Rozíde sa moja dcéra s priateľom?
Ahojte..aky mate nazor na tuto "vec"..dcera (bude mat 21) mala vztah skoro 2,5 roka s chlapcom ktory chodil do.nas..a aj ona do nich.. bol tam 1 problém ktory sa podarilo vyriešiť ..planovali si spolocny podnajom..no rozisli sa..o necele 2 mesiace si dcera nasla druheho..odisla do podnajmu...len aby sa mohla s tym druhym stretávať..ktoreho mi ako rodicia sme jej nechceli a ani nechceme..aby zostali spolu..nakolko o chlapcovi sme poculi same zle veci...ako napr.dorgy alkohol..klamstva vyuzívanie dievcat(no chlapec toto vsetko popiera)... aky mate nazor vy?ostanu spolu..alebo sa rozidu?
@vitez ja by som to nehrotila… Ja som sa vydavala ako 20rocna po 10 dnovej znamosti, brali sme to ako zabavu, rozumeli sme si v com sme v tom case potrebovali. Dnes sme spolu uz 16rokov a mame 2 uzasne deti. Nemenila by som ani jedno rozhodnutie, ktore som urobila.Niekedy musis nechat svoje dieta vyletiet z hniezda a verit, ze si ju dobre vychovala.

Ja som mamu nikdy nepočúvala a robila si po svojom, ale môžem povedať po tých rokoch, že vždy mali pravdu aj s ocom a to som jej aj povedala