icon

Rozlúčka so slobodou - striptérky

3. sep 2020

Ahojte, priatelova partia ma taku tradiciu, ze kazdu rozlucku riesia so stripterkami v Prahe. Strasne ma to zoziera, nechcem byt nejaka ziarliva hysterka, viem, ze by k nicomu neprislo, ale ja mam dost tradicne hodnoty a toto vo mne vyvolava hnus a odpor.. Ze este sa tam o nich obsuchuju a podobne, vseliake lezboshow a pod. Priatela som konfrontovala s tymto a sa cudoval, ako mi to moze vadit, ci nemam blok z minulosti.. Povedala som mu, ze nie som zvyknuta na taketo spravanie.. Povedal mi, ze sa mu paci moj postoj, ale ma takych kamosov a brali by, ze je pod papucou. . Ja na to, ze by som sa rozisla a kamosov mam u prdele.. Bol dost prekvapeny.. Chcem sa spytat, ako to vnimate vy, ci som hysterka... Teraz sa aj bojim, keby ma o tu ruku aj poziadal, co by bolo.. Dakujem

sasa1983
4. sep 2020

No pozri, jedna vec je čo by kto mal a druhá ako to nakoniec rokmi dopadne. Niekedy z veci netreba robiť drámu, drámou sú zdravotné ťažkosti. Stačí mať len oči otvorené . Ti z nie je nikde napísané, že Ty si povinná v 25tke (príklad), považovať tohto muža za posledného, ktorý sa Ti bude fyzicky páčiť. A kľudne sa Ti prechodné, paralelne môžu páčiť aj dvaja. Zas o nič také sa nejedná.

pravdivy_chlap
4. sep 2020

@lucilaines mna fascinuje s akou istotou to vies tvrdit ze by ho to nenapadlo 🙂 alkohol robi divy, spolocnost robi divy 🙂 v zivote mozes verit akurat tak sebe nikomu inemu 🙂 vravis ze by odisiel a pozeral s odporom, uz vidim jak pevne trojky poskakujuce pred nim, hladka prdelka suchajuca sa o jeho košíček a on si odpluje bokom a odide 🙂

autor
4. sep 2020

Pravdivy chlap, ty tu mas vlastne naco nick? Akoze osvecujes zeny s machovskymi teoriami za cele muzske pokolenie na MK, aby to nam zenam husickam zaplo? Frustrovany?

pravdivy_chlap
4. sep 2020

autorke: babulka ja som v pohode uplne a frustrovany vobec len sa vam/tebe snazim otvorit oci a dat realny pohlad na veci ktore vy vidite cierno/bielo 🙂 logicka uvaha mas problem s priatelom preco to s nim nerozoberies takto pekne? ale tuto cakas na skusenosti inych zien 🙂 chces len pocut ze mas pravdu so svojim nazorom ako dalsich 54684684644 zien 🙂

sasa1983
4. sep 2020

Môj názor je, že chalan to asi tiež graduje. Ale je to len alternatíva. A hovoríme stále o Tom striptize. Ja som lekárka na onkológii a myslím, že naprostá väčšina žien (aj mladých) by dala vcelku dosť za to, aby si doma otvorili víno, a chlapa poslali kľudne aj na striptíz. Potom si kúpili pekne šaty a išli sa dákam zabaviť. Ak si mladá, užívaj si život, nerieš blbosti a tobôž nie také, ktoré sú hypotetické. Žijeme len raz. Iné veci sú kmeňové.

hefo
4. sep 2020

Ako tu už viackrát bolo spomenuté, problém nie je ani tak v samotnom striptíze (i keď osobne ho považujem za nedôstojnú sprostosť), ale skôr v nesúlade názorov medzi partnermi. Toto bude len taký jeden konkrétny bod, ale časom toho podľa mňa vypláva oveľa viac (a nedajbože po narodení dieťaťa!). Treba byť obozretný, veľa o rôznych veciach komunikovať a neupínať sa na to, že s týmto človekom som povinný žiť a mať deti.

