický syndróm týranej ženy: "za všetko môžem ja" .... súhlasím s @cairka toto už je domáce násilie, aj keď hádku začneš ty on ťa nesmie zbiť !!!!! uvedom si že si žena a si fyzicky slabšia, aj keď ho buchneš po chrbáte...časom sa to môže ešte zhoršiť ! ku deťom sa ako správa ??

Strana
z2