icon

Rozíde sa moja dcéra s priateľom?

vitez
13. júl 2021

Ahojte..aky mate nazor na tuto "vec"..dcera (bude mat 21) mala vztah skoro 2,5 roka s chlapcom ktory chodil do.nas..a aj ona do nich.. bol tam 1 problém ktory sa podarilo vyriešiť ..planovali si spolocny podnajom..no rozisli sa..o necele 2 mesiace si dcera nasla druheho..odisla do podnajmu...len aby sa mohla s tym druhym stretávať..ktoreho mi ako rodicia sme jej nechceli a ani nechceme..aby zostali spolu..nakolko o chlapcovi sme poculi same zle veci...ako napr.dorgy alkohol..klamstva vyuzívanie dievcat(no chlapec toto vsetko popiera)... aky mate nazor vy?ostanu spolu..alebo sa rozidu?

Strana
z2
karolinakr
14. júl 2021

Ja som mamu nikdy nepočúvala a robila si po svojom, ale môžem povedať po tých rokoch, že vždy mali pravdu aj s ocom a to som jej aj povedala

5ka25
14. júl 2021

@vitez ja by som to nehrotila… Ja som sa vydavala ako 20rocna po 10 dnovej znamosti, brali sme to ako zabavu, rozumeli sme si v com sme v tom case potrebovali. Dnes sme spolu uz 16rokov a mame 2 uzasne deti. Nemenila by som ani jedno rozhodnutie, ktore som urobila.Niekedy musis nechat svoje dieta vyletiet z hniezda a verit, ze si ju dobre vychovala.

marca12
14. júl 2021

@vitez hlavne do nej nehustite. Co ste chceli,ste uz povedali. Len sa modlit,aby s nim neotehotnela. A snad casom dostane rozum. Snad sa udrzivat vztah s dcerou,aby sa ti nebala zdoverit.

marca12
14. júl 2021

@5ka25 a tvoj muz vtedy lietal v drogach a alkohole?

5ka25
15. júl 2021

@marca12 preco to je tvoja podmienka pre vydaj? Autorka iba pocula zle veci na priatela svojej dcery, milujem reci JPP, odsudme ho lebo ho niekto ohovara. Ak dobre vychovala dceru, preco by si s takym zacinala? Trochu treba verit svojim detom, uz by mala mat rozum.

marca12
16. júl 2021

@5ka25 jaaaj moja vies kolko dobre vychovanych dcer skoncilo s grazlami? A ani listok sa bez vanku nepohne. Nevravim,ze treba verit vsetkemu,co pocujes,ale len tak by o nom nevraveli,ze lieta v drogach a alkohole.

Strana
z2