hailey1
4. sep 2020

😂😂😂 fascinuje ma, ako jedna, pripominam, hypoteticka otazka, dokaze medzi diskutujucimi urobit vojnu. Na jednej strane viac konzervativne, na druhej viac liberalne zeny a medzi tym rypajuci chlapi 😂. Ako uz bolo trefne napisane vyssie, ludia maju tak hrozne zivotne osudy a problemy, ze striptiz je to najposlednejsie, co by ich rozhodilo. Zeny, pamatajte, aj chlap, ktoreho nepustite na striptiz moze podviest. A aj chlap, ktory na ten striptiz pojde, nemusi na podvod ani pomysliet. A to iste sa tyka zien. Vsetko je o moralke, uprimnosti a dovere vo vztahu. O povahach, o tom, ako sa ludia na svet pozeraju - ale prosim vas, tak to ma byt, nemozeme byt vsetci rovnaki.
A vratim sa este ku kolegovi, ktory stereotypne rype 😄 “pravdivy_chlap” - nie kazdeho chlapa na tejto planete rozhodia hojdajuce sa trojky 😄, niektori z vas, chlapov, su, nastastie, uz ovela dalej. Neveril by si, ale ani kazdu z nas nerozhodia hojdajuce sa vajcia pred nosom 👌🏼.

hefo
4. sep 2020

@hailey1 "Neveril by si, ale ani kazdu z nas nerozhodia hojdajuce sa vajcia pred nosom"
No tak vzhľadom k rozdielnosti mužov a žien som si istý, že rozhodia, ale presne opačným spôsobom (odpudivo).

hailey1
4. sep 2020

@hefo ano, podme sa chytat za slovicka 😂🤦🏼‍♀️

majkeel
4. sep 2020

Striptiz live som videl 2 krat. Raz v Kanade, kde nas kolegovia zatiahli do podniku, kde kolegovia zo srandy zaplatili babu, co tancuje nad tebou (tusim poll dance, nechce sa mi hladat ten preklad, mimochodom jedna z najkrajsich bab, aku som kedy videl a ja mlady "zajac") a tusim raz na diske, ked o polnoci zavolali stripterku (ta nebola nic moc).
Ked som vysiel von, uz som si na to ani nespomenul, nenechalo to vo mne ziadne dojmy, ani negativne, ani pozitivne, ani nutkanie tam ist znova, ani ist do bordelu a spomenul som si na to az pri tejto diskusii.
Casto v telke po 2200 su v beznych filmoch odvaznejsie zabery.

pravdivy_chlap
4. sep 2020

@hefo neboj sa taky hompalajuci sa batat z Rovnikovej Guinei by nejednu nenechal chladnu, ze @hailey1 🙂

jeliz59
4. sep 2020

Nuž jednej vadí inej nevadí každý si to musí riešiť po svojom....ja ti poviem na rovinu keby sa má môj nastavujuci mal čo i len odvahu na to spýtať tak zrejme to nemá význam no u mňa by nepochodil s takou naturou toto nie pokiaľ ani ja nechodím pozerať na nahých chlapov a nenechavam sa nimi obtierat a mávať si ******pred očami 😂😂😂😂(vieš si domyslieť čím 🙈🤭)tak prečo by mal on?
Toto je môj názor ....tebe prajem správne rozhodnutia a všetko dobre do života🤗🤗🤗

hailey1
4. sep 2020

@pravdivy_chlap 😉 s takymito primitvnostami mozes zabavat tak seberovnych

lubiss
4. sep 2020

nedivim sa ti...videla som raz striptiz kedy zenska si polozila chlapa na zem ktoreho si vybrala a s holou pi... sa mu dala asi 10 cm nad ksicht .... fakt nechutne...niektore stripterky to vedia robit elegantne ale nejaka nafetovana slempa tej je to jedno

pravdivy_chlap
4. sep 2020

@hailey1 kedy sme si potykali?🙄

pravdivy_chlap
4. sep 2020

@lubiss to mohlo byt fajne😂😂😂😂

6mia6
4. sep 2020

@majkeel presne takto nejak si myslím ze to ma veľa chlapov. Nepíšem že každý ale tí normálny určite. 😉

majkeel
4. sep 2020

@6mia6 Kebyze mi partnerka povie, ideme s babami na striptiz, tak poviem, dobre sa zabavte. ;) Ved tam nechodia kazdy den.

romanovic
4. sep 2020

Partia kamosiek sme kupili jednej z nas striptera na rozlucku. Bola to sranda, uz roky na to rady spominame. Nasi muzi to tiez beru uplne v pohode, este sa pytali, ci sme boli spokojne. Nezniesla by som ziarliveho hnupa.

nykkushka
4. sep 2020

@pravdivy_chlap kriste pane ,že hompalajuci sa batat 🤣🤣🤣🤣🥔 strasne sa smejem. A zasnem, aké su niektoré ženy puťky. Chlap na striptíz NIE, nikdy v živote, nepovaž sa, ale ženy poznajú trilógiu 50 odtieňov a Magic Mike naspamäť 🤦‍♀️🤣🤣

hefo
4. sep 2020

@nykkushka Tak ešte je tu možnosť, že to nie sú jedny a tie isté ženy...

6mia6
4. sep 2020

@majkeel inak ja som si na tu moju rozlúčku (pred 13 rokmi) spomenula tiež pri tejto téme

sasa1310
4. sep 2020

mňa by zarazilo, že môj budúci manžel potrebuje toto k životu a dokáže sa na tom zabávať a ešte za to zaplatiť. Mne by v prvom rade to vadilo.

sasa1983
4. sep 2020

@sasa1310 a čo je na Tom, že zdravý mladý chlao chce vidieť mladú babu? Veď keby chlapa..tak akceptujem pochybnosti.

nistika
4. sep 2020

ok ako prve uvediem rozdiel medzi mužským a ženským striptízom. ak idú ženy na stripíz ide o nejaku raritu, žart alebo čokolvek iné než sexuálne vzrušenie. vychádza to z jedného základného rozdielu: chlap je škaredý a žena krásna. niesom lesba ale skrz to dokážem posúdiť rozdiel. žena nahá môže spraviť na podiu krasnu umeleckú vec na ktoru sa môžu dívať aj ženy-nie žeby mali všetky chuť, na chlapa neviem kto by sa díval. tam sa chodia ženy fakt len baviť (na ňom) - to len pre všetkých mužov čo sem strkajú že aj moja partnerka by mohla ísť na striptíz-ano mohla lebo nič pekné na tom nieje....a teraz k veci- ženský striptíz: je to samozrejme rozdiel keď vidí muž peknú ženu na kupalisku alebo na ulici a pozrie sa za ňou. pretože nieje slepý! ale ísť do podniku s tým že teraz ǓČELOVO idem očumovať nahé ženy a slintať nad nimi, možno pri tom ako jej budem strkať niečo za nohavičky si aj plesknem a ešte som aj ochotný za to vyhodiť kopec prachov...to je vážne pod úroveň každej ženy, ktorá by niečo také stolerovala.
ale hlavne by mi vadilo, že môj partner Hypoteticky budúci manžel si ma neváži natolko, že je ochotný ma postaviť pred takúto situáciu s prihlúplim úšklebom na ksichte a slovami že pred kamošmi by som vyzeral pod papučou...TAK TOTO JE NOU GO!

mnamko
4. sep 2020

Noo mne by to tiez vadilo a vela z Vas,ktora pise ze nie tak neverim,vela nevier sa deje praave na takychto akciach

susedka
4. sep 2020

Ja neviem ludia ved trochu verte partnerom je ine ak by chodil tajne ale tak ked ti to povie nema co skrývať ....a si myslis ze tie zeny sa obtieraju o kazdeho chlapa? Nanajvýš tak o ženícha.... moj muz tiez bol lebo v partii to tak maju a aj mi porozpraval ako bolo ale nech nehovorím ziadnej inej zene z partie lebo to by bolo peklo .... mne keby kamošky zariadli stritiz tiez by som isla.... a myslim sinze uz s manzelom mame pekny vztah aj napriek tomu ze bol na striptize 😏 telka je plna horsich veci ako to ked sa pozru na tajcujucu polonahu zenu .....a tiez si myslim ze ak by ta chcel podviesť tak ma milion inych prilezitosti

karolinakr
4. sep 2020

Tisic km od frajeŕky s nadržanymi chlapmi, opitymi v bare, kde su nahe ženske a ponukaju sa sexualne sluźby.Frajerka o štát ďalej- určite sa bude len pozera a k ničomu nedojde.Stavím sa, že 90% tych, čo to hovoria im chlap zahol, len o tom nevedia, lebo muž sa nepriznä
Poznam chalana, čo na taku akciu by nešiel ale to jeden z miliona
Kolko ženatych, zadanych vo vzťahu mne nukalo sex- na mraky samozrejme 1 noc, tak aby nikto o tom nevedel
Zmenila som.nazor na mužov po tomto, ale beriem v uvahu, že može sa najst sj verny

lucilaines
4. sep 2020

@karolinakr no ono akoze rovnako sa nemusi priznat ani ze isiel kuknit na tu stripterku. Ani, ze bol v bare. Ked je raz chlap neverny idiot, tak ta podvedie a oklame bez ohladu na to, ci pojde do druheho statu na rozlucku so slobodou alebo susede na kavu.

karolinakr
4. sep 2020

@lucilaines neviem uprimne povedať, aky postoj by som zaujala.Ale určite viem, že ja by som pred svadbou na taku akciu nešla.Videla som to, ale ma to neláka